Reizen vanaf nu

Fietsvakantie Drenthe Culinair

trektocht in Nederland

Heerlijk fietsrondje in Drenthe

 • HALPENSION ( 4-gangen diners)
 • 4 of 6 dagen
 • Culinair
Nazomer korting
vanaf € 625,-
Prijzen en data
Herfst GPS Culinair Elektrische fiets Benelux Hondje

Fantastische fietsreis gehad door Drenthe. Eigenwijze Reizen deed er alles aan om de reis optimaal door te laten gaan. Petje af voor uitstekende service.

Dhr. & Mw. Brouwer

» Lees meer reviews

Fietsvakantie Drenthe Culinair

Zo kent u Drenthe nog niet! Een verrassend heerlijke fietstocht door het afwisselende en fietsvriendelijke Drenthe. Over rustige paden en wegen fietst u over de mooiste natuurterreinen, door dorpen en langs bezienswaardigheden. De prehistorische hunebedden, de eeuwenoude esdorpen en de 19e eeuwse geschiedenis van de koloniën zijn overal zichtbaar aanwezig. ‘s Avonds ontspant u bij een goed diner. Enkele restaurants worden genoemd in de Gault Millau, de Lekker of hebben een Bib Gourmand of zelfs een Michelinster.

» Lees meer

Veelgestelde vragen over Drenthe Culinair

Ja, 'de Vlindertuin' in Zuidlaren.

Drenthe beschikt over het beste fietsnetwerk van Nederland

Drenthe heeft een zeer gevariierd landschap met bos, heide, veengebieden, zandgronden en nog authentieke brinkdorpjes.

Prima middenklassehotels + gerenomeerde restaurantsgenoemd in de Gault Millau, de 'Lekker' of hebben een Bib Gourmand of zelfs een Michelinster

Ja, een zeer uitgebreid KP-netwerk.

Hunebedden, Brammert en Ellert, Orvelte, TT Assen

De Jufferen Lunsingh, Brinkhotel, de Oringer Marke, Chateauhotel de Havixhorst

Reviews fietsvakantie - Drenthe Culinair

Deel uw ervaring


Lees de verhalen van onze klanten

Fantastische fietsreis gehad door Drenthe. Eigenwijze Reizen deed er alles aan om de reis optimaal door te laten gaan. Petje af voor uitstekende service.

2022 - Dhr. & Mw. Brouwer

"Drente culinair zou ik iedereen kunnen aanraden die graag lekker eet, het parcours was ook veel in de bossen wat wel goed was met het warme weer. Een aanrader."

2022 - Mw. Buelens & Dhr. Donghi

Mooie reis, uitstekende diners! Hotel Rikus als vervanghotel was een voltreffer. Zo laten!

2021 - Willy Verhaege

Heb enorm genoten van deze fietstocht in Drenthe. Fantastisch mooi landschap, goede hotels en uitmuntende restaurants. Alles tot in de puntjes georganiseerd door Eigen-Wijze Reizen.

2021 - Anoniem

Prima reis, mooie routes met elke dag een culinaire beloning! We kijken uit naar volgend jaar!

2021 - Anoniem

Heel mooie reis. Prachtige landschappen en natuurgebieden. Ideale, vrij liggende fietspaden. Het eten was iedere avond heel lekker. Ons bord was telkens een culinair schilderij. Een waar genot voor onze smaakpapillen. Zowel culinair als voor de fietsliefhebber een aanrader!

2021 - Chris Develter

"We hebben supergenoten van Drenthe culinair fietsen. Het weer was super, iedere dag zon en blauwe hemel. En wat is Drenthe een mooie afwisselende provincie. Ook het verblijf in de Hotels waren goed, en heerlijk culinair gegeten. Wij persoonlijk vinden dit een aanrader. Ik zou zeggen gewoon doen.

2021 - Anoniem

Het was een mooie tocht. Iedere dag weer werden wij verrast door de prachtige tochten. Ook de hotels waren geweldig. En voor een elektrische fiets waren de afstanden ook perfect. Enige nadeel van een culinaire fietstocht is dat wanneer je iedere avond een viergangen diner voorgeschoteld krijgt dit best overdadig is. Niet qua hoeveelheid maar wel qua beleving. Ook merkten wij dat we na zo'n 60 km gefietst te hebben, echt wel trek hadden, en dan was de culinaire maaltijd in hoeveelheid niet altijd voldoende. Het culinaire en het actieve zijn toch twee belevingswerelden.

