Wandelvakantie Madeira trektocht

trektocht in Portugal

Wandelen in Europa's tropische  tuin

 • HALFPENSION
 • 8 dagen

of

 • HALFPENSION (6x) en LOGIES EN ONTBIJT (8x)
 • 15 dagen

 

vanaf € 590,-
Prijzen en data
Herfst Winterzon GPS Aanrader

We zijn weer goed thuis gekomen na een fantastische vakantie in Madeira , alles was door jou en Eigenwijze Reizen prima verzorgd, heerlijk . Het weer werkt ook goede mee voor onze 8 daagse trek tocht , we hebben steeds de langste of moeilijkste wandeling gekozen .
De onderkomens waren wel wisselend van kwaliteit, maar verder prima. Solar de Boaventura was wel een toppertje .
Op de...

Anoniem

» Lees meer reviews

Wandelvakantie Madeira trektocht

Doordat Madeira is ontstaan als een vulkanisch eiland heeft het steile hellingen, die zorgen voor verrassende en betoverende uitzichten. Het milde en constante klimaat in dit enige stukje tropisch regenwoud in Europa maken Madeira een heerlijke wandelbestemming voor het hele jaar. Er groeien eucalyptusbomen, vele soorten planten die wij alleen als kamerplant kennen en ook allerlei soorten tropische vruchten. Veel van onze wandelroutes lopen langs levada’s, verkoelende vlakke waterlopen. Tijdens de 8-daagse trektocht ziet u veel van het eiland. U overnacht op vijf adressen in het oosten, noorden en zuiden en sluit de tocht af met twee nachten in de hoofdstad Funchal, waar u uit nog drie mooie wandelingen kunt kiezen en waar u kunt genieten van het gezellige oude centrum.  Combineert u deze tocht met de standplaats Madeira, dan ziet u in 15 dagen bijna het hele eiland.

» Lees meer

Wandelroutes Madeira trektocht

Wandelroutes 8-daagse trektocht

Dag 1 Aankomst in Machico

U komt aan in het kustplaatsje Machico waar de eerste Portugese ontdekkingsreizigers aan land kwamen.

Dag 2 Rondwandeling op Ponta de São Lourenço 3 uur/7 km of langs de Levada do Castelejo 4 uur/14 km

Als een grote wenkende vinger strekt het schiereiland Ponta de Sao Lourenço, zich uit in de oostelijke oceaan. Het schiereiland is in zijn geheel een beschermd natuurlandschap met een opmerkelijke geologie en flora. De heen- en terugreis gaat met de bus. Terug in Machico krijgt u een transfer naar Santana.

Of u loopt vanuit het dorp Cruz eerst door een agrarische omgeving met veel terrassenbouw en genietend van de vele tropische producten die hier verbouwd worden. Er zijn volop bloemen te bewonderen. De tocht gaat heen en terug langs de Levada do Castelejo. Vlak voor Cruz daalt u via een mooie route af naar de kustplaats Porta de Cruz. Porta de Cruz heeft een groot zwembassin gevuld met zeewater en enkele bar-restaurants. U reist per streekbus of taxi door naar uw hotel in Santana.

Dag 3 Wandeling naar Caldeirão Verde of Calderão Inferno 5,5 of 7 uur/16 of 21 km of naar Ponta de São Jorge 4 uur/11 km

Een wandeling naar de spectaculaire Caldeirão Verde (Groene Ketel). U neemt een taxi naar Queimadas waar de route start. U wandelt bovenlangs groene ravijnen en door enkele tunnels naar een rondom afgesloten kom midden in het oerwoud. In deze groene, klaterende en spetterende heksenketel stort zich van 300 meter hoogte een waterval. Ruim een half uur verder bereikt u de Caldeirâo Inferno (helleketel) waar een uitstekende rotspunt u een grandioos uitzicht biedt op de 500 meter lager gelegen Ribeira Grande. U verlaat hierna de levada en wandelt over  een dalend pad naar het dorp Ilha fraai gelegen aan het eind van een berguitloper. Hier neemt u de bus of taxi terug naar uw hotel in Santana.

Voor de wandeling naar Ponta de São Jorge start u vanuit uw hotel en bewandelt voornamelijk rustige paden en wegen steeds dichter naar de noordkust toe. Via een trap komt u op een plateau waar hoog boven de oceaan het oudste landhuis van Madeira staat. Zigzaggend over klifpaden de Ponta de São Jorge. Een klim met mooie uitzichten brengt u tenslotte naar São Jorge met een fraaie parochiekerk. Met de bus of taxi reist u terug naar Santana.

Dag 4 Rondwandeling vanuit Boaventura (São Vicente) 4 of 8 km

Dit is een spectaculaire wandeling langs de steile kust tussen Arco de São Jorge en Boaventura. Prachtige uitzichten en een interessante vegetatie staan u te wachten. U kunt de route beginnen in Arco de São Jorge en u wandelt dan naar uw hotel in Boaventura. Of u begint bij uw hotel en loopt heen en terug naar Arco de São Jorge.    

Dag 5 Rondwandeling in het Folhadal 4,5 uur/ 12 km of naar de Pico de Ferreiro 1-4 uur/2,5 -10 km

U krijgt ’s morgens een transfer naar uw volgende etappeplaats Encumeada, midden op het eiland. Tot São Vincente rijdt u over de oude kustweg, daarna slingert de weg omhoog de beboste bergen in naar uw hotel op meer dan 1000 meter hoogte. Vanuit Encumeada kunt u langs de Levada do Norte het Folhadal inwandelen. Het is een dal met een weelderige plantengroei en een klaterende waterval. Nadien kunt u de Levada das Rabaças een stuk aflopen. Langs deze levada is een breed pad aangelegd waar u een grote verscheidenheid aan planten aantreft en tevens geniet van mooie vergezichten op het diep ingesneden dal van de Ribeira Brava.

U kunt ook een bergwandeling maken vanuit Encumeada. U laat u op de heenweg naar uw hotel afzetten op de bergpas Boca da Encumeada waar de wandelroute begint. Het bergpad (Vereda da Encumeada) loopt langs de hoogste toppen van Madeira,zoals de Pico do Meio, Pico Topeiro, Pico do Jorge en Pico das Torrinhas. U bepaalt zelf hoe ver u wilt gaan, dus hoe zwaar de tocht wordt. Zelfs als u het pad maar ruim een kilometer volgt, komt u al op een kam met grandioos uitzicht.

Dag 6 Van Encumeada naar Curral das Freiras 4 uur/ 12 km of naar het dal van Tabua 13 km

Naar Curral das Freiras volgt u de Caminho Real, één van de oudste paden die het bergachtige binnenland ontsluiten. U wandelt onderlangs de hoogste bergpieken en bovenlangs een het dal met fraaie uitzichten. Onder de Pico Grande steekt u de kam (Boca do Ceiro) over. U daalt af door een bos naar Fajã Escura nabij Curral das Freiras. Hier neemt u de bus naar Funchal.
De wandeling naar het dal van Tabua begint en eindigt in Ribeira Brava. Na een pittige klim, met prachtige vergezichten over het dal van de Ribeira Brava, loopt u langs de levada door het groene dal van de Ribeira Tabua. Bij Candelaria verlaat u de levada en daalt, met mooi zicht op de oceaan, af naar Tabua. Tenslotte loopt u langs de oceaan naar Ribeira Brava. Hier neemt u de bus naar Funchal.

Dag 7 Wandeling van Camacha naar Monte 4,5 uur/11 km of naar Curral das Freiras 4 of 8 km

Een middellange,  makkelijk te bewandelen route oostelijk van Funchal. U begint in Camacha, het centrum van de beroemde Madeirese korfvlechters. Door uitgestrekte eucalyptuswouden gaat u langs de levada's naar Romeiros. Even verder op een heuvel ligt Monte dat in de 19de eeuw een kuuroord voor welgestelden was. Een rit in een gevlochten rieten slede (toboggan) en de botanische tuinen zijn hier de grote attracties. Met de kabelbaan of bus daalt u tenslotte af naar Funchal.

Naar Curral das Freiras maakt u een korte wandeling in de bergen ten noorden van Funchal. De tocht start bij het panoramapunt van Eira do Serrado waar u een onvergetelijk uitzicht heeft op Curral das Freiras, een dorp diep beneden u in het door hoge bergen omsloten Nonnendal. Op de wandeling daalt u over een oud muildierpad af in deze bergkom waarvan vermoed wordt dat het de vulkaankrater is waaruit 18 miljoen jaar geleden Madeira is ontstaan.

