2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Fietsroutes Zeeland

Fietsroutes Zeeland

In Zeeland kan de fietsliefhebber zijn hart ophalen. In de provincie liggen tal van fietsroutes langs de hoge duinen en stranden. Tijdens de fietsvakantie in deze zuidelijke provincie fiets je niet alleen langs de mooie natuurgebieden maar ook krijg je de kans de unieke Zeeuwse Deltawerken te bewonderen. Als je kiest voor een vakantie in eigen land, is Zeeland ook de perfecte bestemming. De provincie telt namelijk de meeste zonuren van Nederland. Zo schijnt de zon er gemiddeld 10% vaker dan op andere plekken in Nederland. Zon, strand en zee maken Zeeland de ideale bestemming voor een actieve fietsvakantie. Bekijk het aanbod een boek een fietsvakantie in Zeeland bij Eigen-wijze Reizen.

Fietsvakantie Zeeland

Eigen-wijze reizen heeft meerdere fietsroutes voor u uitgezet in het mooie Zeeland. Tijdens de 4-daagse trektocht door Zeeland vertrek je vanuit de Zeeuwse stad Middelburg en fiets je langs de polders en duinen naar gezellige dorpen en badplaatsen. Daarnaast heb je de keuze de trip te verlengen met 3 dagen om ook een stuk van België per fiets te verkennen. Breng dan vooral een bezoek aan de historische middeleeuwse stad Brugge.

Tijdens de fietsvakantie in het Zeeuwse Aardenburg maak je 5 mooie routes door Nederland en een klein stukje België. Onderweg fiets je langs de stranden en duinen en bezoek je historische steden en dorpen.

MiddelburgFietsvakantie Zeeland

Onderweg met Eigen-Wijze Reizen

Voor ieder die wel eens op fietsvakantie is geweest weet hoe zwaar het is om met volle bepakking te moeten fietsen. Daarom wil Eigen-Wijze Reizen het je graag iets gemakkelijker maken. Wij nemen de bagage voor je mee van uw huidige locatie naar de volgende bestemming. Zo kun je in alle rust genieten van de fietsroutes in Zeeland.

vakanties gevonden

Aardenburg

Nederland - Fietsvakantie - 5 dagen- Standplaats

  • Hotel 's Lands Welvaren
  • Sluis, Knokke, Cadzand, Philippine, Brugge
  • Natuurgebied Het Zwin
vanaf 300,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSGPSE-bikeHondZwaarte zwaarte_1

Zeeland

Nederland - Fietsvakantie - 4 of 7 dagen- Trektocht

  • Middelburg, Burgh-Haamstede, Goes, Sluis, Knokke, Vlissingen
  • Duinen, Deltawerken en Brugge
  • Havenstadjes met oude straatjes en monumenten
vanaf 430,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSGPSE-bikeZwaarte zwaarte_1