Zoek de zon op korting. € 100,- op trektochten en € 50,- op standplaatsen. Klik hier voor de voorwaarden.

2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Wandelen Geuldal

Wandelen Geuldal

Het Geuldal is een beschermd natuurgebied gelegen in België en Limburg. Het gebied is erg heuvelachtig. Door het landschap stroomt de rivier de Geul. Deze 58 kilometer lange rivier is de snelst stromende rivier in Nederland. Het Geuldal wordt gekenmerkt door het ruige en wilde landschap. Het is een fantastisch gebied om in te gaan wandelen.  

Wandelvakantie in het Geuldal 

Het Geuldal is een van de mooiste wandelgebieden in Nederland. De hellingbossen, de houtwallen en de bloeiende graslanden maken dit gebied de moeite waard om te bezoeken. Bekijk hieronder de diverse wandelvakanties van Eigenwijze Reizen die je leiden door dit prachtige landschap. 

Wandelvakantie in het GeuldalWandelvakantie in het Geuldal

Wandelvakantie Epen 

Tijdens de 4 of 6-daagse wandelvakantie vertrek je vanuit de standplaats in Epen en maak je verschillende wandelingen door het mooie Geuldal. Onderweg kom je onder anderen langs de vakwerkhuizen, de geulvallei, de Vaalserberg en het drielandenpunt. Na de wandelingen keer je terug in het comfortabele hotel in Epen.  

Wandelvakantie het Krijtlandpad 

Tijdens de wandelvakantie over het krijtlandpad loop je 6 dagen door het zuiden van Limburg. Onderweg wandel je door het heuvelachtige gebied van het Geuldal. Daarnaast verblijf je in bekende plaatsen als Valkenburg en Maastricht. 

MaastrichtWandelvakantie het Krijtlandpad

Wandelvakantie Pieterpad 

Tijdens de 6-daagse tocht van Roermond naar Maastricht loop je over het bekende Pieterpad door het heuvelachtige Geuldal. Onderweg kom je langs de bekende Limburgse grotten en daal je af naar de Maasvallei. Daarnaast passeer je onderweg prachtige uitkijkpunten en kasteelruïnes. 

Zorgeloos op weg 

Bij Eigenwijze Reizen staan jouw wensen centraal. We zorgen dat jij onbezorgd op pad kan gaan. Je ontvangt van ons een routebeschrijving met kaarten en GPS bestanden (GPX). Wij kunnen ieder traject aanpassen en zorgen dat deze aan jouw wens voldoet. Maak je geen zorgen om je bagage, wij zorgen er voor dat deze op tijd naar de volgende bestemming wordt gebracht. Zo kan je met een gerust hart op weg gaan en genieten van de bijzondere wandeltocht.  

bijzondere wandeltocht