Wandelvakanties in Frankrijk

Frankrijk heeft als bestemming voor wandelvakanties enorm veel te bieden: uiteenlopende landschappen, uitstekend weer, historische stadjes en een heerlijke keuken. U beleeft het ultieme vakantiegevoel in dit schitterende land. Eigen-Wijze Reizen biedt u afwisselende trektochten en standplaatsvakanties in diverse streken, zoals Bretagne en Corsica. Alle wandelvakanties van Eigen-Wijze Reizen zijn individueel. Dat betekent dat u op pad gaat met uw eigen reisgezelschap en zonder gids, gewapend met een kaart en routebeschrijving, en dat u zelf uw route en tempo bepaalt. Bekijk onze wandelvakanties in Frankrijk hieronder.

Wandelvakanties in Frankrijk keuze uit 2 wandelvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

Populair in Frankrijk

Corsica - Frankrijk -

Wandelvakantie — 8 dagen — trektocht

» Bekijk vakantie

West-Bretagne - Frankrijk -

Wandelvakantie — 8 dagen — trektocht

» Bekijk vakantie

Corsica - Frankrijk

Wandelvakantie — 8 dagen — trektocht

GPS Aanrader

Corsica werd reeds door de Grieken 'Kalliste', de schoonste, genoemd. Er is geen ander gebied in de Middellandse Zee dat op zo'n klein oppervlak zo'n enorme diversiteit aan natuurschoon te bieden heeft. Op deze tocht loopt u van de bergen in het binnenland naar de westkust en krijgt u de mooiste plekken van het eiland te zien.

vanaf 870,-
Bekijk vakantie

West-Bretagne - Frankrijk

Wandelvakantie — 8 dagen — trektocht

GPS Aanrader

Voor de kust van West-Bretagne ligt het eiland Ouessant. Het is een eiland met ruige rotsformaties, veel vuurtorens en vogels en een rijk zeevaarders verleden. Na twee wandelingen op het eiland maakt u de overtocht naar het Presqu'île de Crozon. Dit prachtige schiereiland is een beschermd natuurgebied en staat bekend om de hoge klifkusten. U wandelt langs de mooiste delen van de kust en door het ruige binnenland. Kapen met kleine rotseilanden en verborgen strandjes worden afgewisseld door lange zandstranden.

vanaf 895,-
Bekijk vakantie