2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Rondreis Engeland

Rondreis Engeland

Engeland heeft je heel veel te bieden als je graag een actieve rondreis door Engeland maakt. Wat dacht je van een 6- of 9-daagse fietsvakantie door het typisch Engelse landschap met slingerende weggetjes en pittoreske cottages? Of boek een mooie wandelvakantie door de ongerepte Engelse natuur. Eigen-Wijze Reizen heeft voor je een mooie reeks rondreizen door Engeland samengesteld.

Rondreis door East-Anglia

9 dagen, fietsvakantie
De slingerende weggetjes met heggen en pittoreske woonhuizen (cottages) zijn kenmerkend voor het typisch Engelse landschap dat je hier zult tegenkomen. Je fietst hier door zacht golvende landerijen met paarden en schapen. In het voorjaar zie je de gele koolzaadvelden, wuivend graan, houtwallen en zelfs een enkele wijngaard. Een aantal dagen verken je de kust, met breed uitmondende rivieren, toeristische vissersplaatsen en beschermde natuur.

LavenhamRondreis door East-AngliaRondreis door East-Anglia

Rondreis De Cotswolds

8/10 dagen, wandelvakantie
Het landschap van deze rondreis is typisch Engels; je wandelt over glooiende weides en akkers met eeuwenoude bomen, fraaie heggen, stapelmuurtjes en cottages. Je overnacht tijdens deze rondreis in plaatsen met huizen van honingkleurige Cotswold-kalksteen, gezellige pubs en B&B's.

Rondreis Exmoor National Park

8/10 dagen, wandelvakantie
In het zuidwesten van Engeland ligt in de graafschappen Sommerset en Devon het Exmoor National Park. Het park kent vele wandelpaden met een grote diversiteit. Je wandelt langs klifkusten en cottages door kleine dorpjes. In het binnenland maak je kennis met golvend heuvelland en veengronden, in de dalen en valleien vind je grote bosgebieden.

Haven van LynmouthRondreis Exmoor National Park

Over Eigen-Wijze Reizen

Eigen-Wijze Reizen heeft meer dan 25 jaar ervaring in de organisatie van individuele wandel- en fietsreizen. De rondreizen van Eigen-Wijze Reizen kenmerken zich door een grote mate van zelfstandigheid, terwijl toch alles voor je geregeld is. Zo overnacht je in door onszelf geselecteerde hotels en pensions, profiteer je op trektochten van gratis bagagevervoer en ga je op pad met een uitgebreide kaart en routebeschrijving. Je kiest zelf je eigen reisgezelschap en bepaalt zelf het tempo. Zo is een rondreis écht een vakantie.