Wandelen in Schotland met bagagevervoer

Altijd al willen wandelen in het tot de verbeelding sprekende Schotland? Of wilt u weer terugkeren naar dit bijzondere land? Tijdens een vakantie van Bij Eigen-Wijze Reizen gaat u wandelen in Schotland met bagagevervoer. Dit betekent dat wanneer u na een lange wandeling aankomt in uw hotel of B&B, uw spullen al paraat staan. Op deze manier ontdekt zonder moeite de allermooiste plekken van Schotland. Zo loopt u de Rob Roy Way in de Schotse Hooglanden of bezoekt u verschillende Schotse eilanden aan de westkust. Onze wandelvakanties staan geheel in het teken van zorgeloos genieten!

Rob Roy WayWandelen met bagagevervoer schotland loch tay

Een van de nieuwste vakanties naar Schotland die u bij Eigen-Wijze Reizen vindt is de reis ‘The Heart of Scotland’. Tijdens deze onvergetelijke wandelvakantie treedt u in de voetsporen van de Schotse Robin Hood Rob Roy MacGregor en bewandelt u de naar hem vernoemde wandelroute Rob Roy Way. Onderweg passeert u meerdere Schotse meren zoals Loch Earn, Loch Tay en Loch Tummel. De route wordt verder gekenmerkt door het ruige landschap, de vele watervallen en de pittoreske dorpjes. En natuurlijk is er alle ruimte om een bezoek te brengen aan meerdere whiskydestilleerderijen.

Trektocht over de Schotse eilandenwandelen in schotland met bagagevervoer arran

Wandelen in Schotland met bagagevervoer kan ook aan de indrukwekkende westkant van Schotland. Hier maakt u een trektocht over de eilanden Arran en Gigha en over het schiereiland Kintyre. Op het eiland Arran maakt u een adembenemende tocht langs de oostkust, ook wel bekend als de Arran Coastal Way. U kijkt uit over de bergen enerzijds en de indrukwekkende kust anderzijds. Daarna maakt u de overtocht naar Claonaig op het schiereiland Kintyre. Dit prachtige gebied is uitermate geschikt om te vluchten van de alledaagse drukte. Weids, rustig en de belichaming van natuurschoon. Vanuit Tayinloon op Kintyre reist u per boot naar het eiland Gigha, bekend om de verborgen baaien, stranden en uitzichtpunten. Rondom de eilanden en het schiereiland vindt u een schitterend fauna met otters, zeehonden, dolfijnen, edelherten en ontelbaar veel soorten vogels.

Kortom: wandelen in Schotland met bagagevervoer staat garant voor een heerlijk onbezorgde wandelvakantie op één van de mooiste plekken in Europa!

Wandelvakanties Schotland

Selectie van 2 vakanties

Schotland - Groot-Brittannië - Arran, Kintyre, Gigha

Wandelvakantie    8 dagen    trektocht

GPS Aanrader Hondje
 • Hotels met bagagevervoer
 • Brodick,  Whiting Bay, Sannox, Lochranza, Claonaig, Tarbert, Tayinloan, Gigha
 • Arran, Kintyre en Gigha
 • Kustpaden
 • Hooglanden
 • Dagafstand 13-18 km
vanaf 1085,-

The Heart of Scotland - Groot-Brittannië - Schotland

Wandelvakantie    7 dagen    trektocht

GPS Hondje
 • B&B's en hotels met bagagevervoer
 • Callander, Killin, Kenmore, Aberfeldy, Pitlochry
 • Wandelen over de Rob Roy Way
 • Hooglanden
 • Lochs (meren) en glens (valleien)
 • Dagafstanden 13 tot 23 km
vanaf 1095,-
Nazomer korting
Prachtige route, goed georganiseerd en prima verblijfplaatsen. Zeker voor herhaling vatbaar

Mark Oomen

/ 10

Filter op uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt