Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

Wandelvakantie Ierland

Ierland: een schitterende bestemming voor liefhebbers van de natuur. Een groen binnenland, ruige kusten (waarbij de westkust zelfs een subtropisch klimaat kent onder invloed van de Atlantische Oceaan), vele aantrekkelijke stadjes en dorpjes en bijzonder gastvrije mensen maken dit land een fantastische bestemming voor een actieve vakantie.

Onze wandelvakantie in Ierland betreft een 8- of 11-daagse trektocht te voet langs de route van de bekende Ring of Kerry. Het schiereiland Kerry biedt u een zeer gevarieerd landschap met bosrijke gebieden, veengebieden en steile klifkusten. De route voert u door vele karakteristieke stadjes zoals Kenmare, Killarney, Sneem en Waterville.

Vakanties in Ierland

 

Wandelvakantie Ierland - The Ring of KerryWandelvakantie "The Ring of Kerry" (Ierland)

Eigen-Wijze Reizen biedt u een fantastische wandelvakantie over het schiereiland Kerry. De bekende Ring of Kerry over het schiereiland voert langs een zeer gevarieerd en afgelegen landschap, dat nauwelijks veranderd is sinds de eerste bewoners zich hier vestigden. U loopt langs steile klifkusten, mooie stranden en door veengebieden en wouden, en heeft fantastische uitzichten over Dingle Bay en Kenmare Bay. Ook bezoekt u het nationaal park van Killarney en krijgt u volop de kans te genieten van lokale pubs, Guinness en traditionele Ierse muziek.

» Wandelvakantie Ierland "The Ring of Kerry"

 

Wandelvakanties van Eigen-Wijze Reizen

Eigen-Wijze Reizen is al meer dan 30 jaar specialist in individuele wandelvakanties en fietsvakanties. Op al onze reizen wandelt u zonder gids, met uw eigen reisgezelschap en in uw eigen tempo. Daarbij gaat u op pad met duidelijke kaarten en routebeschrijvingen. Bij de meeste wandelvakanties is het bovendien mogelijk te wandelen met GPS. U gebruikt de GPS-track op uw eigen apparaat of smartphone, of u kunt een GPS-toestel huren via Eigen-Wijze Reizen. Overnachten doet u in accommodaties die door ons geselecteerd zijn op kwaliteit en sfeer. Met alle locaties onderhouden we nauw rechtstreeks contact. 

Meer informatie of hulp bij uw boeking?

Voor meer informatie, hulp bij het boeken en/of maatwerk aanpassingen op bestaande reizen kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Ons telefoonnummer is: 

Nederland: 053 - 430 34 35


Wandelvakanties in Ierland keuze uit 1 wandelvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

vroegboekkorting
Aanbiedingen en last-minutes

Ring of Kerry - Ierland - Westkust

Wandelvakantie    8 of 11 dagen    trektocht

GPS Aanrader
  • Guesthouses met bagagevervoer
  • Caherciveen, Derrymore, Waterville, Caherdaniel, Sneem, Kenmare, Killarney, Black Valley, Glencar, Glenbeigh
  • Ruig wandelen in Ierland: de Kerry Way
  • Steile klifkusten
  • Dingle Bay en Kenmare Bay
  • Dagafstand 12-23 km
Prijs op aanvraag