2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Fietsroutes Utrecht

Fietsroutes Utrecht

Historische steden, prachtige natuur en veel bezienswaardigheden; Utrecht heeft de fietser veel te bieden. De fietsroutes in Utrecht worden gekenmerkt door het oer-Hollandse landschap met rivieren en waterlinies. Deze op een na kleinste provincie van Nederland is ook interessant voor de cultuurliefhebber. Utrecht is rijk aan vele kastelen, steden met historische stadscentra zoals de gelijknamige hoofdstad van de provincie. Bekijk het aanbod aan fietsvakanties in Utrecht en boek jouwfietsvakantie in Utrecht bij Eigen-wijze Reizen.

Fietsvakantie Utrecht

Grazende koeien, boerderijen, molens en water; Hollandser dan dit krijg je het niet. Om deze oer-Hollandse fietsroutes in Utrecht te ontdekken biedt Eigen-Wijze Reizen meerdere trektochten aan in de omgeving. Zo fiets je tijdens de fietsvakantie in het Hollands waterlandschap door het waterrijke gedeelte van West-Nederland. Vanuit het startpunt in de stad Utrecht vertrek je in de richting van het groene hart. Onderweg worden mooie natuurgebieden afgewisseld met culturele bezienswaardigheden.
Tijdens de fietsvakantie in de Hollandse waterlinie fiets je vanuit Weesp of Muiderberg langs de Vecht naar onder anderen Utrecht, Wijk bij Duurstede en Gorinchem. De fietsroutes leiden je langs de vele forten en vestingsteden op de route.

Fietsvakantie UtrechtFietsvakantie Utrecht

Onbezorgd op weg met Eigen-wijze Reizen

Bij Eigen-wijze Reizen maken wij jouw fietsvakantie wat comfortabeler. Zo hoef je tijdens de reis niet met jouw bagage te fietsen. Daarnaast hebben we de fietsroutes ook al voor je klaar staan. Je krijgt van ons een uitgebreide beschrijving van de routes. Zo kun je onbezorgd genieten van jouw vakantie in Utrecht. Maak je geen zorgen over de overnachtingen. Onderweg verblijf je in een door ons geselecteerd comfortabel hotel op de route. Zo kan jij onbezorgd genieten van jouw vakantie in de provincie Utrecht.

1 vakanties gevonden

Hollands waterlandschap

Nederland - Fietsvakantie - 4 of 7 dagen- Trektocht

  • Utrecht, Weesp, Nieuwkoop, Gouda, Kinderdijk
  • Ontspannen fietsen door het Groene Hart
  • Kasteel De Haar bij Haarzuilens
vanaf 385,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSE-bikerouteZwaarte zwaarte_1