Zoek de zon op korting. € 100,- op trektochten en € 50,- op standplaatsen. Klik hier voor de voorwaarden.

2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Vakantie aan de Maas

Vakantie aan de Maas

Altijd al een keer langs de oevers van de Maas willen trekken? Eigen-wijze Reizen bied je de mogelijkheid om deze 950 kilometer lange rivier per fiets te volgen door prachtige gebieden in Nederland, België en Frankrijk. Tijdens de vakantie aan de Maas kan je genieten van het mooie landschap maar ook stadsbezoeken maken deze reis de moeite waard. De ultieme trip voor de cultuur- en natuur liefhebber!

Ontdek de Maas met één van onderstaande fiets- of wandelvakanties!

Vanaf het startpunt in het zuiden van Nederland fiets je dwars door de Belgische en Franse Ardennen langs de Maas naar de Franse plaats Sedan. Tijdens de 8-daagse tocht verblijf je in verschillende accommodaties op de route aan de Maas. De tocht is opgedeeld in korte afstanden. Dit maakt de tocht zeer haalbaar, ook voor de niet doorgewinterde fietser. Begin je de tocht liever in Frankrijk? Dan reis je noordwaarts langs de Maas richting Nederland. Ook dat is mogelijk! Met een luxe touringcar word je vanuit Maastricht naar de Franse plaats gebracht en begint vanaf daar de tocht.

langs de maaslangs de maas

Trektocht langs de Maas

Bij de trektocht langs de Maas vertrek je vanuit het zuiden van Nederlands langs de Maas richting Frankrijk. Hierbij fiets je langs de prachtige Belgische en Franse Ardennen. Tijdens de tocht kom je door maar liefst 5 verschillende landen. De laatste dag eindigt bij het drielandenpunt bovenop de Vaalserberg. 

Culinaire Vakantie langs de Maas

De culinaire vakantie langs de Maas is de vakantie waar je de zintuigen kunt laten prikkelen. De 4 of 6- daagse fietstocht leidt langs mooie natuur, pittoreske dorpen en natuurlijk de beste restaurants in Limburg. 

Culinaire Vakantie langs de Maas

Onbezorgd op Weg

Bij Eigen-wijze Reizen staan jouw wensen centraal. Bij ons kan je vakantie aan de Maas volledig zelf vormgeven. Geen zin in het ‘gesleep’ en ‘gesjouw’ met zware tassen? Wij zorgen ervoor dat jouw bagage klaarligt op de accommodatie. Zo bereik jij de locatie zonder zware last zodat je ultiem kan genieten van de tocht langs de Maas. Wel zo prettig! Liever de route op een e-bike verkennen? Bij ons is het mogelijk gebruik te maken van ons aanbod aan elektrische huur fietsen om de tocht op een comfortabel en relaxte manier te kunnen volbrengen. Kortom, wij zorgen dat de vakantie aan de Maas aansluit op jouw specifieke wensen. Jouw vakantie aan de Maas compleet verzorgd door ons!