Zoek de zon op korting. € 100,- op trektochten en € 50,- op standplaatsen. Klik hier voor de voorwaarden.

2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Wandelen in Schotland

Wandelen in Schotland met bagagevervoer

Altijd al willen wandelen in het tot de verbeelding sprekende Schotland? Of wilt u weer terugkeren naar dit bijzondere land? Tijdens een vakantie van Bij Eigen-Wijze Reizen ga je wandelen in Schotland met bagagevervoer. Dit betekent dat wanneer je na een lange wandeling aankomt in uw hotel of B&B, jouw spullen al paraat staan. Op deze manier ontdekt zonder moeite de allermooiste plekken van Schotland. Zo loop je de Rob Roy Way in de Schotse Hooglanden of bezoek je verschillende Schotse eilanden aan de westkust. Onze wandelvakanties staan geheel in het teken van zorgeloos genieten!

Rob Roy Way

Een van de nieuwste vakanties naar Schotland die je bij Eigen-Wijze Reizen vindt is de reis ‘The Heart of Scotland’. Tijdens deze onvergetelijke wandelvakantie treed je in de voetsporen van de Schotse Robin Hood: Rob Roy MacGregor en bewandel  je de naar hem vernoemde wandelroute ‘Rob Roy Way’. Onderweg passeer je meerdere Schotse meren zoals Loch Earn, Loch Tay en Loch Tummel. De route wordt verder gekenmerkt door het ruige landschap, de vele watervallen en de pittoreske dorpjes. En natuurlijk is er alle ruimte om een bezoek te brengen aan meerdere whiskydestilleerderijen.

Rob Roy WayRob Roy Way

Trektocht over de Schotse eilanden

Wandelen in Schotland met bagagevervoer kan ook aan de indrukwekkende westkant van Schotland. Hier maak je een trektocht over de eilanden Arran en Gigha en over het schiereiland Kintyre. Op het eiland Arran maakt je een adembenemende tocht langs de oostkust, ook wel bekend als de Arran Coastal Way. Je kijkt uit over de bergen enerzijds en de indrukwekkende kust anderzijds. Daarna maak je de overtocht naar Claonaig op het schiereiland Kintyre. Dit prachtige gebied is uitermate geschikt om te vluchten van de alledaagse drukte. Weids, rustig en de belichaming van natuurschoon. Vanuit Tayinloon op Kintyre reis je per boot naar het eiland Gigha, bekend om de verborgen baaien, stranden en uitzichtpunten. Rondom de eilanden en het schiereiland vind je een schitterende fauna met otters, zeehonden, dolfijnen, edelherten en ontelbaar veel soorten vogels.

Kortom: wandelen in Schotland met bagagevervoer staat garant voor een heerlijk onbezorgde wandelvakantie op één van de mooiste plekken in Europa!

1 vakanties gevonden

The Heart of Scotland

Groot-Brittannië - Wandelvakantie - 7 dagen- Trektocht

  • Callander, Killin, Kenmore, Aberfeldy, Pitlochry
  • Wandelen over de Rob Roy Way
  • Hooglanden , lochs (meren) en glens (valleien)
vanaf 1195,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSHondZwaarte zwaarte_2