Wandelvakantie Ierland

Ierland: een schitterende bestemming voor liefhebbers van de natuur. Een groen binnenland, ruige kusten (waarbij de westkust zelfs een subtropisch klimaat kent onder invloed van de Atlantische Oceaan), vele aantrekkelijke stadjes en dorpjes en bijzonder gastvrije mensen maken dit land een fantastische bestemming voor een actieve vakantie.

Onze wandelvakantie in Ierland betreft een 8- of 11-daagse trektocht te voet langs de route van de bekende Ring of Kerry. Het schiereiland Kerry biedt u een zeer gevarieerd landschap met bosrijke gebieden, veengebieden en steile klifkusten. De route voert u door vele karakteristieke stadjes zoals Kenmare, Killarney, Sneem en Waterville.

Wandelvakanties in Ierland keuze uit 1 wandelvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

Ring of Kerry - Ierland - Westkust

Wandelvakantie — 8/11 dagen — trektocht

Nieuw
GPS Aanrader

In het zuidwesten van Ierland ligt Iveragh, één van de mooiste schiereilanden van Ierland en bekend van de Ring of Kerry. De wandelroute de Kerry Way brengt u door een zeer gevarieerd en afgelegen landschap, dat nauwelijks veranderd is sinds de eerste bewoners zich hier vestigden. Tijdens een wandelvakantie van 8 of 11 dagen loopt langs steile klifkusten, mooie stranden en door veengebieden en heeft fantastische uitzichten over Dingle Bay en Kenmare Bay. Eén van de hoogtepunten tijdens de tocht is het Nationale Park van Killarney.

vanaf 925,-
Bekijk vakantie