2021 - Anoniem

Deze fietsvakantie is een groot succes gebleken. De weergoden waren ons gunstig gezind; de route-informatie (kaarten en routebeschrijvingen) was duidelijk en overzichtelijk; de hotelstaff, de hotelkamers en het ontbijt waren een compliment waard. De restaurants ‘De Vlindertuin’ evenals ‘De Gaffel’ en restaurant De Havixhorst (waar mag je heden ten dage nog over de rode loper naar binnen schrijden?!?) lieten ons kennismaken met culinaire hoogstandjes, zowaar allerminst een straf!
Het Drenthse landschap en haar weidsheid zijn zeer rustgevend, de heide stond nog in bloei, de schapen blaatten vrolijk en het aantal toeristen aan de wandel of op de trappers, zoals wijzelf, was gelukkig ‘binnen de perken’ gebleven. De krentenwegge was verrukkelijk zeker na 60km op de fiets te hebben afgelegd. Dus zeg ik hardop met FLAIR …. Kies voor Drenthe … CULINAIR!
 

2021 - I. Mikx

Prachtige reis. Mooie fietstochten en mooie locaties voor de overnachtingen. Er werd ons een alternatieve locatie geboden “Rikus in Eext” omdat de Vlindertuin gesloten was. Rikus is top: mooi hotel en heerlijk eten met groente uit eigen tuin. De ontvangst bij de Havixhorst viel tegen. Niet zo vriendelijk en ongeïnteresseerd. Het gebouw is prachtig en de kamer ook. De ooievaars op het dak maakten het een beetje goed. Op de andere locaties was de service perfect!

2021 - Van Kolfschooten

Het was een top reis! Prachtige fietstochten door de natuur en leuke dorpjes. Heerlijk eten van hoge kwaliteit. Service was ook goed. Jufferen Lunsingh en Rikus waren top! Fijne mensen, mooie kamers en heerlijke groente uit eigen tuin. Het hotel Oringer Marke was ook goed, mooie kamer. Het eten bij De Gaffel was super! De verwachtingen van landgoed de Havixhorst waren hoog. Helaas werden die niet waargemaakt. Onvriendelijke ontvangst, ongeorganiseerd. Heel veel vliegen in de eetzaal. Wel super mooie kamer. De ooievaars op het dak maakten het een beetje goed. Al met al zeer genoten!

2021 - P. van Kolfschooten

Heel fijne reis. De routes zijn prachtig en met zorg gekozen. Schitterende afwisselende natuur en vooral heel rustig. Sfeervolle hotels. Het hotel in Odoorn was iets minder persoonlijk, maar de boerderij in het aangrenzende dorpje, waar we gingen eten, was weer heel sfeervol. We hebben overal heerlijk gegeten, maar na 3 dagen "culinair" wil je wel graag weer "gewoon" eten.

2020 - anoniem

Vorig jaar (2019) hebben wij voor het eerst met Eigen-Wijze een meerdaagse fietstocht om de Bodensee gedaan. Dat was zo goed bevallen dat we het vanzelfsprekend vonden om ook voor 2020 bij Eigen-Wijze een reis te boeken. De keuze viel op een verblijf in- en fietsen in en om Bolzano eind augustus. Toen we deze reis boekten hadden we nog nooit van Corona gehoord en dit virus had vooral in Noord Italië een enorme pandemie tot gevolg. Gaande het jaar werd het daar beter maar als 70 plussers durfden we het risico niet te nemen en vreesden we dat de vakantie dit jaar duur zou uitpakken.
Uiteraard contact gezocht met Eigen-Wijze en in goed overleg naar de eventuele gevolgen maar ook naar andere mogelijkheden gekeken. Met veel waardering voor de betrokkenheid van de medewerkers konden we de reis onder eerlijke condities omboeken naar de Drenthe Culinair fietstocht van 24 t/m 29 augustus. Naar later bleek niet zo’n gunstige week want regen en veel wind speelde parten maar gaf soms wel een spannende dimensie aan de fietstochten.
Vanuit onze woonplaats Domburg (Zld) dus op naar het noorden om in onze eerste ****hotel te landen, de Jufferen Lunsingh in Westervelde. Prachtig authentiek landhuishotel, bijzonder gastvrij en een uitstekende keuken. Goede voorzieningen voor de fietsen en de auto die daar de komende week moest blijven.
Vervolgens naar Zuidlaren , naar het Brink hotel, een standaard ***hotel in het centrum. Dineren was voorzien in het op ca. 600 m gelegen restaurant de Vlindertuin. Geweldige avond gehad en beslist het culinaire hoogtepunt van deze vakantie. Wat een ambiance, sfeer, perfecte bediening en prachtige gerechten, maar het restaurant heeft dan ook een Michelin ster.
De volgende dag voorspelde het KNMI niet veel goeds; regen en storm en zo’n 60 km voor de wielen. Helaas kwam die prognose uit en het “hoogtepunt” was toch wel de rit over het Balloërveld, windkracht 7 á 8 tegen en striemende regen. We hebben weinig mee gekregen van de charme van dit gebied maar als Zeeuwen zijn we wel wat gewend en in Odoorn was de ontvangst prima in het *** hotel de Oringer Marke. Inmiddels was het droog geworden en konden we per fiets naar restaurant de Gaffel in Valthe. Prachtige locatie in een oude Drentse boerderij. Een uitstekend, restaurant in een mooie ambiance waar het goed toeven was.
Alweer de derde fietsdag en goed fietsweer. Heerlijk genoten van de ruim 60 km lange fietstocht naar zuidwest Drenthe, naar het 4 sterren Chateauhotel de Havixhorst in Schiphorst. Dit hotel is gesitueerd in een mooi gerenoveerde Havezate met een prachtig beelden- en kruidentuin en op het dak ooievaarsnesten. Het diner was in huis en ook hier wordt op een hoog niveau gekookt. Heerlijke gerechten die in een fijne sfeer worden opgediend. Uitstekende kamers in de bovenste verdieping en het was een bijzondere ervaring om de volgende ochtend gewekt te worden door klepperende ooievaars.
Na het prima ontbijt de laatste etappe van ca 70 km terug naar Westervelde en in de middag gingen de hemelsluizen opnieuw open. Met name het traject vanaf Appelscha door het Fochteloërveen zullen we herinneren als een uurtje veldrijden door smalle slootjes, want zo zagen de zandpaadjes er uit. Maar het was heerlijk thuiskomen in de Jufferen Lansingh met wederom een heerlijk diner.
Ondanks de matige weersomstandigheden hebben we genoten van onze vakantie en dekt de titel van de reis “Drenthe Culinair”, de lading volkomen. Ook de randzaken zoals de informatie vooraf, het kaartmateriaal, de routebeschrijvingen, het vervoer van de bagage, de fietsenstallingen, waren optimaal verzorgd. Er zijn uiteraard nog veel meer ervaringen te vertellen maar het is veel beter om dat zelf te gaan ervaren en we bevelen deze reis dan ook van harte aan bij mensen die van fietsen houden, goed verzorgd willen worden en bovengemiddeld willen dineren.
Dank aan het “Eigen-Wijze” team voor de uitstekende voorbereiding en het meedenken in een oplossing voor het omboeken van een Italië- reis naar een reis in ons eigen land. Hebben we Italië gemist? Nee, want Nederland heeft zo veel moois te bieden dat we het niet uitsluiten dat onze volgende fietsvakantie ook weer in eigen land zal zijn en we denken dat Eigen Wijze daar ook wel een oplossing voor heeft.
Groet van Ineke, Adri en Jan uit Domburg

2020 - A.Meeuwse

Deze reis is alles in één: volledige ontspanning door een beetje inspanning; natuurschoon en rust; de charme van het kleine, persoonlijke hotel en culinaire hoogstandjes. Boeken dus

2020 - Willem van Hassel

Ondanks de regen tijdens onze fiets6daagse hebben we heel erg genoten, van de prachtige natuur (de heide bloeide net), de gevarieerde fietstochten, de leuke dorpjes en niet te vergeten de verrukkelijke maaltijden. De reis doet zijn naam eer aan!

2020 - anoniem

Elke middag weer een verrassing waar je terecht zou komen, nooit een teleurstelling! En de diners, die waren subliem, meer dan genoten

2020 - Jacqueline Goverse

Het was een heel bijzondere fietstocht met prachtige onderkomens, tevens geweldige diners bij de hotels/restaurants. Prima verzorgd door Eigen Wijze Reizen

2020 - Theo Hulshorst

Prachtige routes langs de mooiste plekjes van Drenthe. Iedere avond verwend worden met heerlijk eten.

2020 - anoniem

Deze reis is de moeite waard. Prachtige en zeer gevarieerde landschappen wisselen elkaar af.Eten was super.

