Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

Wandelvakanties Cinque Terre

Cinque Terre: vijf pittoreske dorpjes die al eeuwenlang vastgeklemd liggen tussen de Italiaanse rotsen. In dit spectaculaire landschap aan de Ligurische kust heeft Eigen-Wijze Reizen een tweetal wandelvakanties uitgezet. Op de zevendaagse trektocht wandelt u van Portovenere naar Bonassola, van waaruit u met de trein en boot terugreist naar Portovenere. U kunt ook kiezen voor een standplaatsvakantie, waarbij u verblijft in een bed & breakfast in Corniglia en van daaruit elke dag een wandeltocht maakt. Bekijk onze wandelvakanties naar Cinque Terre in Italië hieronder, of lees verder voor meer informatie.

 

Cinque Terre

Cinque Terre wandelen

De Cinque Terre zijn vijf adembenemende dorpen aan de kust van Ligurië, vlakbij de streek Toscane: Corniglia, Riomaggiore, Monterosso al Mare, Manarola en Vernazza. De stadjes zijn verspreid over een afstand van nauwelijks 10 kilometer en worden met elkaar verbonden met een treinspoor en een wandelpad: de Sentiero Azzuro. Het gebied is moeilijk te bereiken met de auto en staat sinds 1997 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Met 1560 inwoners is Monterozzo het grootste dorp. 

De wandelvakanties van Eigen-Wijze Reizen bieden u volop de mogelijkheid de dorpen en hun prachtige omgeving te verkennen. Omdat u individueel reist, bepaalt u uw eigen tempo en kunt u afwijken van de routes waar gewenst. Dit geeft u de gelegenheid ook de kleine zijstraatjes te ontdekken, op pad te gaan bij zonsopkomst of zonsondergang en een praatje te maken met de lokale bevolking. 

Wandelvakantie Cinque TerreDe Cinque Terre zijn een prachtige bestemming voor iedereen die houdt van heuvels, pittoreske stadjes, haventjes, lekker eten en drinken. Eigen-Wijze Reizen biedt een tweetal vakanties aan waarbij u behalve te voet ook met de trein reist en een boottocht maakt naar het nabijgelegen eiland Isola Palmaria. Reis van dorp naar dorp of verblijf enkele dagen in dezelfde accommodatie. Inbegrepen zijn o.a. overnachtingen op basis van logies & ontbijt, routebeschrijvingen met kaarten, een entreekaart voor het Nationaal Park Cinque Terre en alle trein-, bus- en boottransfers tijdens uw wandelvakantie. Tijdens de trektocht is ook het bagagevervoer geregeld. Honden zijn in de Cinque Terre en de door ons geselecteerde accommodaties van harte welkom. 

» Trektocht  » Standplaatsvakantie

 

Wandelvakanties van Eigen-Wijze Reizen

Al sinds 1986 is Eigen-Wijze Reizen uw vertrouwde adres voor fiets- en wandelvakanties. Alle vakanties zijn door onze eigen medewerkers samengesteld. Wij onderhouden nauwe banden met de accommodaties, die worden geselecteerd op sfeer en comfort. Alle vakanties zijn individueel. Dat betekent niet alleen dat u reist zonder gids, in uw eigen tempo en met uw eigen gezelschap, maar ook dat maatwerk bijna altijd mogelijk is. Heeft u speciale wensen, zoals bijvoorbeeld een verlenging of aangepaste route? Wij denken graag met u mee. Bel ons gerust om uw wensen te bespreken. 

Nederland: (053) 430 34 35
 

Wandelvakantie Cinque Terre

Selectie van 1 vakantie

Cinque Terre - Italië - Ligurië

Wandelvakantie    7 dagen    trektocht

Reizen vanaf nu
Cinque Terre — Italië
Herfst Aanrader Hondje GPS
  • Hotels met bagagevervoer
  • Portovenere, Riomaggiore, Corniglia, Monterosso, Levanto, Bonassola
  • Kleurrijke vissersdorpen
  • Kust- en bergpaden
  • Kliffen
  • Dagafstanden 6 - 14 km

INCL. TREIN-, BUS-, BOOTTRANSFERS TIJDENS TOCHT

vanaf 1040,-
vroegboekkorting
Aanbiedingen en last-minutes
Prachtige wandeltochten in erg mooi gebied. Ondanks Covid zijn jullie er toch in geslaagd om voor elke overnachting een goed alternatief aan te bieden. De tochten zijn pittig maar erg mooi om te lopen. Wat ook goed te doen was is om een combinatie van de bestaande routes met de GPS te combineren.

M. van Liere

/ 10

Filter op uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt