Zoek de zon op korting. € 100,- op trektochten en € 50,- op standplaatsen. Klik hier voor de voorwaarden.

2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Fietsvakantie Engeland

Fietsvakantie Engeland

Engeland is een prachtig land dat zich uitstekend leent voor een heerlijke fietsvakantie. Eigen-Wijze Reizen biedt individuele fietsvakanties die je kennis laten maken met het leven in het veelzijdige en afwisselende Engeland. De glooiende landschappen, pittoreske cottages en de mooie Britse taal maken jouw fietsvakantie onvergetelijk. Duik in de Engelse cultuur en geniet in de avond van een pint, potatoes & mash of de bekende fish and chips. Neem een kijkje tussen onze fietsvakanties in Engeland en laat je inspireren.

Fietsvakantie East-Anglia

Wil je kennismaken met het échte Engelse leven? Deze trektocht door de graafschappen Essex en Suffolk biedt je de mogelijkheid om Engeland echt te ervaren. Gekenmerkt door slingerende weggetjes met heggen, pittoreske huisjes, landerijen met paarden en schapen, koolzaadvelden, wuivend graan, houtwallen en hier en daar zelfs een wijngaard.

Deze trektocht laat je de Britse kust ontdekken met haar breed uitmondende rivieren, toeristische vissersplaatsen en prachtige natuurgebieden. De fietsvakantie duurt 9 dagen.

Het programma laat voldoende ruimte over voor een bezoekje aan een Engelse pub of lokale bezienswaardigheden zoals abdijen, galerieën of theaters. Deze reis biedt je alle benodigde ingrediënten voor een afwisselende fietsvakantie op Engelse bodem.

Long MelfordFietsvakantie East-AngliaFietsvakantie East-Anglia

Fietsvakantie naar Engeland met Eigen-Wijze Reizen

Al meer dan 30 jaar is Eigen-Wijze Reizen hét adres voor individuele wandel- en fietsvakanties. Je reist zonder gids en bepaalt zelf jouw reisgezelschap en fietstempo. Bezienswaardigheden onderweg of alternatieve routes? Dat is geheel aan jou! Je geniet van optimale vrijheid, maar weet wel zeker dat overnachtingen in gezellige en ontspannen hotels voor je geregeld zijn.

Alle fietsvakanties zijn samengesteld door onze eigen medewerkers. In de routebeschrijvingen geven zij tips en adviezen voor bijzondere plekjes en bezienswaardigheden. We wijken vaak af van gebaande paden en laten je kennismaken met plaatsen die anders aan je voorbij zouden zijn gegaan.

Alle trektochten worden aangeboden inclusief bagagevervoer. Dat betekent dat je niet hoeft te fietsen met bepakking, maar dat jouw bagage 's avonds al op je staat te wachten in de door onszelf geselecteerde hotels.

Tot slot is maatwerk altijd mogelijk, óók op onze fietsvakanties in Engeland. Een verlenging of een alternatieve route? We denken graag met je mee! Voor meer informatie mag je uiteraard altijd contact met ons opnemen.