2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Fietsen in de Achterhoek

Fietsen in de Achterhoek

De achterhoek is de meest geschikte streek in Nederland om te gaan fietsen. Er zijn vele fietsroutes te vinden die je leiden naar de mooiste plekjes in Gelderland. De achterhoek heeft een veelzijdige omgeving. In het gebied zijn vele kastelen te bewonderen. Daarnaast zit het vol met bosrijke gebieden en pittoreske dorpjes. De ideale plek om te gaan fietsen als u houdt van natuur, historie en cultuur.  

Fietsen in de achterhoek: Fietsroutes en fietstochten Achterhoek

Altijd al willen fietsen in de Achterhoek? Dan heb je bij Eigen-Wijze Reizen keuze uit de allermooiste fietsroutes en fietstochten uit de Achterhoek. Ontdek de prachtige natuur in de Achterhoek en fiets door prachtige bossen en heidevelden. Of bezoek de sfeervolle en gezellige dorpen uit de regio. Fietsen in de Achterhoek is zeer geliefd bij zowel actieve als passieve fietsers. Ontdek hieronder de leukste fietsvakanties en fietsarrangementen uit de Achterhoek.

BorculoFietsen in de AchterhoekFietsen in de Achterhoek

Fietsvakanties Achterhoek: De mooiste fietsarrangementen uit de Achterhoek

Bij Eigen-Wijze Reizen geniet je van prachtige fietsvakanties in de Achterhoek. Tijdens deze fietsvakanties geniet je van luxe overnachtingen, gratis fietskaarten en gratis bagageservice. Hierdoor geniet je zorgeloos van jouw fietsvakantie in de Achterhoek. 

Samen met fietsliefhebbers hebben we prachtige fietsarrangementen in de Achterhoek samengesteld. Al fietsend kom je langs de mooiste plekken en leer je de Achterhoek op een nieuwe manier kennen. Hieronder lichten we graag een paar fietsvakanties toe:

Fietsvakantie Zutphen

Eigenwijze Reizen biedt verschillende fietsarrangementen in de achterhoek aan. Zo kan je kiezen voor een fietsvakantie in Zutphen; een van de Hanzesteden in de Achterhoek met een prachtige historische binnenstad. Vanuit de standplaats in Zutphen kan je 6 mooie routes afleggen langs rivieren, kasteelruïnes en pittoreske steden en dorpen. Aan het einde van de dag loop je vanuit het hotel gemakkelijk naar de gezellige binnenstad van Zutphen om een terrasje te pakken en lekker uit te rusten. 

» Fietsvakantie Zutphen

ZutphenFietsvakantie Zutphen

Fietsvakantie Vorden

Ook kunt er ook voor kiezen vanuit de standplaats in Vorden je vakantie door te brengen. Tijdens de fietsvakantie in Vorden verblijf je in het monumentale pad van Hotel Bakker. Vanuit Vorden kun je 6 mooie fietstochten maken die getypeerd worden door de mooie kastelen, historische Hanzesteden en bosrijke gebieden.

» Fietsvakantie Vorden

VordenFietsvakantie Vorden

Fietsvakantie IJssel en Vecht

Je kunt bij Eigenwijze Reizen ook kiezen voor een fietsarrangement in de achterhoek waarbij je een route volgt langs de IJssel en De Vecht. Tijdens deze 6-daagse trektocht door de achterhoek kun je al fietsend het mooie coulisselandschap bewonderen. Onderweg kom je langs de middeleeuwse steden Deventer en Zwolle. Tijdens de tocht fiets je door National Park Sallandse Heuvelrug en door het kastelenlandschap van de achterhoek en bereik je uiteindelijk de eindbestemming in Vorden. Tijdens de trektocht zorgen wij dat de bagage naar je volgende bestemming wordt gebracht zodat je zonder volle fietstassen de tocht kunt voortzetten.

» Fietsvakantie IJssel en Vecht

IJssel en VechtFietsvakantie IJssel en Vecht

2 vakanties gevonden

Eibergen

Nederland - Fietsvakantie - 5 dagen- Standplaats

  • B&B Hotel de Kastanjefabriek
  • Fietsen in de Achterhoek en in Twente
  • Flamingo’s in het Zwillbrocker Venn
vanaf 325,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSAPPE-bikeHondZwaarte zwaarte_1

Vorden

Nederland - Fietsvakantie - 4 dagen- Standplaats

  • Hotel-Restaurant Bakker
  • Vorden, Zutphen, Ruurlo, Borculo, Almen, Gorssel, Laren, Lochem, Bronkhorst, Doesburg
  • Kastelenroute in de Achterhoek
vanaf 340,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSE-bikeHondZwaarte zwaarte_1