2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
De mooiste natuurreizen

De mooiste natuurreizen

Het meest fantastische aan natuurreizen is dat jij ontspant terwijl je toch inspant. Hoe dat zit? Om te beginnen ontdek je het landschap geheel op de manier waarop jij dat wenst: met (elektrische) fiets of wandelend. Bovendien fietst of wandel je tijdens onze natuurreizen geheel op eigen tempo. Reizen bij Eigen-Wijze Reizen zijn altijd individueel. Je kiest dus zelf het gezelschap: solo of samen met vrienden, familie of bekenden. Omdat je geen rekening hoeft te houden met anderen, geniet je op geheel eigen voorwaarden van jou welverdiende natuurreis!

Natuurreizen binnen Nederland

Niet altijd is het nodig om ver weg te gaan om te genieten van natuurschoon. Ook in Nederland zijn er talloze plekken die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Wat denk je bijvoorbeeld van een fietsreis als Drenthe Culinair? Een mooie combinatie tussen natuurreis en voortreffelijk diners. Overdag geniet je van het afwisselende Drentse landschap met vele natuurterreinen, hunebedden en eeuwenoude esdorpen. ’s Avonds schuif je aan in de beste restaurants van Nederland met een vermelding in de Gault Millau of een Bib Gourmand of zelfs een Michelinster. Van een heel andere orde zijn natuurreizen waarbij sprake is van een trektocht door Nederland. De wandelvakantie Het Romeinse Limespad bijvoorbeeld.

mooiste natuurreizenmooiste natuurreizen

Natuurreizen in Europa

Bij Eigen-Wijze Reizen vindt u een breed aanbod natuurreizen door heel Europa. Alle reizen zijn persoonlijk samengesteld door onze medewerkers en scouts. Je slaapt dus in hotels en B&B’s die we voor jou geselecteerd hebben na een eigen bezoek. Op zoek naar natuurreizen met bijzondere accommodaties? Bekijk dan eens deze inspirerende vakantiebestemmingen. Ga je graag alleen op reis of wordt dit de eerste keer dat je solo gaat reizen? Dan zijn deze bestemmingen in Europa erg geschikt: alleen op vakantie in Europa.

Op vakantie met je hond

Baasjes van trouwe viervoeters gaan het liefst samen op vakantie. Laat natuurreizen nou nét bijzonder geschikt zijn voor honden. Jammer genoeg zijn niet alle hotels en B&B’s hondvriendelijk. Om het makkelijker te maken heeft Eigen-Wijze Reizen een selectie vakantiebestemmingen met accommodaties waar uw hond(en) net zo warm worden ontvangen als jij zelf!

Kasteel Doorwerthvakantie met hond

3 vakanties gevonden

Bergen auf Rügen

Duitsland - Fietsvakantie - 8 dagen- Standplaats

  • Hotel Am Rugard
  • Fietsen over het grootste Duitse eiland
  • Jagdschloss Granitz
vanaf 750,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSE-bikeHondZwaarte zwaarte_12

Veluwe en Trekvogelpad

Nederland - Wandelvakantie - 7 dagen- Trektocht

  • Arnhem, Wolfheze, Otterlo, Hoenderloo, Loenen
  • Zandverstuivingen, bossen en heidevelden
  • Nationaal Park De Hoge Veluwe
vanaf 685,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSZwaarte zwaarte_1

Mooi Twente

Nederland - Fietsvakantie - 4 of 6 dagen- Trektocht

  • Rijssen, Almelo, Oldenzaal, Enschede
  • Heerlijk fietsen tussen Dinkel en Regge
  • Golvende essen en bosrijke landgoederen
vanaf 350,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSAPPE-bikeZwaarte zwaarte_1