2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Wandelen door de mooiste natuurgebieden

Wandelen door de mooiste natuurgebieden!

Ben je op zoek naar een actieve en ontspannende vakantie in eigen land of België? Dan is een wandelvakantie een geweldige keuze! Eigenwijze reizen biedt verschillende wandelreizen aan in Nederland en België. Hieronder geven we je meer informatie over vier prachtige wandelvakanties.

Wandelen in De Lutte

De wandelvakantie in De Lutte is een prachtige wandelvakantie door het Lutterzand en de heuvels van het Springendal. Het Lutterzand is een schitterend natuurgebied met bossen, heidevelden, zandverstuivingen en de rivier de Dinkel. Het Springendal is een heuvelachtig gebied met prachtige beken en vennen. Tijdens deze wandelvakantie loop je door de mooiste delen van deze natuurgebieden en geniet je van het afwisselende landschap. Overnachten doe je in een gezellig hotel in De Lutte, dat aan de rand van het natuurgebied ligt. Het hotel biedt een prachtig uitzicht op de tuin en heeft een gezellige lounge en een terras waar je kunt ontspannen. Het arrangement is inclusief ontbijt en diner. 

Wandelvakantie De Lutte


Wandelen langs de Romeinse Limes

De wandelvakantie langs de Romeinse Limes is een bijzondere wandelvakantie voor geschiedenisliefhebbers en natuurliefhebbers. De Limes is de grens van het Romeinse Rijk die door Nederland loopt. Tijdens deze wandelvakantie loop je langs de Limes en door de mooiste natuurgebieden van Nederland. Onderweg kom je langs archeologische opgravingen en andere overblijfselen uit de Romeinse tijd. Overnachten doe je in gezellige hotels in de buurt van de route. Het arrangement is inclusief ontbijt en diner.

Wandelvakantie Romeinse Limes


Wandelen in Bouillon

De wandelvakantie in Bouillon is een prachtige wandelvakantie door de adembenemende natuur van de Ardennen. Tijdens deze vakantie wandel je door het gebied rond de rivier de Semois, door bossen, langs watervallen en over heuvels. Onderweg kun je genieten van de lokale flora en fauna. Overnachten doe je in een comfortabel hotel in het historische stadje Bouillon. Het hotel heeft een heerlijk restaurant waar je kunt genieten van lokale specialiteiten. Het arrangement is inclusief ontbijt en diner.

Wandelen in Bouillon

Wandelen in Bouillon


Wandelen over het Twentepad

De wandelvakantie over het Twentepad is een prachtige wandelvakantie door het Twentse landschap. Tijdens deze vakantie wandel je door bossen, heidevelden, langs riviertjes en beekjes en door pittoreske dorpjes. Onderweg kun je genieten van het afwisselende landschap en de Twentse gastvrijheid. Overnachten doe je in knusse hotels en geniet je van heerlijke maaltijden in restaurants onderweg. Het arrangement is inclusief ontbijt en diner.

Wandelen over Twentepad


Waarom kiezen voor een wandelvakantie met Eigenwijze Reizen?

Eigenwijze reizen is een specialist op het gebied van actieve vakanties en wandelvakanties. Tijdens een wandelvakantie met Eigenwijze reizen kun je volledig ontspannen en genieten van de prachtige omgeving, zonder je zorgen te hoeven maken over de organisatie van je vakantie. Alles is tot in de puntjes g eregeld, van de routes tot aan de accommodaties en het transport van je bagage. Eigenwijze Reizen biedt verschillende niveaus van wandelvakanties aan, zodat er voor iedereen een geschikte wandelvakantie te vinden is. 

Bij Eigenwijze Reizen kun je rekenen op persoonlijke aandacht en advies op maat. Het team van Eigenwijze Reizen bestaat uit ervaren en enthousiaste medewerkers die zelf regelmatig op wandelvakantie gaan en dus de beste tips en adviezen kunnen geven. Bovendien werkt Eigenwijze Reizen samen met lokale partners en accommodaties, waardoor je tijdens je wandelvakantie echt de lokale cultuur en keuken kunt ervaren. 

Kortom, een wandelvakantie met Eigenwijze Reizen is niet alleen een geweldige manier om te ontspannen en te genieten van de prachtige natuur, maar ook een duurzame en verantwoorde keuze. Boek nu jouw wandelvakantie en ontdek de mooiste plekjes van Nederland en België!