Fietsen langs de Elbe

Op zoek naar een aantrekkelijke fietstrektocht langs een van de belangrijke Duitse rivieren? De Elbe biedt u een een heerlijke diversiteit: een afwisselend landschap, natuur, cultuur en historie. Aan de oevers van de Elbe liggen vele belangrijke Duitse steden zoals Dresden, Wittenberg, Magdeburg en Hamburg. De Elberadweg, de fietsroute langs de rivier, staat bekend als de meest afwisselende fietsroute van Europa. Het landschap, de dorpen en steden lenen zich uitstekend voor een heerlijke fietsvakantie. Eigen-Wijze Reizen ontwikkelde een aantal trektochten lang de Elbe. Wilt u ook fietsen langs de Elbe? Lees meer, of bekijk hieronder onze fietsreizen inclusief overnachtingen en bagagevervoer.

Fietsvakanties Elberadweg

Selectie van 3 vakanties

Langs de Elbe (Bad Schandau - Wittenberg) - Duitsland

Fietsvakantie — 8 dagen — trektocht

Herfst GPS Routeboekje FVW Tocht Elektrische fiets

De Elberadweg is één van de meest geliefde fietsroutes in Duitsland. Het is een goed gemarkeer­de, vlakke route over aparte fietspaden en kleine landwegen. U start in Bad Schandau, bij de Tsjechische grens in het indrukwekkende Elbezandsteengebergte en fietst langs de Elbe tot in Lutherstadt Wittenberg. De tocht komt door de prachtige cultuurstad Dresden en ook Meißen de porseleinstad wordt aangedaan.

vanaf 520
Bekijk vakantie

Langs de Elbe (Dresden-Magdeburg) - Duitsland

Fietsvakantie — 8 dagen — trektocht

Herfst GPS FVW Tocht Elektrische fiets

 De tocht begint in Dresden en u fietst op een fietspad over de dijk door de uitwaarden van de Elbe tot in Magdeburg.U komt in Wittenberg en Dessau.  Er is voldoende tijd om Dredsen te bezichten en in Magdeburg een bezoek te brengen aan de Groene Citadel of de prachtige Kathedraal.De Elberadweg is één van de meest geliefde fietsroutes in Duitsland. Het is een goed gemarkeer­de, vlakke route over aparte fietspaden en kleine landwegen.

vanaf 530
Bekijk vakantie

Langs de Elbe (Magdeburg-Hamburg) - Duitsland

Fietsvakantie — 8 dagen — trektocht

Herfst GPS FVW Tocht Elektrische fiets

Deze tocht start in Magdeburg met haar prachtige cathedraal en de Groene Citadel van architect Hundertwasser. Vanuit Magdeburg fietst u meestal over dijkfietspaden genietend van rust en natuur via diverse interessante steden richting Hamburg. Ook een pondovertocht over de Elbe is inbegrepen. De Elberadweg is één van de meest geliefde fietsroutes in Duitsland. Het is een goed gemarkeer­de, vlakke route over aparte fietspaden en kleine landwegen.

vanaf 595
Bekijk vakantie

Filter op uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt