2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Fiets mooie omgeving

Fietsen en culinair genieten

Fietsen is de perfecte manier om nieuwe plekken te ontdekken en te genieten van de omgeving. Als je op zoek bent naar een actieve vakantie waarbij je kunt genieten van prachtige natuur, historische steden en heerlijk eten, dan zijn de fietsvakanties van Eigenwijze Reizen een goede keuze. In deze blog bespreken we drie ban hun populaire fietsvakanties: de IJssel en Vecht, de Hollandse Waterlinie en Vlaanderen Culinair.

Fietsvakantie IJssel en Vecht

De fietsvakantie langs de IJssel en vecht voert je door het mooie landschap van Overijssel en Gelderland. Tijdens deze fietsvakantie fiets je langs de rivieren de IJssel en de Vecht, en ontdek je de prachtige Hanzesteden zoals Deventer, Zwolle, Hasselt en Kampen. Ook fiets je door het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, waar je kunt genieten van de natuur en de rust.

Je overnacht in comfortabele hotels en B&B ‘s, waar je heerlijk kunt ontspannen na een dag fietsen. Onderweg kun je genieten van de culinaire hoogstandjes uit de regio, zoals Zwolse balletjes, Deventer koek en Kampense koggebrood. Kortom, de ideale fietsvakantie voor wie wil genieten van natuur, cultuur en gastronomie.

Fietsvakantie IJssel en vecht


Fietsvakantie Hollandse Waterlinie

De Hollandse Waterlinie is een uniek stukje Nederlandse geschiedenis en een prachtig gebied om te fietsen. Tijdens de fietsvakantie langs de Hollandse Waterlinie fiets je door de groene polders en he waterrijke landschap van Utrecht en Noord-Holland. Je bezoekt historische steden zoals Utrecht, Naarden en Muiden, en leert meer over de geschiedenis van de Waterlinie.

Je overnacht in comfortabele hotels en B&B ‘s, waar je kunt genieten van de gastvrijheid en het heerlijke eten. Onderweg kun je genieten van steekproducten zoals kaas en fruit, en van de lokale bieren. Deze fietsvakantie is ideaal voor wie houdt van geschiedenis, natuur en lekker eten.

Fietsvakantie Hollandse Waterlinie


Fietsvakantie Vlaanderen Culinair

Als je van lekker eten houdt, dan is de fietsvakantie Vlaanderen Culinair een aanrader. Tijdens deze fietsvakantie ontdek je de culinaire parels van Vlaanderen, terwijl je geniet van de mooie natuur en historische steden. Je fietst door de glooiende landschappen van de Vlaamse Ardennen, en bezoekt steden zoals Oudenaarde en Gent.

Je overnacht in gezellige hotels en B&B ‘s, waar je kunt genieten van de Vlaamse gastvrijheid. Onderweg kun je genieten van heerlijke streekproducten zoals chocolade, bier en kaas. Kortom, de ideale fietsvakantie voor de Bourgondiër.

Fietsvakantie Vlaanderen culinair

Als je opzoek bent naar een leuke en actieve vakantie, dan zijn de fietsvakanties van Eigenwijze Reizen zeker een aanrader. Of je nu wilt genieten van de prachtige natuur, historische steden of heerlijk eten. Er is voor ieder wat wils. De IJssel en Vecht, de Hollandse Waterlinie en Vlaanderen Culinair zijn slechts enkele voorbeelden van de vele fietsvakanties die Eigenwijze Reizen te bieden heeft. Tijdens deze fietsvakanties overnacht je in comfortabele hotels en B&B ‘s, waar je kunt ontspannen na een dag fietsen. Bovendien kun je onderweg genieten van de culinaire hoogstandjes uit de regio. Dus pak je fiets en ontdek Nederland en België op een unieke manier.