Dag 8 Stadswandeling in Funchal en vertrek

U wandelt via het clarissenklooster Santa Clara naar het oude fort Fortaleza do Pico. Vervolgens loopt u langs de kathedraal, het raadhuis (Camara Municipal) en meerdere musea naar de  oude stad (Zona Velha). Hier moet u  zeker een bezoek brengen aan de markthal Mercado dos Lavradores en is het heerlijk dwalen en eten in het visserskwartier. Na een bezichtiging van het Forteleza de São Tiago loopt u over de boulevard langs de baai naar de jachthaven. Via de parken Jardim de Santa Catarina en Jardim de São Fransisco loopt u terug naar uw overnachtingsadres.

 

Wandelroutes 15-daagse combinatietocht

Dag 1 Aankomst in Machico

U komt aan in het kustplaatsje Machico waar de eerste Portugese ontdekkingsreizigers aan land kwamen.

Dag 2 Wandeling langs de Levada Caniçal en Boca do Risco 3 of 4 uur/ 13 of 15 km

U gaat per bus naar Maroços en begint hier de wandeling. Hoog boven de Ribeira Machico wandelt u over het levadapad.  Deze wandeling kan worden uitgebreid naar de Boca do Risco. Na een korte beklimming heeft u vanaf dit pasje een overweldigend uitzicht over de steile noordkust. Het eindpunt is bij de Tunel do Caniçal vanwaar u de bus terug neemt naar Machico.

Dag 3 Rondwandeling op Ponta de São Lourenço 3 uur/7 km of langs de Levada do Castelejo 4 uur/14 km

Als een grote wenkende vinger strekt het schiereiland Ponta de Sao Lourenço, zich uit in de oostelijke oceaan. Het schiereiland is in zijn geheel een beschermd natuurlandschap met een opmerkelijke geologie en flora. De heen- en terugreis gaat met de bus. Terug in Machico krijgt u een transfer naar Santana.

Of u loopt vanuit het dorp Cruz eerst door een agrarische omgeving met veel terrassenbouw en genietend van de vele tropische producten die hier verbouwd worden. Er zijn volop bloemen te bewonderen. De tocht gaat heen en terug langs de Levada do Castelejo. Vlak voor Cruz daalt u via een mooie route af naar de kustplaats Porta de Cruz. Porta de Cruz heeft een groot zwembassin gevuld met zeewater en enkele bar-restaurants. U reist per streekbus of taxi door naar uw hotel in Santana.

Dag 4 Wandeling naar Caldeirão Verde of Calderão Inferno 5,5 of 7 uur/16 of 21 km of naar Ponta de São Jorge 4 uur/11 km

Een wandeling naar de spectaculaire Caldeirão Verde (Groene Ketel). U neemt een taxi naar Queimadas waar de route start. U wandelt bovenlangs groene ravijnen en door enkele tunnels naar een rondom afgesloten kom midden in het oerwoud. In deze groene, klaterende en spetterende heksenketel stort zich van 300 meter hoogte een waterval. Ruim een half uur verder bereikt u de Caldeirâo Inferno (helleketel) waar een uitstekende rotspunt u een grandioos uitzicht biedt op de 500 meter lager gelegen Ribeira Grande. U verlaat hierna de levada en wandelt over  een dalend pad naar het dorp Ilha fraai gelegen aan het eind van een berguitloper. Hier neemt u de bus of taxi terug naar uw hotel in Santana.

Voor de wandeling naar Ponta de São Jorge start u vanuit uw hotel en bewandelt voornamelijk rustige paden en wegen steeds dichter naar de noordkust toe. Via een trap komt u op een plateau waar hoog boven de oceaan het oudste landhuis van Madeira staat. Zigzaggend over klifpaden de Ponta de São Jorge. Een klim met mooie uitzichten brengt u tenslotte naar São Jorge met een fraaie parochiekerk. Met de bus of taxi reist u terug naar Santana.

Dag 5 Rondwandeling vanuit Boaventura (São Vicente) 4 of 8 km

Dit is een spectaculaire wandeling langs de steile kust tussen Arco de São Jorge en Boaventura. Prachtige uitzichten en een interessante vegetatie staan u te wachten. U kunt de route beginnen in Arco de São Jorge en u wandelt dan naar uw hotel in Boaventura. Of u begint bij uw hotel en loopt heen en terug naar Arco de São Jorge.    

