2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Rondreis Portugal

Rondreis Portugal

Tijdens een rondreis door Portugal kom je langs stille stranden, authentieke vissershavens, velden vol olijfbomen, katholieke kloosters en Moorse kaststelen. Stop tijdens je wandeltocht of fietstocht in pittoreske dorpjes en historische steden om cultuur te snuiven en te genieten van een Portugese maaltijd. Eén ding is zeker: je zal het allemaal meemaken in met rondreis door Portugal. Bij ons kan je terecht voor een individuele fietsvakantie of wandelvakantie in het mooie Portugal.

Fiets rondreizen Portugal

Portugal leent zich dankzij het prachtige landschap, prima wegen en de gastvrijheid van de lokale bevolking uitstekend voor een heerlijke rondreis te fiets. Eigen-Wijze Reizen biedt twee trektochten die garant staan voor een onvergetelijke fietsvakantie.

rondreizen Portugalrondreizen Portugal

Rondreis Algarve

De subtropische plantengroei, afwisselende kust en verrassende stadjes en dorpen maken de Algarve tot een prachtige bestemming voor een heerlijke rondreis. Je start deze 8-daagse fietsvakantie in de kustplaats Praia de Faro en eindigt de rondreis in het nabijgelegen eeuwenoude stadje Faro. Deze rondreis leent zich uitstekend voor een verlengingsweek aan het strand van Praia de Faro of het rustiger gelegen Quarteira. 

Rondreis Zuid-West Portugal

Het zonnige zuiden van Portugal biedt een afwisselende kustlijn waarlangs het heerlijk fietsen is. Ontdek in jouw eigen tempo dit afwisselende gebied en geniet van authentiek Portugal! De westkust onder Setúbal is minder toeristisch dan de Algarve. Kies voor een rondreis van 11 of 15 dagen. Ook bij deze reis kan een verlengingsweek in Praia de Faro of Quarteira worden geboekt.

Rondreis Portugal

Fietstrektocht tussen Curia en Mira

Een prachtige fietsvakantie in de natuur tussen Porto en Lissabon is een ware aanrader. Het gebied tussen deze prachtige steden is omringt door lage heuvels waarop Barraida-wijn wordt verbouwd. Jouw rondreis vindt plaats in het decor tussen de 1.000 meter hoge Serra do Caramulo en de Serra do Buçaco van 500 meter hoog. Je bevindt je vlakbij de kust met een prachtig zandstrand, waar je even kunt uitwaaien tijdens jouw rondreis door dit prachtige deel van Portugal.

Wandel rondreizen Portugal

Wil je een rondreis maken door Portugal waarbij je (bijna) elke dag een mooie wandeltocht op het programma hebt staan? Het prachtige landschap maakt Portugal een goede bestemming voor wandelvakanties. Eigen-Wijze Reizen biedt een geweldige rondreis in twee varianten over het tropische eiland Madeira.

Sao Lorencorondreizen Portugal

Rondreis Madeira

Het bloemeneiland Madeira ligt ten westen van Marokko in de Atlantische oceaan en is het enige stukje tropisch regenwoud van Europa. Tijdens jouw wandelvakantie op Madeira kom je eucalyptusbomen tegen en talrijke planten tegen die wij alleen kennen als kamerplant. De wandeltochten op Madeira zijn afwissend: van steile hellingen met fenomenaal uitzicht op laagland, bossen zoals wij ze kennen en pikzwarte rotsachtige stranden. Zoek je een bestemming in Portugal waar je het hele jaar door wandeltochten kan maken? Dankzij een mild en constant klimaat is Madeira het hele jaar door een ideale bestemming voor een wandelvakantie.

Rondreis Rota Vicentina

De Atlantische kust van de Alentejo en de Algarve is een van de mooiste en best bewaarde kuststreken van Europa. De torenhoge kliffen, ongerepte stranden, kleurrijke duinen en de bijzondere flora en fauna maken het tot een bijzondere bestemming voor jouw wandelvakantie. De pelgrimsroute naar het graf van Sint Vincentius op de meest zuidwestelijke punt van Portugal is de basis voor deze trektocht.
Je overnacht in sfeervolle witte dorpen met uitstekende (vis-)restaurants.

Rondreis Rota Vicentina