Wandelvakanties in Frankrijk

Frankrijk heeft als bestemming voor wandelvakanties enorm veel te bieden: uiteenlopende landschappen, uitstekend weer, historische stadjes en een heerlijke keuken. U beleeft het ultieme vakantiegevoel in dit schitterende land. Eigen-Wijze Reizen biedt u afwisselende trektochten en standplaatsvakanties in diverse streken, zoals Bretagne en Corsica. Alle wandelvakanties van Eigen-Wijze Reizen zijn individueel. Dat betekent dat u op pad gaat met uw eigen reisgezelschap en zonder gids, gewapend met een kaart en routebeschrijving, en dat u zelf uw route en tempo bepaalt. Bekijk onze wandelvakanties in Frankrijk hieronder.

Wandelvakanties in Frankrijk keuze uit 3 wandelvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

Populair in Frankrijk

Corsica - Frankrijk -

Wandelvakantie — 8 dagen — trektocht

» Bekijk vakantie

West-Bretagne - Frankrijk -

Wandelvakantie — 8 dagen — trektocht

» Bekijk vakantie
GPS Aanrader

Corsica - Frankrijk

Wandelvakantie — 8 dagen — trektocht

Corsica werd al door de Grieken ‘Kallista’, de schoonste, genoemd. Er is geen ander gebied in de Middellandse Zee dat op zo’n klein oppervlak zo’n enorme diversiteit aan natuurschoon te bieden heeft. U loopt van de bergen in het binnenland naar de westkust en krijgt de mooiste plekjes van het eiland te zien. De routes zijn zeer afwisselend: over kleurrijke berghellingen, wandelen tussen kolossale Corsicaanse dennen of afdalen in een spectaculaire kloof.

vanaf 870
Bekijk
Nieuw
Aanrader Winterzon

Een verrassende combinatie van een week cruisen en wandelen. U stapt op in Savona, Italië en maakt een luxe cruise door de Middellandse Zee. Overdag wandelt u in uw eigen tempo twee tot drie uur aan de wal, met eigen routebeschrijving en tips. Wij hebben voor u drie mooie stadswandelingen uitgezet in Marseille, Barcelona en door het oude Rome. Op Mallorca en langs de prachtige kust van Cinque Terre geniet u volop van de natuur. Uw luxe schip Costa Diadema vaart meestal ’s nachts en ligt al weer vroeg in de morgen aan de kade.

vanaf 625

Incl. vlucht+volpension

Bekijk
GPS Aanrader

West-Bretagne - Frankrijk

Wandelvakantie — 8 dagen — trektocht

Voor de wilde kust van West-Bretagne ligt het eiland Ouessant, een eiland met ruige rotsformaties, veel vuurtorens en vogels en een rijk zeevaardersverleden. Na twee mooie wandelingen op het eiland maakt u de overtocht naar het Presqu'île de Crozon. Dit prachtige schiereiland is een beschermd natuurgebied en staat bekend om de hoge klifkusten. U wandelt langs de mooiste delen van de kust en door het ruige binnenland. Kapen met kleine rotseilanden en verborgen strandjes worden afgewisseld door lange zandstranden.

Prijs op aanvraag
Bekijk