2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Fietsvakanties Limburg

Fietsvakanties Limburg

Op zoek naar de mooiste en avontuurlijkste fietsvakanties van Limburg? Fiets door de prachtige en groene heuvels van Limburg met prachtige uitzichten over de provincie. Of fiets door de sfeervolle centrums en ontdek de Limburgse bezienswaardigheden! Limburg is niets voor niets geliefd bij zowel de actieve als de passieve fietsliefhebber. Boek vandaag nog een verzorgde fietsvakantie in Limburg en profiteer van:

 • luxe overnachtingen,
 • gratis routekaarten
 • bagageservice 

Geniet zorgeloos van jou Limburgse fietsvakantie samen met Eigen-Wijze Reizen.

Waarom een fietsvakantie in Limburg?

Limburg is de ideale bestemming voor een fietsvakantie. De zuidelijke provincie beschikt over prachtige wijnvelden, veel groen en indrukwekkende hoogteverschillen. Ben jij een fietsliefhebber? Dan moet je de Limburgse fietservaring hebben meegemaakt. Jaarlijks trekt Limburg fietsliefhebbers uit heel Nederland, België, Duitsland en zelfs Frankrijk. Niet gek, want Limburg zit vol met interessante bezienswaardigheden. Wat dacht je van: kastelen, ruïnes, steenkolenmijnen, museums en kasteeltuinen. Maar ook de aangeklede en gezellige centrums van de Limburgse steden. Deze steden beschikken over aangrijpende architectuur en interessante geschiedenis verhalen. Zoals je leest is Limburg een ideale bestemming voor een fietsvakantie. 

fietsvakantie in Limburgfietsvakantie in Limburg

De mooiste fietsvakanties van Limburg

Eigen-Wijze Reizen heeft samen met fietsliefhebbers de mooiste fietsvakanties van Limburg samengesteld. Door fietsliefhebbers voor fietsliefhebbers. In deze fietsvakanties ontdek je Limburg met de fiets. Zo kom je langs de mooiste bezienswaardigheden, overnacht je in sfeervolle hotels, zijn fietskaarten voor je geregeld en profiteer je van bagagevervoer. Een fietsvakantie bij Eigen-Wijze Reizen staat in het teken van zorgeloos genieten en ontdekken van de mooie fietsroutes.

Culinair fietsarrangement Limburg

Ontdek Limburg op de fiets! De provincie kent vele mooie fietstochten. Maar ontdek ook fantastische lokale restaurants uit de regio. Restaurants die worden genoemd in de Gault Millau, Bottin Gourmand of die een Bib Gourmand hebben. Centraal in deze fietsvakantie staat de rivier de Maas. Via indrukwekkende beekdalen, boswegen en heides ontdek je de Limburgse omgeving. Aanschouw fantastische uitzichten, sfeervolle centrums en overheerlijke restaurants in de fietsvakantie Limburg Culinair.

Fietsvakantie Limburg

Fietsvakantie Langs de Maas

De fietsvakantie Langs de Maas begint in Maastricht en eindigt in het Franse Sedan. Tijdens de reis fiets je van hotel naar hotel via de mooiste heuvels, landschappen en bezienswaardigheden fiets je door Nederland, België en Frankrijk. Onderweg geniet je van de groene Ardennen, het historische en moderne Luik, de hooggelegen Citadel van Dinant, fraaie kasteeltjes, landhuizen en nog veel meer! Ontdek de Maas vanaf de fiets in de geliefde Limburgse fietsvakantie ‘Langs de Maas’. 

Fietsvakantie Vennbahn

Misschien wel de bekendste fietsvakantie van Eigen-Wijze Reizen: De fietsvakantie ‘Vennbahn’. Tijdens deze internationale fietsvakantie fiets je door Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. De voormalige spoorlijn Vennbahn leidt je door prachtig heuvelgebied en bloeiende landschappen van onder andere Hoge-Venen en Eifel. Bovendien ontdek je de sfeervolle plaatsen: Eupen, Monschau en Aken. De Vennbahn wordt door fietsliefhebbers beschreven als een genot om te fietsen. 

Fietsvakantie Vennbahn

Fietsarrangement Limburg

Uniek zijn onze maatwerk-mogelijkheden. Bijna elke reis kan naar wens worden aangepast met bijvoorbeeld een verlenging. Word je graag telefonisch te woord gestaan of ben je nieuwsgierig naar onze maatwerk-mogelijkheden? Neem dan contact op met onze lokale medewerkers.

Boek jouw fietsarrangement op onze website. Wil je graag meer informatie over onze fietsvakanties in Limburg of heb je speciale wensen? Neem dan contact op met onze klantenservice en dan helpen we je graag verder.

5 vakanties gevonden

Vennbahn

België, Duitsland, Luxemburg, Nederland - Fietsvakantie - - Trektocht

 • Maastricht, Eupen, St. Vith, Clervaux, Bütgenbach, Aken
 • Vierlandentocht over groen-gebaande wegen
 • Natuurpark De Hoge Venen
GPSE-bikeZwaarte zwaarte_2

Langs de Maas, van Maastricht naar Sedan

België, Frankrijk, Nederland - Fietsvakantie - - Trektocht

 • Maastricht, Luik, Namen, Dinant, Haybes, Charleville-Mézières, Sedan
 • De Ardennen tussen Maastricht en Sedan
 • Fort van Sedan
GPSE-bikeZwaarte zwaarte_1

Langs de Maas, van Sedan naar Maastricht

België, Frankrijk, Nederland - Fietsvakantie - - Trektocht

 • Sedan, Charleville-Mézières, Haybes, Dinant, Namen, Luik, Maastricht
 • De Ardennen tussen Sedan en Maastricht
 • St.Servaasbasiliek en Vrijthof Maastricht
GPSE-bikeZwaarte zwaarte_1

Limburg Culinair

Nederland - Fietsvakantie - 4 of 6 dagen- Trektocht

 • Weert, Roermond, Tegelen, Maaseik
 • Heerlijk fietsen langs de Maas
 • Culinaire tocht
vanaf 655,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSAPPE-bikeHondZwaarte zwaarte_1

Weert

Nederland - Fietsvakantie - 5 dagen- Standplaats

 • Hostellerie Munten
 • Gevarieerd fietsen door Nederland en België
 • Kinrooi, Stamproy, Thorn en Tungelroy
vanaf 555,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSE-bike