2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Fietsen Zeeland

Fietsen Zeeland

De vele stranden en duinen maken de provincie Zeeland tot een geliefde vakantie bestemming. Ook leent het Zeeuwse landschap zich uitstekend voor een actieve fietsvakantie. Zeeland wordt volledig omringd door water. Daarom zit je in de provincie nooit ver weg van de stranden en de zee. En wist je ook dat je in Zeeland de meeste kans hebt op zon vergeleken met andere provincies binnen ons land? Bekijk het aanbod van Eigen-wijze Reizen en boek snel uw fietsvakantie in Zeeland!

Fietsvakantie Zeeland

De door Eigen-wijze Reizen uitgezette fietsroutes zijn erg veelzijdig. Zo fiets je tijdens de 4- of 7- daagse trektocht in Zeeland langs mooi duinlandschap en andere natuurgebieden. Ook heb je de mogelijkheid een bezoek te brengen aan de gezellige steden als Middelburg, Renesse en Goes en te genieten van de lokale delicatessen. Als je geen trektocht wil maken maar liever vanuit een standplaats vertrekt dan is dat ook mogelijk. Je verblijft dan in de gezellige plaats Aardenburg; de oudste stad van Zeeland. De stad behoort tot de culturele kern van de provincie. Door het uitgebreide fietsnetwerk in de omgeving van de stad kan je gemakkelijk de omgeving per fiets verkennen.

MiddelburgFietsvakantie ZeelandFietsvakantie Zeeland

Comfortabel op weg met Eigen-wijze Reizen

Bij Eigen-wijze Reizen besparen wij je de lasten van een fietsvakantie zodat je ongestoord kunt genieten van jouw vakantie. Zo nemen wij de bagage voor je mee tijdens een trektocht door Zeeland. Zo hoef je geen zware inspanning te leveren. Daarnaast is alles rondom het uitzoeken van fietsroutes en overnachtingen ook al voor je geregeld. Je krijgt van ons een uitgebreide routebeschrijving mee die je leidt naar de comfortabele overnachtingsplaatsen op de route waar je ‘s nachts verblijft. Zo kan je optimaal genieten van de vakantie.

vakantie gevonden

Aardenburg

Nederland - Fietsvakantie - 5 dagen- Standplaats

  • Hotel 's Lands Welvaren
  • Sluis, Knokke, Cadzand, Philippine, Brugge
  • Natuurgebied Het Zwin
vanaf 300,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSGPSE-bikeHondZwaarte zwaarte_1