Dag 6 Rondwandeling in het Folhadal 4,5 uur/ 12 km of naar de Pico de Ferreiro 1-4 uur/2,5 -10 km

U krijgt ’s morgens een transfer naar uw volgende etappeplaats Encumeada, midden op het eiland. Tot São Vincente rijdt u over de oude kustweg, daarna slingert de weg omhoog de beboste bergen in naar uw hotel op meer dan 1000 meter hoogte. Vanuit Encumeada kunt u langs de Levada do Norte het Folhadal inwandelen. Het is een dal met een weelderige plantengroei en een klaterende waterval. Nadien kunt u de Levada das Rabaças een stuk aflopen. Langs deze levada is een breed pad aangelegd waar u een grote verscheidenheid aan planten aantreft en tevens geniet van mooie vergezichten op het diep ingesneden dal van de Ribeira Brava.

U kunt ook een bergwandeling maken vanuit Encumeada. U laat u op de heenweg naar uw hotel afzetten op de bergpas Boca da Encumeada waar de wandelroute begint. Het bergpad (Vereda da Encumeada) loopt langs de hoogste toppen van Madeira,zoals de Pico do Meio, Pico Topeiro, Pico do Jorge en Pico das Torrinhas. U bepaalt zelf hoe ver u wilt gaan, dus hoe zwaar de tocht wordt. Zelfs als u het pad maar ruim een kilometer volgt, komt u al op een kam met grandioos uitzicht.

Dag 7 Van Encumeada naar Curral das Freiras 4 uur/ 12 km of naar het dal van Tabua 13 km

Naar Curral das Freiras volgt u de Caminho Real, één van de oudste paden die het bergachtige binnenland ontsluiten. U wandelt onderlangs de hoogste bergpieken en bovenlangs een het dal met fraaie uitzichten. Onder de Pico Grande steekt u de kam (Boca do Ceiro) over. U daalt af door een bos naar Fajã Escura nabij Curral das Freiras. Hier neemt u de bus naar Funchal.
De wandeling naar het dal van Tabua begint en eindigt in Ribeira Brava. Na een pittige klim, met prachtige vergezichten over het dal van de Ribeira Brava, loopt u langs de levada door het groene dal van de Ribeira Tabua. Bij Candelaria verlaat u de levada en daalt, met mooi zicht op de oceaan, af naar Tabua. Tenslotte loopt u langs de oceaan naar Ribeira Brava. Hier neemt u de bus naar Funchal.

Dag 8 Wandeling van Camacha naar Monte 4,5 uur/11 km of naar Curral das Freiras 4 of 8 km

Een middellange,  makkelijk te bewandelen route oostelijk van Funchal. U begint in Camacha, het centrum van de beroemde Madeirese korfvlechters. Door uitgestrekte eucalyptuswouden gaat u langs de levada's naar Romeiros. Even verder op een heuvel ligt Monte dat in de 19de eeuw een kuuroord voor welgestelden was. Een rit in een gevlochten rieten slede (toboggan) en de botanische tuinen zijn hier de grote attracties. Met de kabelbaan of bus daalt u tenslotte af naar Funchal.

Naar Curral das Freiras maakt u een korte wandeling in de bergen ten noorden van Funchal. De tocht start bij het panoramapunt van Eira do Serrado waar u een onvergetelijk uitzicht heeft op Curral das Freiras, een dorp diep beneden u in het door hoge bergen omsloten Nonnendal. Op de wandeling daalt u over een oud muildierpad af in deze bergkom waarvan vermoed wordt dat het de vulkaankrater is waaruit 18 miljoen jaar geleden Madeira is ontstaan.

Dag 9 t/m 14 Wandelingen vanuit Funchal

Nadat u de trektocht op Madeira heeft gemaakt, verblijft u nog een aantal dagen in Funchal. Op de wandeldagen kiest u uit onderstaande wandelingen.

A - 9 km/2½ uur Levada do Norte (Oost)
B - 5 of 9 km/1½ of 4½ uur Praia Formosa naar Cãmara de Lobos
C - 11 km/4 uur van Camacha naar Monte
D - 4 of 8 km/1,5 of 2,5 uur Curral das Freiras
E - 11 of 14,5 km/4 of 5,5 uur Balcões en Levada do Furado
F - 6 km/2,5 uur van Assomada naar Camacha
G - 12 km/3 uur Levada do Norte (West)
H - 12 km/4 uur Van Camacha naar Santo António da Serra
I - 8 km stadswandeling Funchal

De uitgebreide beschrijving van deze routes vindt u bij de 8-daagse wandelvakantie Madeira standplaats Funchal.

