Wandelvakanties in Frankrijk

Frankrijk heeft als bestemming voor wandelvakanties enorm veel te bieden: uiteenlopende landschappen, uitstekend weer, historische stadjes en een heerlijke keuken. U beleeft het ultieme vakantiegevoel in dit schitterende land. Eigen-Wijze Reizen biedt u afwisselende trektochten en standplaatsvakanties in diverse streken, zoals Bretagne en Corsica. Alle wandelvakanties van Eigen-Wijze Reizen zijn individueel. Dat betekent dat u op pad gaat met uw eigen reisgezelschap en zonder gids, gewapend met een kaart en routebeschrijving, en dat u zelf uw route en tempo bepaalt. Bekijk onze wandelvakanties in Frankrijk hieronder.

Wandelvakanties in Frankrijk keuze uit 3 wandelvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

Populair in Frankrijk

Corsica - Frankrijk -

Wandelvakantie — 8 dagen — trektocht

» Bekijk vakantie

West-Bretagne - Frankrijk -

Wandelvakantie — 8 dagen — trektocht

» Bekijk vakantie
GPS Aanrader

Corsica - Frankrijk

Wandelvakantie — 8 dagen — trektocht

  • Hotels met bagagevervoer
  • Wandeltocht van de bergen naar de kust
  • De spectaculaire Spelunca-kloof
  • De rode granieten kliffen van de Calanques de Piana
  • Dagafstanden 10-16 km
vanaf 890
Bekijk
Nieuw
Aanrader Winterzon

Een verrassende combinatie van een week cruisen en wandelen. U stapt op in Savona, Italië en maakt een luxe cruise door de Middellandse Zee. Overdag wandelt u in uw eigen tempo twee tot drie uur aan de wal, met eigen routebeschrijving en tips. Wij hebben voor u mooie stadswandelingen uitgezet in Marseille, Barcelona, Palermo en door het oude Rome. Op Mallorca geniet u volop van de natuur. Uw luxe schip Costa Diadema vaart meestal ’s nachts en ligt al weer vroeg in de morgen aan de kade.

vanaf 840

INCL. VLUCHT + VOLPENSION

Bekijk
GPS Aanrader

West-Bretagne - Frankrijk

Wandelvakantie — 8 dagen — trektocht

Voor de wilde kust van West-Bretagne ligt het eiland Ouessant, een eiland met ruige rotsformaties, veel vuurtorens en vogels en een rijk zeevaardersverleden. Na twee mooie wandelingen op het eiland maakt u de overtocht naar het Presqu'île de Crozon. Dit prachtige schiereiland is een beschermd natuurgebied en staat bekend om de hoge klifkusten. U wandelt langs de mooiste delen van de kust en door het ruige binnenland. Kapen met kleine rotseilanden en verborgen strandjes worden afgewisseld door lange zandstranden.

Prijs op aanvraag
Bekijk