Wandelvakantie Italië - Proef de Italiaanse sfeer!

Het milde klimaat en de veelzijdigheid van het landschap maken Italië tot een geliefde bestemming voor wandelreizen. Vooral de bergachtige gebieden lenen zich uitstekend voor uitgebreide wandeltochten. Met de wandelroutes die Eigen-Wijze Reizen heeft uitgezet in Italië, leert u dit land pas écht goed kennen. Zo kunt u wandelen door de Dolomieten bij Bolzano, over glooiende heuvels in Toscane, aan de voet van de Ligurische Alpen in Piemonte of langs de kust van Cinque Terre. U geniet van prachtige uitzichten op valleien en uitgestrekte landschappen, en u doet bijzondere culturele hoogtepunten aan zoals Siena. Ook maakt u kennis met de uitstekende Italiaanse keuken. Heeft u ook zo’n zin in het mooie Italië? Bekijk dan direct onze wandelvakanties in Italië.

Wandelvakanties in Italië keuze uit 3 wandelvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

Populair in Italië

Toscane wandelen - Italië -

Wandelvakantie — 8/9 dagen — trektocht

» Bekijk vakantie

Cinque Terre trektocht - Italië -

Wandelvakantie — 7 dagen — trektocht

» Bekijk vakantie

Bolzano wandelen - Italië

Wandelvakantie — 7 dagen — standplaats

Hondje GPS Routeboekje Aanrader Kroontje

Bolzano is de Duits- en Italiaanstalige hoofdstad van Süd-Tirol en staat bekend als de 'Poort naar de Dolomieten'. Omringd door de bergen ligt de stad in een vallei op slechts 265 meter hoogte en heeft het een aangenaam klimaat. U kunt hier heerlijk wandelen in de Dolomieten.

vanaf 510,-
Bekijk vakantie

Cinque Terre trektocht - Italië - Ligurië

Wandelvakantie — 7 dagen — trektocht

Herfst Aanrader Hondje

De eeuwenlang verscholen liggende Cinque Terre is een rotsachtig kustgebied in de streek Ligurië, aan de westkust van Italië. De dorpen Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza en Monterosso al Mare liggen vastgeklemd tegen de rotsen. Mooie wandelroutes verbinden deze pittoreske dorpjes.

vanaf 995,-
Bekijk vakantie

Toscane wandelen - Italië - Midden

Wandelvakantie — 8/9 dagen — trektocht

Hondje Herfst Aanrader GPS

Toscane trekt ieder jaar weer veel toeristen. Maar er zijn niet veel mensen die er komen voor een wandelvakantie. Terwijl het juist prachtig is om de hoog gelegen oude dorpen en steden wandelend te ‘veroveren’. Elke dag ziet u een ander landschap: de kale ronde heuvels bij Volterra, de wijngaarden rondom San Gimignano, de zonnebloemvelden bij Colle di Val d’Elsa en de bossen bij Monteriggioni. Komt u ook wandelen in Toscane?

vanaf 740,-
Bekijk vakantie