2019 - Ria van damme

"Boeiende en mooie fietstocht, mijn echtgenoot reed met zijn gewone fiets, ik met mijn e-bike. Dagafstand van 70 km prima voor ons beiden. Goede formule.
Hier en daar nog enkele kleine details in beschrijving aan te passen.
We beschikken zelf over een Mio GPS: liefst op uw site vermelden hoe je de route kan verkrijgen en downloaden op toestel
Tweede avond met fiets nog naar restaurant De Gaffel rijden is niet ideaal. Andere oplossing zoeken...."

2019 - Wivina

Drenthe is heel mooi, ook in de herfst van Nederland

2019 - Cees Pauly

Heerlijke genieten van het prachtige Drentse landschap en 's avonds ontspannen en heerlijke tafelen op prachtige locaties. Echt een aanrader.

2019 - anoniem

Waren zeer te spreken, beschrijvingen goed, hotel uitstekend. Mooie routes. Top!!!!!

2019 - Beja van der Veer

Drenthe ontdekken met Eigenwijze Reizen is echt vakantie. Het mooie en verrassende parcours met de uitgezochte overnachtingsmogelijkheden is ons erg goed bevallen.
Wij fietsen nog niet met elektrische ondersteuning. De dagafstanden mochten voor ons zo mogelijk iets korter zijn.

2019 - Lode en Lieve Janssens-Roels

zeker aan te raden

2018 - Anoniem

Waren zeer te spreken, beschrijvingen goed, hotel uitstekend. Mooie routes. Top!!!!!

2018 - Beja van der Veer

"Drenthe ontdekken met Eigenwijze Reizen is echt vakantie. Het mooie en verrassende parcours met de uitgezochte overnachtingsmogelijkheden is ons erg goed bevallen.
Wij fietsen nog niet met elektrische ondersteuning. De dagafstanden mochten voor ons zo mogelijk iets korter zijn."

2018 - Lode en Lieve Janssens-Roels

Wij vinden Drenthe de mooiste fietsprovincie van Nederland.En dat is mede door de prima routes van jullie.

2018 - Dini Damen

Reisinformatie Drenthe Culinair

De hier getoonde prijzen en data zijn onder voorbehoud

 • Reisdata: 1 maart t/m 31 oktober
 • Aankomstdag:
  4-daagse: iedere dinsdag, woensdag, donderdag
  6-daagse: iedere dinsdag en woensdag
  Andere startdagen niet mogelijk
 • Toeslag eenpersoonskamer
  4-daagse: € 175,-
  6-daagse: € 245,-
 • Huurfiets (excl. fietsverzekering):
  4-daagse: € 65,- p.p.
  6-daagse: € 85,- p.p. 
  Verlenging € 10,- p.p. per dag
 • E-bike (excl. fietsverzekering):
  4-daagse: € 110,- p.p.
  6-daagse: € 140,- p.p.
  Verlenging € 25,- p.p. per dag
 • Extra nacht(en)  Westervelde HP: € 145,- p.p. per nacht
  Extra nacht Westerveld eenpersoonskamer HP: € 170,-

Inclusief

 • 3 of 5 nachten verblijf op basis van HP (4-gangendiners)
 • Bagagevervoer
 • Routebeschrijving, kaarten en GPS-tracks

Accommodaties

Hieronder staan de accommodaties vermeld waar u tijdens uw vakantie overnacht. Mocht een van deze accommodaties niet beschikbaar zijn, dan reserveren wij een vergelijkbaar alternatief.

4-daagse:

 • De Jufferen Lunsingh, Westervelde
 • Oringer Marke, Odoorn (diner in Restaurant De Gaffel)
 • Chateauhotel de Havixhorst

6-daagse:

 • De Jufferen Lunsingh, Westervelde
 • Brinkhotel, Zuidlaren (diner in Restaurant de Vlindertuin)
 • Oringer Marke, Odoorn (diner in Restaurant De Gaffel)
 • Chateauhotel de Havixhorst, De Schiphorst
 • Hotel Hoogeveen, Hoogeveen (diner in Restaurant De Keuken van Arragon)

Bijzonderheden

 • Parkeren: gratis bij het eerste hotel
 • In Zuidlaren en Odoorn en Hoogeveen diner in een nabijgelegen restaurant
 • Tijdens de 4-daagse tocht is een hond toegestaan: op aanvraag tegen een meerprijs. U voldoet de kosten in de hotels.
 • De huurfiets is exclusief fietsverzekering. U kunt à € 1,77 per dag een aparte fietsverzekering bij Eigen-Wijze Reizen afsluiten. Uw reisverzekering voorziet vaak niet in een fietsverzekering tegen schade en/of diefstal.
Boek nu

Prijzen en data - Drenthe Culinair

Fietsroutes Drenthe Culinair

Routes 4-daagse fietstocht

Fietsvakantie Drenthe

Dag 1 Aankomst in Westervelde en evt. rondrit naar Veenhuizen 16 km

Uw sportieve, culinaire tour begint in het dorpje Westervelde waar u overnacht in het sfeervolle landhuishotel 'De Jufferen Lunsingh'. Bij aankomst kan een korte rondrit worden gemaakt naar Veenhuizen dat als voormalige dwangkolonie een boeiende geschiedenis heeft dat wordt verteld in haar museum.

Dag 2 Van Westervelde naar Odoorn 60 km

Een dag met veel afwisseling. Eerst bezoekt u de provinciehoofdplaats Assen, nog steeds een  groot dorp, met monumentale panden, volop winkels en een mooi museum aan de Brink. Oostwaarts komt u in Rolde en in de boswachterij van Gieten kunt u het Boomkroonpad afleggen. Na het Hunebedmuseum van Borger doorkruist u de bossen van Exloo. U dineert in een authentieke boerderijherberg in het 3 km verder gelegen Valthe.

Dag 3 Van Odoorn naar De Schiphorst/Hoogeveen 57 km

Deze fietsdag verloopt westwaarts. Over het jaagpad langs het Oranjekanaal door een prachtig en stil verveningsgebied komt u in het museumdorp Orvelte waar de tijd al 100 jaar stil staat. Landelijke wegen en paden  leiden u door de natuurterreinen Holterzand, Ter Horsterzand en het Dwingelderveld. Met een boog zuidwaarts langs het oude buurtschap Kraloo en het kasteeldorpje Echten. Door het open weideland fietst u richting Meppel. In het buurtschap overnacht u in een sfeervolle 17e eeuwse havezathe met een beeldentuin.

Dag 4 Van De Schiphorst/Hoogeveen naar Westervelde 66 of 69 km

Ook op de laatste fietsdag liggen er prachtige Drentse dorpen en natuurterreinen op uw route. Noordwaarts doorkruist u het Dwingelderveld en bezoekt u de fraaie brinkdorpen Lhee, Dwingeloo en Diever. Na de zandduinen en vennen van het Aekingerzand (met bezoekerscentrum) bent u even in het Friese Appelscha. U fietst daarna door het uitgestrekte Fochteloërveen waar een uitzichttoren u een prachtige blik op de omgeving biedt. Met of zonder ommetje langs Veenhuizen (gevangenismuseum), dat begin 19de eeuw als kolonie voor verpauperde stedelingen begon, keert u terug in Westervelde en vertrekt u naar huis.

Routes 6-daagse fietstocht

Fietsvakantie Drenthe

Dag 1 Aankomst in Westervelde en evt. rondrit naar Veenhuizen 16 km

Uw sportieve, culinaire tour begint in het dorpje Westervelde waar u overnacht in het sfeervolle landhuishotel 'De Jufferen Lunsingh'. Bij aankomst kan een korte rondrit worden gemaakt naar Veenhuizen dat als voormalige dwangkolonie een boeiende geschiedenis heeft dat wordt verteld in haar museum.

Dag 2 Van Westervelde naar Zuidlaren 48 km

Via Roden en het Paterswoldsemeer maakt u daags erna de oversteek naar het Groningse Haren met de grootste Hortus Botanicus van Nederland, met onder andere een prachtige Chinese tuin. Door het stroomdal van de Drentse Aa komt u in het groene dorp Zuidlaren met uw hotel aan één van de zeven brinken. U dineert in één van de beste restaurants van Drenthe.

Dag 3 Van Zuidlaren naar Odoorn 57 km

Verder zuidwaarts trekt u over het mystieke Balloërveld, met grafheuvels en schaapskudde, naar Rolde waar hunebedden en het museum van Bartje de grote trekpleister zijn. In de boswachterij Gieten kunt u (ook deels ondergronds) het 'Boomkroonpad' bewandelen. Door de bossen bereikt u uw hotel in Odoorn. U dineert in een authentieke dorpsboerderij in het nabijgelegen Valthe.