Dag 15 Vertrek

 

 

 

 

Wandelreizen op Madeira

Op Madeira kunt u ook kiezen voor de 8-daagse wandelvakantie Madeira standplaats Funchal. Bij deze wandelvakantie overnacht u vlakbij het oude centrum van Funchal. Bij de 8-daagse wandelvakantie wandelt u door het oosten en zuiden van het eiland. Bij de 15-daagse wandelreis die hierboven staat, wandelt u in het noorden en oosten van Madeira.

TIP:
Reist u in het voorjaar of in de schoolvakanties? Dan raden wij u aan om zo vroeg mogelijk te boeken in verband met de beschikbaarheid van de vluchten.

 

Andere bezoekers keken ook bij: Corfu, Jersey Guernsey Sark en La Palma.

Boek nu

 

Maak het uzelf gemakkelijk

Alle informatie over deze reis op uw gemak nalezen?
Dat kan!

Uw wensen staan centraal

Binnen ons aanbod staan uw wensen centraal. Wilt u reizen op andere dagen of de vakantie uitbreiden met extra dagen? Onze medewerkers zitten voor u klaar en informeren u graag over de mogelijkheden.

bel +31 (0)53 430 34 35

Reviews wandelvakantie - Madeira trektocht

Lees de verhalen van onze klanten

We zijn weer goed thuis gekomen na een fantastische vakantie in Madeira , alles was door jou en Eigenwijze Reizen prima verzorgd, heerlijk . Het weer werkt ook goede mee voor onze 8 daagse trek tocht , we hebben steeds de langste of moeilijkste wandeling gekozen .
De onderkomens waren wel wisselend van kwaliteit, maar verder prima. Solar de Boaventura was wel een toppertje .
Op de aankomst dag hebben we in de middag gelijk een Levada wandeling gedaan vanuit Machico .
De route op het schiereiland Vereda ad Ponta Sao Lorenco was schitterend .

Tip voor Eigenwijze reizen; op het plateau van de Casa da Sardinha is in het gerenoveerde huis een cafe terras geopend met heerlijke koffie gerund door een stel jonge portugezen. We ontdekten ook dat deze jonge Portugezen, boottochtjes voor 20 euro p.p. aanbieden om ons langs de zuidkust te varen naar het puntje van het schiereiland Ilheu do Farel en dan terug langs de kust tot Canical waar we weer konden uitstappen en naar de bus konden lopen.
We hebben genoten van deze boottocht ( max 8 personen) en van de jonge Portugezen , een daarvan was een afgestuurde oceanoloog en kon enthousiast en met veel passie vertellen over zijn vak. Verrassend dat ze halverwege de tocht ook een glaasje Maidera wijn dronken. Onze indruk was iets tussen port en sherry in . We hebben ons prima vermaakt in Funchal en omgeving.

23-05-2019 - Anoniem

Wat een fantastische vakantie was dit. Moeder en zoon (13) samen op pad, wat een fantastische natuur heeft Madeira te bieden. Nog mooier dan we ons hadden voorgesteld. Alles perfect geregeld, de routes, transfers! Prima hotels (meestal 3 sterren). Als je van wandelen en de natuur houdt, doen!

16-01-2019 - anoniem

super reis met goede service en bagagevervoer. Goed georganiseerd en duidelijke beschrijvingen. Echt TOP

29-07-2018 - Karin en Ton

Goede prijs-kwaliteit-verhouding.

19-07-2018 - Anoniem

Madeira is een paradijs voor wandelaars en dankzij Eigenwijze Reizen hebben we dat paradijs op een fijne manier kunnen ontdekken. De wandelingen waren prachtig. Daarnaast was alles erg goed geregeld waardoor deze vakantie voor ons uitpakte zoals we hadden gehoopt: super ontspannend.

20-03-2018 - Nanne Dorren

Leuke ontspannende wandelvakantie op Madeira gehad.Fijn klimaat om te wandelen. Alles super geregeld, duidelijke beschrijvingen van de mooie wandelingen.

14-11-2017 - Marloes ten Voorde

Leuke afwisselende reis met aangename verrassingen.

10-10-2017 - geert van der Meijs

Trektocht geeft goede indruk van Madeira, de keuze van een A of B tocht is erg prettig met het oog op oa. weersomstandigheden.

01-08-2017 - Mariët ter Huurne

leuk dat je iedere dag kunt kiezen uit 2 opties

18-01-2017 - Yvonne Both

Prachtige, afwisselende wandelvakantie!

09-12-2016 - Anoniem

Wij hebben prachtige wandelingen gemaakt op Madeira. Wat is het een ontzettend mooi, groen eiland in september. Helaas vielen de maaltijden in de verschillende hotels ons tegen.

09-12-2016 - Mieke ter Voert

"Deze reis geeft veel variatie mogelijkheden tussen levada,s bergen en kust.
Ook de kilometers konden worden gevarieerd. Heel plezierig.
Nadeel was dat je aan het eind van de dag geen zin meer hebt in busreizen terug. Dus twee maal extra een taxi genomen."

27-09-2016 - brigitte oostvogels

Combinatietocht Appartementos: Sao Paolo E Alegria
Het was voor ons de eerste keer dat we via eigen-wijze reizen een vakantie hebben geboekt. maar zeker niet de laatste! heel goed geregeld en klopt met de reisgids en gekregen informatie
We hebben een super wandelvakantie gehad!
We werden halverwege nog gebeld door een medewerker om te horen hoe het ons verging (dit ook i.v.m. de bosbranden op Madeira)

23-09-2016 - Forscina Rijpma

Combitocht.
Mooie, afwisselende reis met prachtige vergezichten

23-09-2016 - Hans Hartjes

Juni 2014:
Inmiddels weer thuis van onze wandelreis op Madeira willen wij u laten weten dat wij een fantastische
15 daagse wandelvakantie hebben gehad. Alle lof voor uw organisatie en zeer duidelijke beschrijving van de wandelroutes.
Wellicht volgend jaar voor herhaling vatbaar, maar dan natuurlijk wel naar een andere bestemming.

Met vriendelijke groet,
J.M. Verbeek


 

22-07-2015

Reisdetails Madeira trektocht

Extra prijsinformatie

 • Reisdata: 1 januari t/m 31 december; 27 december t/m 2 januari is de prijs op aanvraag
 • Aankomstdag: iedere dag
 • Toeslag eenpersoonskamer:
  trektocht: vanaf € 125,-
  combinatietocht Appartementos: vanaf € 195,-
  combinatietocht Hotel: vanaf € 240,-
 • Retourvlucht Funchal: prijsindicatie € 270,- (Transavia)
 • Extra nacht(en) Lisabon LO: vanaf € 74,- p.p. per nacht
  Extra nacht eenpersoonskamer Lissabon LO: vanaf € 139,-

Inclusief

 • Trektocht Madeira: 7 nachten verblijf op basis van HP
 • Combinatietochten: 6 nachten verblijf op basis van HP en 8 nachten verblijf op basis van LO
 • Bagagevervoer
 • Routebeschrijving met kaarten
 • Transfers van en naar vliegveld

Exclusief

 • Bustransfer in totaal: € 35,- p.p. per arrangement van 8 dagen.
 • Taxi van Porto da Cruz naar Santana, ca. € 15,-
 • Retourvlucht Funchal: prijsindicatie € 270,- (Transavia)

Bijzonderheden

 • De tochten zijn niet geschikt voor mensen met (sterke) hoogtevrees
 • Combinatietocht Appartementos houdt in dat u tijdens het trektochtgedeelte in hotels overnacht en in Funchal in een appartement.
Boek nu

Prijzen en data - Madeira trektocht

Maak uw keuze uit de volgende tochten

Tocht keuzehulp

 • Reisdata: 1 januari t/m 31 december; 27 december t/m 2 januari is de prijs op aanvraag
 • Aankomstdag: iedere dag
 • Toeslag eenpersoonskamer:
  trektocht: vanaf € 125,-
  combinatietocht Appartementos: vanaf € 195,-
  combinatietocht Hotel: vanaf € 240,-
 • Retourvlucht Funchal: prijsindicatie € 270,- (Transavia)
 • Extra nacht(en) Lisabon LO: vanaf € 74,- p.p. per nacht
  Extra nacht eenpersoonskamer Lissabon LO: vanaf € 139,-