2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Fietsen Utrecht

Fietsen Utrecht

In Utrecht kan je heerlijk fietsen. Utrecht heeft een groot netwerk aan fietsroutes door verschillende type landschappen die de provincie rijk is. Ook bevinden zich in de omgeving vele imposante burchten, forten en kastelen. Eigen-wijze reizen heeft een aantal mooie fietsroutes voor je uitgezet in de omgeving Utrecht. Ontdek ze tijdens een van onze actieve fietsvakanties. Bekijk hieronder ons aanbod.

Fietsen in Utrecht

Ontdek hoe Nederland zich jarenlang heeft verdedigd tegen het water tijdens de fietsvakantie in de Hollandse waterlinie. Onderweg kom je langs verschillende vestingsteden als Utrecht, Wijk bij Duurstede en Muiden. Op de route bevinden zich verschillende forten en kastelen die de moeite waard zijn te bezichtigen. Je verblijft onderweg in de een van ons uitgezochte comfortabele hotels op de route.

Tijdens de fietsvakantie door het Hollandse waterschap verken je het groene gebied tussen de grote westerse steden. Het gebied is destijds ontstaan door de groei van de natte veenlaag. Dit natuurgebied staat bekend om het puur Hollandse landschap waar je een ultiem gevoel van rust zult ervaren.

Hollandse WaterlinieFietsen in UtrechtFietsen in Utrecht

Onbezorgd op weg met Eigenwijze Reizen

Een fietsvakantie is leuk, maar kan ook pittig zijn. Met volle fietstassen tegen de wind in fietsen is een grote uitdaging, zeker voor de ongetrainde fietser. Wij bij Eigen-wijze Reizen willen het je graag iets gemakkelijker maken. Daarom brengen wij de bagage van je huidige locatie naar de volgende bestemming. Zo kun je ongestoord genieten van de fietstocht door Utrecht zonder daarbij een grote inspanning te moeten leveren. Naast bagagevervoer regelen wij ook de accommodaties en krijg je van ons een uitgebreide routeomschrijving mee die je leidt naar het hotel. Boek je een vakantie bij Eigen-wijze Reizen? Dan kies je voor een onbezorgde vakantie!

1 vakanties gevonden

Hollandse waterlinie

Nederland - Fietsvakantie - 6 dagen

  • Weesp, Utrecht, Wijk bij Duurstede, Gorinchem, Nieuwkoop
  • Forten en vestingsteden
  • Rivieren en natuurgebieden
vanaf 595,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSAPPE-bikeZwaarte zwaarte_1