2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Rondreis Oostenrijk

Rondreis Oostenrijk

Eigen-Wijze Reizen heeft voor jou aantrekkelijke rondreizen door Oostenrijk samengesteld. In ons uitgebreide aanbod fietsvakanties en wandelvakanties vind je rondreizen door het berglandschap, langs de Bodensee, de meren van Karinthië of de Donauradweg. Oostenrijk is een van de meest geliefde bestemmingen voor wandel- en fietsvakanties. Met een rondreis van Eigen-Wijze Reizen ontdek je wat Oostenrijk zo bijzonder maakt.

Enerverende fietsrondreizen in Oostenrijk

Fietsen in een berglandschap als Oostenrijk zwaar? Nee hoor, Oostenrijk biedt verschillende mogelijkheden voor een actieve rondreis te fiets.  Bijvoorbeeld langs de Bodensee, de meren van Karinthië of de Donauradweg, de meest geliefde fietsroute van Europa. Deze laatste route voert je over vlakke wegen met vele bezienswaardigheden, waaronder de fruit- en wijnstreek van Wachau en de abdij van Melk. Ook voor een trektocht langs de Tauernradweg of Drauradweg kun je bij ons terecht.

rondreizen in Oostenrijkrondreizen in Oostenrijk

Ontdek Oostenrijk wandelend

Je kunt Oostenrijk ook uitstekend te voet verkennen. De rondreizen van Eigen-Wijze Reizen brengen je over de glooiende alpenweides en door schilderachtige bergdorpjes van Oostenrijk. Je overnacht op basis van halfpension. Onze wandel-rondreizen brengen je onder andere naar het prachtige Zillertal.

Over Eigen-Wijze Reizen

Eigen-Wijze Reizen heeft meer dan 25 jaar ervaring in de organisatie van individuele wandel- en fietsreizen. De rondreizen van Eigen-Wijze Reizen kenmerken zich door een grote mate van zelfstandigheid, terwijl toch alles voor je geregeld is. Zo overnacht je in geselecteerde hotels en pensions, profiteer je op trektochten van gratis bagagevervoer en ga je op pad met een uitgebreide kaart en routebeschrijving. Je kiest zelf je eigen reisgezelschap en bepaalt zelf het tempo. Zo is een rondreis écht een vakantie.

Eigen-Wijze Reizen is actief in een groot aantal landen. Andere populaire bestemmingen voor actieve vakanties zijn bijvoorbeeld Duitsland, Engeland en Frankrijk.

rondreis oostenrijk

2 vakanties gevonden

Alpe Adria Radweg van Salzburg naar Villach

Oostenrijk - Fietsvakantie - 6 dagen- Trektocht

  • Fietsen van Mozartstad Salzburg naar Villach
  • Door de dalen van de Salzach, Möll en Drau
  • Eisenrieswelt, 's werelds grootste ijsgrot
vanaf 830,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSE-bikeZwaarte zwaarte_2

Alpe Adria Radweg van Villach naar Grado

Italië, Oostenrijk - Fietsvakantie - 7 dagen- Trektocht

  • Fietsen van Villach naar het vissersplaatsje Grado
  • Kabelbaan naar Madonna de Lussari met fenomenaal uitzocht op de Alpen
  • Stervormige 16e-eeuwse vestingstad Palmanova
vanaf 835,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSE-bikeZwaarte zwaarte_2