2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Rondreis Frankrijk

Rondreis Frankrijk

Rondreis door het bourgoundische Frankrijk

Eigen-Wijze Reizen heeft voor u een ruim aanbod als u een rondreis door Frankrijk wilt maken. Je maakt trektochten door de mooiste gebieden, zoals de Ardeche of de Dordogne. 

Qua natuur biedt Frankrijk voor elk wat wils: je vind er bergen, vlaktes, strand, uitgestrekte bossen, natuur en cultuur. En ook de Franse keuken staat bekend om haar veelzijdige, heerlijke gerechten. In Frankrijk beleef je het ultieme vakantiegevoel!

Rondreis Frankrijk per fiets

Kies jij graag voor een actieve vakantie, denk dan eens aan een rondreis door Frankrijk per fiets. Eigen-Wijze Reizen heeft een ruim aanbod aan fietsvakanties in Frankrijk samengesteld. Wij hebben onder meer rondreizen langs de Loire en de Rhône.

Rondreis FrankrijkRondreis Frankrijk

Rondreis te voet in Frankrijk

Eigen-Wijze Reizen heeft afwisselende wandeltrektochten in twee verschillende streken van Frankrijk: Bretagne en Corsica. Je overnacht in comfortabele hotels, meestal op basis van halfpension. Jouw bagage wordt vervoerd, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je te veel meeneemt voor jouw rondreis door Frankrijk.  

Over Eigen-Wijze Reizen

Eigen-Wijze Reizen heeft meer dan 25 jaar ervaring in de organisatie van individuele wandel- en fietsreizen. De rondreizen van Eigen-Wijze Reizen kenmerken zich door een grote mate van zelfstandigheid, terwijl toch alles voor je geregeld is. Zo overnacht je in geselecteerde hotels en pensions, profiteer je op trektochten van bagagevervoer en ga je op pad met een uitgebreide kaart en routebeschrijving. Je kiest zelf je eigen reisgezelschap en bepaalt zelf het tempo. Zo is een rondreis écht een vakantie.

Eigen-Wijze Reizen is actief in een groot aantal landen. Andere populaire bestemmingen voor actieve vakanties zijn bijvoorbeeld Engeland, Duitsland en Oostenrijk.

actieve vakanties