Dag 4 Van Odoorn naar De Schiphorst/Hoogeveen 57 km

Uw derde fietsdag verloopt westwaarts. Over het jaagpad langs het Oranjekanaal door een prachtig en stil verveningsgebied komt u in het museumdorp Orvelte waar de tijd al 100 jaar stil staat. Landelijke wegen en paden  leiden u door de natuurterreinen Holterzand, Ter Horsterzand en het Dwingelderveld. Met een boog zuidwaarts langs het oude buurtschap Kraloo en het kasteeldorpje Echten. Door het open weideland fietst u richting Meppel. In het buurtschap overnacht u in een sfeervolle 17e eeuwse havezathe met een beeldentuin.

Dag 5 Van De Schiphorst/Hoogeveen naar Westervelde 66 km

Ook op de laatste fietsdag liggen er prachtige Drentse dorpen en natuurterreinen op uw route. Noordwaarts doorkruist u het Dwingelderveld en bezoekt u de fraaie brinkdorpen Lhee, Dwingeloo, Diever. Na de zandduinen en vennen van het Aekingerzand (met bezoekerscentrum) bent u even in het Friese Appelscha. U fietst daarna door het uitgestrekte Fochteloërveen waar een uitzichttoren u een prachtige blik op de omgeving biedt. Met of zonder ommetje langs Veenhuizen (gevangenismuseum), dat begin 19de eeuw als kolonie voor verpauperde stedelingen begon, keert u terug in Westervelde.

Dag 6 Vertrek

 

 

 

Waarom een culinaire fietsvakantie Drenthe?

De restaurants behoren tot de betere uit de regio, adresjes om door te geven aan vrienden. Enkele restaurants van deze tocht worden genoemd in de Michelingids, Gault Millau, Bottin Gourmand, of hebben een Bib Gourmand.


 

Andere bezoekers keken ook bij: Provence Culinair, Osthouse, Twente Culinair, Limburg Culinair.

Boek nu

 

Maak het uzelf gemakkelijk

Alle informatie over deze reis op uw gemak nalezen?
Dat kan!

Uw wensen staan centraal

Binnen ons aanbod staan uw wensen centraal. Wilt u reizen op andere dagen of de vakantie uitbreiden met extra dagen? Onze medewerkers zitten voor u klaar en informeren u graag over de mogelijkheden.

bel +31 (0)53 430 34 35

Nazomer korting

Misschien vindt u deze tochten ook interessant

Provence Culinair - Frankrijk

Fietsvakantie    7 dagen    trektocht

Herfst GPS Culinair Elektrische fiets
 • Hotels met bagagevervoer
 • Orange, Saint Paul Trois-Châteaux, Cairanne, Pernes-les-Fontaines, Sérignan-du-Comtat
 • Heerlijke fietsvakantie in de Provence
 • Culinaire tocht
 • Truffels, olijven en lavendel
 • Dagafstand 35-43 km

INCL. HALFPENSION

vanaf 1195,-

Osthouse - Frankrijk - Elzas

Fietsvakantie    6 dagen    standplaats

Hondje Kroontje Herfst Vegetarisch GPS Culinair Elektrische fiets
 • Hotel à la Ferme
 • Straatsburg, Obernai, Sélestat, Rhinau, Lahr
 • Wijngaarden en vakwerkhuizen in de Elzas
 • Magnifieke kathedraal van Straatsburg
 • Pittoreske Altstadt van Obernai
 • Dagsafstand 34-55 km

INCL. HALFPENSION

vanaf 745,-

Twente Culinair - Nederland

Fietsvakantie    4 of 7 dagen    trektocht

Herfst GPS Culinair FVW Tocht Elektrische fiets Aanrader Benelux Hondje
 • Hotels met bagagevervoer
 • Tubbergen, Lattrop, Oldenzaal, De Lutte, Enschede, Hengelo
 • Heerlijk fietsen tussen Dinkel en Regge
 • Culinaire fietstocht
 • Natuurgebieden Springendal, Aamsveen, Witte Veen en het Twickel.
 • dagafstand 50-59 km

INCL. HALFPENSION

vanaf 595,-

Limburg Culinair - Nederland - België

Fietsvakantie    4 of 6 dagen    trektocht

Hondje Herfst GPS Culinair FVW Tocht Elektrische fiets Benelux
 • Hotels met bagagevervoer
 • Weert, Roermond, Tegelen, Maaseik
 • Heerlijk fietsen langs de Maas
 • Culinaire tocht
 • Nationaal Park De Groote Peel
 • Dagafstand 32-46 km

INCL. HALFPENSION

vanaf 595,-