Actieve vakantie Marokko

Op zoek naar een compleet nieuwe ervaring met avontuur? Kies dan voor een actieve vakantie in het zonnige Marokko! Ga op een inspirerende ontdekkingstocht met dromedarissen, woestijnen, kashba’s en prachtige palmenoases. Geniet van het heerlijke klimaat, vriendelijke mensen en sfeervolle dorpjes en stadjes. Marokko is een geweldige bestemming voor een zonnige fietsvakantie of wandelvakantie. Boek vandaag nog vrij eenvoudig een actieve vakantie in Marokko en geniet van de vele voordelen zoals: bagagevervoer bij trektochten, sfeervolle accommodaties, gratis routekaarten en een hoge klantenservice. Niets voor niets geven liefhebbers van avontuurlijke vakanties, zoals u, Eigen-Wijze Reizen een 8,5!

Waarom een avontuurlijke outdoor vakantie in Marokko?

Een outdoor vakantie in Marokko betekent avontuur, gezelligheid en veel leuke momenten. Ontdek de Marokkaanse cultuur en het zonnige klimaat. Bezoek Marrakech, een bruisende stad met een historische uitstraling. Ook de diepe valleien van de Dades mag u zeker niet missen. Wilt u een avontuurlijke outdoor vakantie door Marokko? Kies dan voor een actieve vakantie van Eigen-Wijze Reizen.

 

actieve vakanties Marokko

Fietsvakantie Marokko

Fiets door het prachtige Marokko met onze vernieuwde fietsvakantie Marokko. Ontdek het prachtige Marokko in de omgeving van de Atlas gebergte. Ervaar de donkerorde lemen muren met smalle steegjes binnen de allermooiste kashba’s. Maar ook de grote oases en bergkloven. Een fietsvakantie in Marokko is spectaculair en een onvergetelijke ervaring.

Bekijk de avontuurlijke fietsvakantie:

 

Geniet van een actieve vakantie in Marokko met voordelen

Boek vandaag nog een indrukwekkende vakantie in Marokko en profiteer van:

 • Individuele tochten met menselijke aandacht
 • Persoonlijk uitgezocht door onze tochtverkenners
 • Geheel naar uw wens dankzij onze persoonlijke aanpak
 • Bagagevervoer bij trektochten
 • Hoge klantenbeoordeling: 8,5!

De allerbeste deals vindt u bij Eigen-Wijze Reizen!

Actieve vakanties Marokko:

Selectie van 1 vakantie

Marokko - Marokko

Fietsvakantie    8 of 11 dagen    trektocht

Herfst Winterzon GPS Aanrader
 • Hotels met bagagevervoer
 • Marrakech, Tamnagoult, Nkob, Alnif, Tinejdad,Gorge de Todra, Boumalne Dadès
 • Fietsvakantie langs oases, gorges, lemen dorpen en kashba's
 • Back-up auto
 • Gorges (kloven)
 • Dagafstand 31-63 km

INCL. HALFPENSION EN BACK-UP AUTO

vanaf 965,-
Nazomer korting
Onze fietsvakantie in Marokko was prachtig. Ik heb een heel gastvrij land ontdekt met heel vriendelijke mensen. De fietstochten waren adembenemend mooi. De hotels waren perfect gekozen en de lokale gids met wagen was uitmuntend. Zeker doen !

Gunther Dyckmans

/ 10

Filter op uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt