Fietsvakanties Limburg

Op zoek naar de mooiste en avontuurlijkste fietsvakanties van Limburg? Fiets door de prachtige en groene heuvels van Limburg met prachtige uitzichten over de provincie. Of fiets door de sfeervolle centrums en ontdek de Limburgse bezienswaardigheden! Limburg is niets voor niets geliefd bij zowel de actieve als de passieve fietsliefhebber. Boek vandaag nog een verzorgde fietsvakantie in Limburg en profiteer van luxe overnachtingen, gratis routekaarten en bagageservice! Geniet zorgeloos van uw Limburgse fietsvakantie samen met Eigen-Wijze Reizen.

Waarom een fietsvakantie in Limburg?

Limburg is de ideale bestemming voor een fietsvakantie. De zuidelijke provincie beschikt over prachtige wijnvelden, veel groen en indrukwekkende hoogteverschillen. Bent u een fietsliefhebber? Dan moet u de Limburgse fietservaring hebben meegemaakt. Jaarlijks trekt Limburg fietsliefhebbers uit heel Nederland, België, Duitsland en zelfs Frankrijk. Niet gek, want Limburg zit vol met interessante bezienswaardigheden. Wat dacht u van: kastelen, ruïnes, steenkolenmijnen, museums en kasteeltuinen. Maar ook de aangeklede en gezellige centrums van de Limburgse steden. Deze steden beschikken over aangrijpende architectuur en interessante geschiedenis verhalen. Zoals u leest is Limburg een ideale bestemming voor een fietsvakantie. 

 

De mooiste fietsvakanties van Limburg

Eigen-Wijze Reizen heeft samen met fietsliefhebbers de mooiste fietsvakanties van Limburg samengesteld. Door fietsliefhebbers voor fietsliefhebbers. In deze fietsvakanties ontdekt u Limburg met de fiets. Zo komt u langs de mooiste bezienswaardigheden, overnacht u in sfeervolle hotels, zijn fietskaarten voor u geregeld en profiteert u van bagageservice. Een fietsvakantie bij Eigen-Wijze Reizen staat in het teken van zorgeloos genieten en ontdekken.

 

Fietsvakantie Limburg CulinairFietsvakantie Limburg Culinair

Ontdek Limburg op de fiets! Maar ontdek ook fantastische lokale restaurants uit de regio. Restaurants die worden genoemd in de Gault Millau, Bottin Gourmand of die een Bib Gourmand hebben. Centraal in deze fietsvakantie staat de rivier de Maas. Via indrukwekkende beekdalen, boswegen en heides ontdekt u de Limburgse omgeving. Aanschouw fantastische uitzichten, sfeervolle centrums en overheerlijke restaurants in de fietsvakantie Limburg Culinair.

» Fietsvakantie Limburg Culinair

 

Fietsvakantie Limburg Langs de MaasFietsvakantie Langs de Maas

​De fietsvakantie Langs de Maas begint in Maastricht en eindigt in het Franse Sedan. Via de mooiste heuvels, landschappen en bezienswaardigheden fietst u door Nederland, België en Frankrijk. Onderweg geniet u van de groene Ardennen, het historische en moderne Luik, het hooggelegen Cidatel in Dinant, fraaie kasteeltjes, landhuizen en nog veel meer! Ontdek de Maas vanaf de fiets in de geliefde Limburgse fietsvakantie Langs de Maas.

» Fietsvakantie Langs de Maas

 

Fietsvakantie Limburg VennbahnFietsvakantie Vennbahn

Misschien wel de bekendste fietsvakantie van Eigen-Wijze Reizen: De fietsvakantie Vennbahn. Tijdens deze internationale fietsvakantie fietst u door Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. De voormalige spoorlijn Vennbahn leidt u door prachtig heuvelgebied em bloeiende landschappen van onder andere Hoge-Venen en Eifel. Bovendien ontdekt de sfeervolle plaatsen: Eupen, Monschau en Aken. De Vennbahn wordt door fietsliefhebbers beschreven als een genot om te fietsen. 

» Fietsvakantie Vennbahn

 
 


Fietsvakantie Limburg

Uniek zijn onze maatwerk-mogelijkheden. Bijna elke reis kan naar uw wens worden aangepast met bijvoorbeeld een verlenging. Wordt u graag telefonisch te woord gestaan of bent u nieuwsgierig naar onze maatwerk-mogelijkheden? Neem dan contact op met onze lokale medewerkers.

Boek uw fietsvakantie op onze website. Wilt u graag meer informatie over onze fietsvakanties in Limburg of heeft u speciale wensen? Neemt u dan contact op met onze klantenservice en dan helpen we u graag verder.

Nederland: +31(0)53 430 34 35

Vakanties — Fietsvakanties Limburg

Selectie van 3 vakanties

Langs de Maas - Nederland - België - Frankrijk

Fietsvakantie    8 dagen    trektocht

Reizen vanaf nu
Langs de Maas — Nederland — België — Frankrijk
GPS Elektrische fiets Benelux
 • Hotels met bagagevervoer
 • Maastricht, Luik, Namen, Dinant, Haybes, Charleville-Mézières, Sedan
 • De Ardennen tussen Maastricht en Sedan
 • Voie Verte Trans-Ardennes
 • Fort van Sedan
 • Dagafstand 32-68 km
Prijs op aanvraag

Limburg Culinair - Nederland - België

Fietsvakantie    4 of 6 dagen    trektocht

Reizen vanaf nu
Limburg Culinair — Nederland — België
Hondje Herfst GPS Culinair FVW Tocht Elektrische fiets Benelux
 • Hotels met bagagevervoer
 • Weert, Roermond, Tegelen, Maaseik
 • Heerlijk fietsen langs de Maas
 • Culinaire tocht
 • Nationaal Park De Groote Peel
 • Dagafstand 32-46 km

INCL. HALFPENSION

vanaf 595,-
Reizen vanaf nu
Vennbahn — Nederland — België — Duitsland — Luxemburg
GPS Elektrische fiets Benelux
 • Hotels met bagagevervoer
 • Maastricht, Eupen, St. Vith, Clervaux, Bütgenbach, Aken
 • Vierlandentocht over groen-gebaande wegen
 • Natuurpark De Hoge Venen
 • Fietsen over voormalige spoorbanen
 • Dagafstand 35-69 km
vanaf 695,-
Nazomer korting
We hebben zeer genoten van deze fietstocht. Zeer mooie natuur en goede hotels. Een echte aanraden wanneer je over een goede batterij beschikt (wij zijn over 80 j.)

G. Block

/ 10

Filter op uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt