Fietsvakantie Engeland

Engeland is een prachtig land dat zich uitstekend leent voor een heerlijke fietsvakantie. Eigen-Wijze Reizen biedt individuele fietsvakanties die u kennis laten maken met het leven in het veelzijdige en afwisselende Engeland. De glooiende landschappen, pittoreske cottages en de mooie Britse taal maken uw fietsvakantie onvergetelijk. Duik in de Engelse cultuur en geniet in de avond van een pint, potatoes & mash of de bekende fish and chips. Neem een kijkje tussen onze fietsvakanties in Engeland en laat u inspireren

 

 

Fietsvakantie East-Anglia

Eaqst Anglia

Wilt u kennismaken met het échte Engelse leven? Deze trektocht door de graafschappen Essex en Suffolk biedt u de mogelijkheid om Engeland echt te ervaren. Gekenmerkt door slingerende weggetjes met heggen, pittoreske huisjes, landerijen met paarden en schapen, koolzaadvelden, wuivend graan, houtwallen en hier en daar zelfs een wijngaard.

Deze trektocht laat u de Britse kust ontdekken met haar breed uitmondende rivieren, toeristische vissersplaatsen en prachtige natuurgebieden. De fietsvakantie duurt 9 dagen.

Het programma laat voldoende ruimte over voor een bezoekje aan een Engelse pub of lokale bezienswaardigheden zoals abdijen, galerieën of theaters. Deze reis biedt u alle benodigde ingredienten voor een afwisselende fietsvakantie op Engelse bodem.

» Fietsvakantie East-Anglia

 

Fietsvakantie naar Engeland met Eigen-Wijze Reizen

Fietsvakantie Engeland

Al meer dan 30 jaar is Eigen-Wijze Reizen uw adres voor individuele wandel- en fietsvakanties. U reist zonder gids en bepaalt zelf uw reisgezelschap en fietstempo. Bezienswaardigheden onderweg of alternatieve routes? Dat is geheel aan u! U geniet van optimale vrijheid, maar weet wel zeker dat overnachtingen in gezellige en ontspannen hotels voor u geregeld zijn.

Alle fietsvakanties zijn samengesteld door onze eigen medewerkers. In de routebeschrijvingen geven zij tips en adviezen voor bijzondere plekjes en bezienswaardigheden. We wijken vaak af van gebaande paden en laten u kennismaken met plaatsen die anders aan u voorbij zouden zijn gegaan.

Alle trektochten worden aangeboden inclusief bagagevervoer. Dat betekent dat u niet hoeft te fietsen met bepakking, maar dat uw bagage 's avonds al op u staat te wachten in de door onszelf geselecteerde hotels.

Tot slot is maatwerk altijd mogelijk, óók op onze fietsvakanties in Engeland. Een verlenging of een alternatieve route? We denken graag met u mee! Voor meer informatie mag u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Nederland: 053-4303435
 

 

Fietsvakanties in Engeland

Selectie van 1 vakantie

East-Anglia - Groot-Brittannië - Oost

Fietsvakantie    8 dagen    trektocht

GPS Elektrische fiets
  • Hotels met bagagevervoer
  • Harwich, Long Melford, Bury St. Edmunds, Rickinghall, Framlingham, Woodbridge, Ipswich
  • Ontdek de graafschappen Essex en Suffolk
  • Middeleeuwse vakwerkhuizen
  • Galerieën en antiekwinkels in Long Melford
  • Dagafstand 41-68 km
vanaf 990,-
Nazomer korting
"Weer genoten van een zeer mooie fietsvakantie in Oost Engeland.
Mooie dorpjes, mooie steden, gezellige hotels.
Fietspaden zijn er wel nauwelijks, gelukkig fietsten we gewoonlijk op kleine wegen.
De GPS tracks waren excellent. Ze gingen deze keer echt van het ene hotel naar het andere en niet zoals vroeger bij eerdere reizen van plaats naar plaats zodat je bij aankomst nog naa...

Dhr. Van Delmen en mw. Dereymaeker

/ 8

Filter op uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt