2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Kinderen

Kinderen

Met kinderen een fiets- of wandelvakantie doen? Sommige bestemmingen lenen zich hier prima voor. Vooral onze appartementen bieden genoeg speelruimte en faciliteiten voor kinderen. Standplaatsen zijn voor een fiets- of wandelvakantie meestal geschikter dan trektochten, omdat jouw kinderen dan een dagje wat anders kunnen doen als ze even geen zin hebben in fietsen of wandelen. De standplaatshotels met zwembad bieden dan vooral uitkomst!

Uiteraard gelden voor kinderen t/m 11 jaar andere prijzen dan voor u, mits ze bij 2 volwassenen op de kamer slapen.

Fiets- en wandelvakanties, ook voor kinderen!

Eigen-Wijze Reizen is gespecialiseerd in fietsvakanties en wandelvakanties, dichtbij huis (bijvoorbeeld in Nederland), in heel Europa, én daarbuiten. Al sinds 1986 bieden wij standplaatsvakanties en trektochten te voet en op de fiets. Alle reizen zijn individueel: je reist zonder gids, gewapend met een duidelijke Nederlandstalige routebeschrijving en kaarten.

Alle locaties zijn zorgvuldig uitgekozen en geschikt voor kinderen. Er is genoeg te beleven voor de kinderen! Natuurlijk bieden alle locaties voor overnachting ook genoeg ruimte om heerlijk tot rust te komen. Kortom; wij hebben locaties geselecteerd die een actieve vakantie met de kinderen qua sfeer en entourage naar een hoger niveau tillen. Er valt genoeg te beleven, ook als je een dagje niet gaat fietsen of wandelen.

Hopfen am Seewandelen met kinderen