2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Fietsvakanties in Normandië

Fietsvakanties in Normandië

Een fietsvakantie in Normandië staat voor veel interessante geschiedenis en bezienswaardigheden. Wat dacht je van de invasiestranden uit de Tweede Wereldoorlog zoals Utah Beach, Omaha Beach, Gold Beach, Juno Beach en Sword beach. Naast een rijke geschiedenis vind je in Normandië ook schitterende stranden, mooie landschappen en kliffen. Kortom, alles voor een geweldige fietsreis door deze adembenemende streek in Frankrijk.

Bij Eigen-Wijze Reizen vind je de meest geliefde fietsvakanties in Normandië. Ontdek pittoreske vissers- en zeilhavens en stopt in charmante dorpjes vol cultuur en erfgoed. Dit is geen gewone vakantie; dit is een fietsavontuur in het hart van Normandië!

Een fietsvakantie in Normandië is ontspannen en avontuurlijk. De streek kent veel goed onderhouden fietsroutes met bewegwijzering. Hierdoor is het een genot om door Normandië te fietsen. Dus waar wacht je nog op? Pak je fiets en laat je meevoeren door de wonderen van Normandië. Boek nu je onvergetelijke fietsvakantie met overnachting en ontdek Normandië op de fiets!