Vakantie aan de Maas

Altijd al een keer langs de oevers van de Maas willen trekken? Eigen-wijze Reizen biedt u de mogelijkheid om deze 950 kilometer lange rivier per fiets te volgen door prachtige gebieden in Nederland, België en Frankrijk. Tijdens de vakantie aan de Maas kunt u genieten van het mooie landschap maar ook stadsbezoeken maken deze reis de moeite waard. De ultieme trip voor de cultuur- en natuur liefhebber!

Ontdek de Maas met één van onderstaande fiets- of wandelvakanties!

Bij Eigenwijze Reizen bieden wij meerdere leuke actieve vakanties aan langs de Maas. Bekijk gerust ons aanbod!

Fietsen Langs de Maas

Vanaf het startpunt in het zuiden van Nederland voert u dwars door de Belgische en Franse Ardennen langs de maas naar de Franse plaats Sedan. Tijdens de 8-daagse tocht verblijft u in verschillende accommodaties op de route aan de Maas. De tocht is opgedeeld in korte afstanden. Dit maakt de tocht zeer haalbaar, ook voor de niet doorgewinterde fietser. Begint u uw tocht liever in Frankrijk en reist dan noordwaarts fietsen langs de Maas richting Nederland? Ook dat is mogelijk! Met een luxe touringcar wordt u vanuit Maastricht naar de Franse plaats gebracht en begint vanaf daar de tocht.

Bekijk deze Fietsvakantie Langs de Maas

Trektocht langs de Maas

Bij de trektocht langs de Maas vertrekt u vanuit het zuiden van Nederlands langs de Maas richting Frankrijk. Hierbij fietst u langs de prachtige Belgische en Franse Ardennen. Tijdens de tocht komt u door maar liefst 5 verschillende landen. De laatste dag eindigd u op het drielandenpunt in Vaalseberg. 

Bekijk deze Trektocht langs de Maas

Culinaire Vakantie langs de Maas

De culinaire vakantie langs de maas is de vakantie waar u uw zintuigen kunt laten prikkelen. De 4 of 6 daagse fietstocht leidt u langs mooie natuur, pittoreske dorpen en natuurlijk de beste restaurants in Limburg. 

Bekijk deze Culinaire Vakantie langs de Maas

Onbezorgd op Weg

Bij Eigen-wijze reizen staan uw wensen centraal. Bij ons kunt u uw vakantie aan de Maas volledig zelf vormgeven. Geen zin in het ‘gesleep’ en ‘gesjouw’ met zware tassen? Wij zorgen ervoor dat uw bagage klaarligt op de accommodatie als u uw bestemming heeft bereikt zodat u zonder zware last kunt genieten van de tocht langs de Maas. Wel zo prettig! Liever de route op een e-bike verkennen? Bij ons is het mogelijk gebruik te maken van ons aanbod aan elektrische huur fietsen om de tocht op een comfortabel en relaxte manier te kunnen volbrengen. Kortom, wij zorgen dat de vakantie aan de Maas aansluit op uw specifieke wensen. Uw vakantie aan de Maas compleet verzorgd door ons!

üBagagevervoer

üHuur- fiets of E-bike

üUw vakantie geheel naar uw wens!

Boek nu!
op zoek naar een actieve fietsvakantie aan de Maas? Bekijk ons aanbod hieronder!

Vakanties — Vakantie aan de Maas

Selectie van 2 vakanties

Langs de Maas - Nederland - België - Frankrijk

Fietsvakantie    8 dagen    trektocht

Momenteel niet boekbaar
Reizen vanaf nu
Langs de Maas — Nederland — België — Frankrijk
GPS Elektrische fiets Benelux
 • Hotels met bagagevervoer
 • Maastricht, Luik, Namen, Dinant, Haybes, Charleville-Mézières, Sedan
 • De Ardennen tussen Maastricht en Sedan
 • Voie Verte Trans-Ardennes
 • Fort van Sedan
 • Dagafstand 32-68 km
vanaf 670,-

Maaseik - België - Kempen

Fietsvakantie    5 dagen    standplaats

Reizen vanaf nu
Maaseik — België
Kroontje GPS Elektrische fiets Culinair Benelux Herfst
 • Hotel Kasteel Wurfeld
 • Sittard, Thorn, de Hoge Kempen, Kempenbroek, Echt
 • De Kempen en het Maasland ontdekken
 • Het witte stadje Thorn
 • Bossen, heidevelden en beekvalleien
 • Dagafstand 44-61 km

INCL. HALFPENSION

vanaf 395,-
Nazomer korting
Eigen wijze reizen is nog reisorganisatie met persoonlijk contact en aandacht zoals het hoort!!!! (maar je helaas maar weinig meer tegenkomt). Klantvriendelijk en aandacht voor detail. Je merkt dat je hier met professionals te maken hebt die inhoudelijk van alles goed op de hoogte zijn. Met als gevolg dat je snel en adequaat geholpen wordt.

Martien Heeffer

/ 8

Filter op uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt