Fietstochten Drenthe

Drenthe staat natuurlijk bekend om de Hunebedden. Toch heeft deze provincie zoveel meer te bieden. Lange fietstochten door beekdalen, heide- en bosgebied; Drenthe is adembenemend mooi. De afwisselende natuurgebieden van deze provincie zijn uitstekend op de fiets te verkennen. De verharde fietspaden in Drenthe leiden u naar de mooiste plekjes van Nederland.  

Volledig verzorgde fietstochten in Drenthe 

De provincie Drenthe is de uitgelezen plek voor een actieve fietsvakantie. De vele verharde fietspaden zorgen ervoor dat u op een comfortabele manier de highlights van de provincie al fietsend kunt bezichtigen. Fietstochten in Drenthe zijn daarom zeer populair en gewild bij zowel de actieve als de passieve fietser. Hieronder ziet u een overzicht van het aanbod aan fietsvakanties in Drenthe van Eigenwijze Reizen.  

 

Fietsvakantie Lhee fietsen 

Tijdens de 5-daagse fietsvakantie in Lhee maakt u vanuit de standplaats 5 verschillende fietstochten door Drenthe. De routes leiden u langs uitgestrekte bossen en heidevelden. Daarnaast kunt u een kijkje nemen bij de karakteristieke boerderijen en de bekende hunebedden. Na de fietstocht keert u terug in het buurtschap Lhee dat grenst aan Dwingelderveld; het nationale park met het grootste natte heidegebied van West-Europa.  

 

Fietsvakantie Drenthe Culinair

De fietsvakantie Drenthe culinair is een fietsvakantie voor de echte Bourgondiër. Tijdens de 4- of 6- daagse trektocht vertrekt u vanuit Westervelde en maakt u elke dag een fietstocht door het mooie Drenthe. De bagage nemen wij voor u mee naar de volgende bestemming. Onderweg fiets u over verkeersarme paden langs het mooie natuurterrein naar uw volgende verblijfplaats. Natuurgebieden worden afgewisseld met gezellige dorpen vol bezienswaardigheden. Als de fietstocht erop zit wordt u nog eens flink in de watten gelegd. 's Avonds geniet u van gerechten geserveerd door de beste restaurants in de regio. Er is geen betere manier om een actieve dag af te sluiten.  

Vakanties — Fietstochten Drenthe

Selectie van 1 vakantie

Drenthe Culinair - Nederland

Fietsvakantie    4 of 6 dagen    trektocht

Reizen vanaf nu
Drenthe Culinair — Nederland
Herfst GPS Culinair Elektrische fiets Benelux Hondje
  • Hotels met bagagevervoer
  • Westervelde, Zuidlaren, Odoorn, Hoogeveen, De Schiphorst
  • Een heerlijk fietsrondje in Drenthe
  • Culinaire fietstocht
  • Dwingelderveld
  • Dagafstand 46-64 km

INCL. HALFPENSION

vanaf 625,-
Nazomer korting
Fantastische fietsreis gehad door Drenthe. Eigenwijze Reizen deed er alles aan om de reis optimaal door te laten gaan. Petje af voor uitstekende service.

Dhr. & Mw. Brouwer

/ 10

Filter op uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt