Zoek de zon op korting. € 100,- op trektochten en € 50,- op standplaatsen. Klik hier voor de voorwaarden.

2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Wandelen Limburg

Wandelen Limburg

Heerlijk en ontspannen wandelen in Limburg? Bewandel onze mooiste wandelroutes in Limburg en geniet van een zorgeloze wandelvakantie. Ontdek de prachtige heuvels en landschappen in de zuidelijke provincie. Of wat dacht je van de gezellige en sfeervolle Limburgse steden en dorpen. Limburg heeft het allemaal! Bekijk hieronder de leukste en mooiste wandelvakanties in Limburg.

Wandelroutes Limburg

Met onze wandelvakanties profiteer je van diverse voordelen. Zo hebben we samen met onze wandelliefhebbers prachtige overnachtingslocaties en wandelroutes samengesteld. Tijdens onze wandelroutes in Limburg maak je kennis met de provincie. Van mooie landschappen tot aan de gezellige steden. Natuurlijk kan een Limburgse vlaai niet ontbreken tijdens de wandelvakantie. Profiteer van heerlijke overnachtingen, gratis routekaarten en indrukwekkende wandelroutes met onze wandelvakanties!

De MaasWandelroutes LimburgWandelroutes Limburg

Ontdek ook onze fietsvakanties in Limburg

Zit je liever op de fiets? Fietsen in Limburg is een genot en een prachtige ervaring. De heuvels met uitzichten maken het fietsen uitdagend en avontuurlijk. Kijk daarom eens tussen onze geliefde fietsvakanties in Limburg!

1 vakanties gevonden

Pieterpad 6 van Roermond naar Maastricht

Nederland - Wandelvakantie - 6 dagen- Trektocht

  • Roermond, Echt, Sittard, Valkenburg, Maastricht
  • Geleenbeekdal en Geuldal
  • Prachtige panorama- en pauzeplekken Slavante en kasteelruïne Lichtenberg
vanaf 530,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSZwaarte zwaarte_1