Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

Totaal aantal ervaringen: 1514

Zuid-Bretagne - Fietsen in het eilandenrijk van de Golf van Morbihan

"Ik reis al jaren met eigen wijze reizen. Deze reis is geen aanrader. De fietsen waren nogal zwaar waardoor het parcours zwaarder uitviel dan we vooraf dachten.De routes niet echt verrassend. Wel mooie stadjes. De route naar Carnac was te druk zodat we beslisten met de trein terug te keren. Belle ile de Mer was wel een aangename verrassing . Zeer mooi eiland en aangenaam fietsen.
Ook het bezoek aan de citadel was prachtig. Conclusie: een aangename reis maar zeker geen topper."

 

Geplaatst op: 21-11-2019



Bourbon - l'Archambault - Fietsen door het hagenlandschap van de hertogen

Het hotel was netjes, wij hadden n ruime kamer. Het ontbijt was prima maar de kaart voor het diner was zeer beperkt en specifiek, orgaanvlees etc. geen enkele optie zonder vlees of vis daarom hebben wij soms toch elders gegeten. De fietsroutes waren goed te doen maar de uitgestrekte omgeving viel tegen, veel weidegebied en er was weinig om voor af te stappen zoals bv. dorpjes met het typische franse leven.Dorpjes waren verlaten en veel huizen stonden te koop. Wij hebben vaker fietsvakanties in Frankrijk gedaan maar deze viel toch erg tegen, wij zijn een dag eerder vertrokken.

 

Geplaatst op: 21-11-2019

» Bekijk deze reis

Altmühltal - Fietsen van Rothenburg naar Regensburg

"Het is een schitterende reis, alleen al de startplaats, Rothenburg Ob Der Tauber al een langer bezoek waard, evenals Regensburg waar we wel een dag langer verbleven hebben.
We zijn wel een beetje teleurgesteld over de routebescheiden.
De door Eigenwijze aangeleverde kaarten zijn sumier, de routebeschrijving slecht gekopieerd uit het Duits en niet kloppend met de meegeleverde kaarten. De door Donau Touristic aangeleverde kaarten zijn wel gedetailleerd.
Verder hebben we genoten ondanks de hete periode waarin we gefietst hebben."

 

Geplaatst op: 21-11-2019

» Bekijk deze reis

Eu - Le Tréport - Fietsvakantie in Frankrijk: langs krijtrotskusten in Normandië

Reis beschrijving en GPS zijn te vaak niet met elkaar in overeenstemming. Moet aangepast. Hotel, keurige accommodatie, maar niet direct een fietshotel. Eten te haute-cuisinerig voor hongerige fietsers. Bier en wijn te duur.

 

Geplaatst op: 21-11-2019

» Bekijk deze reis

Bergen auf Rügen - Fietsen over het grootste eiland van Duitsland

"Mooie fietsroutes. Wat minder goede fietspaden waren geen probleem.
Wij bevelen deze reis zeker aan. Hotel was netjes, personeel erg vriendelijk."

 

Geplaatst op: 21-11-2019

» Bekijk deze reis

Drauradweg - Fietvakantie langs de Drau in zonnig Karinthië

Onze algemene indruk van deze fietstocht was prima wat betreft de natuur en route. Speciaal de bovenloop van de Drau is prachtig. De service met bagage transport en levering van fietsen was goed. Onze ervaring met de hotels was echter wisselend: de meesten waren ok, maar het avondeten in Gasthaus im Goldenen Rössl in Sachsenburg was echt beneden alle peil, evenals de kamer in hotel Ariell in St.Kanzian. Het zou echt beter zijn als er meer keuze aan hotels langs de route zou zijn.

 

Geplaatst op: 21-11-2019

» Bekijk deze reis

Donauradweg, hotels en goede hotels van Passau naar Wenen - Fietsen van Passau naar Wenen

Hotel bieden geen airco van uit hun zelf aan moet je om vragen met bijbetaling. 1 hotel was geen eetmogelijkheid en ook geen bar open, mensen waren vrij ? de bootries terug was werkelijk beschamend, veel te veel mensen aan boord, klein dek met veel fietsen aanboord, werkelijk een aanfluiting, ook veel klachten van andere reizigers hier over,

 

Geplaatst op: 21-11-2019

» Bekijk deze reis

Berlijn - De Muur, natuur en cultuur van een fascinerende stad

Bij de receptie was men niet op de hoogte van het half pension, we hebben in het restaurant gedeelte het zelf geregeld. De eerste avond voldeed het tapas eten niet aan een 3 gangen diner, de andere diners zijn in overleg ingevuld en waren goed.

 

Geplaatst op: 21-11-2019

» Bekijk deze reis

Bolzano fietsen - Fietsen aan de voet van de Dolomieten

Mooie fietstochten tussen hoge bergen, maar op vlak terrein!

 

Geplaatst op: 21-11-2019

» Bekijk deze reis

Bolzano fietsen - Fietsen aan de voet van de Dolomieten

Prachtig fietsen op mooie wegen met hoge bergen om je heen Mooie natuur en dorpen heel relaxt.Bolzano fijn om te verblijven

 

Geplaatst op: 21-11-2019

» Bekijk deze reis

St. Johann fietsen - Fietsen in Noord-Tirol

Gezellig dorp, leuke fietsroutes, duidelijke routebeschrijving en de gastvrijheid en de verwennerij door de familie Walder maakt dat wij terugkijken op een hele geslaagde fietsvakantie! Ook de St. Johann pas waarmee je bijvoorbeeld gratis het zwembad kan gebruiken is top.

 

Geplaatst op: 21-11-2019

» Bekijk deze reis

Rondom de Bodensee - Fietsen door drie landen rondom de Bodensee

mooie streek, mooie route, enkel 1 hotel iets minder

 

Geplaatst op: 21-11-2019

» Bekijk deze reis

Alicante: Elche en de kust - Palmen, marmer, wijn en zout

"Elche en de kust": een prima, ontspannen fietsvakantie. Goed georganiseerd en begeleid. In het algemeen geen heel spectaculaire landschappen, maar vriendelijk, heuvelachtig landbouwgebied in het achterland van Elche/Alicante. Qua wegen een goede afwisseling tussen -heel rustige- geasfalteerde wegen en via verdes. Wij fietsten in de herfstvakantie, het onderweg plukken van over de omheiningen groeiende granaatappels, tafeldruiven en amandelen gaf een leuk tintje. Buiten de gezellige en levendige steden Elche en Alicante waren de dorpjes, ook de meer toeristische, in dit seizoen wel erg stil. Er waren nauwelijks restaurants of bars open. Maar dat zal voor sommige fietsers juist óók zijn charme hebben.

 

Geplaatst op: 21-11-2019

» Bekijk deze reis

Andalusië, De Witte Dorpen - Fietsen langs de witte dorpen rondom Ronda

Fantastische reis. Perfecte fietsen en uitstekende routebeschrijvingen. Mooie afwisseling van natuur en leuke dorpjes. Voldoende tijd om de dorpjes te bekijken. Zwaarte van de routes zijn lekker uitdagend. We hebben genoten!

 

Geplaatst op: 21-11-2019

» Bekijk deze reis

Corsica - Wandelen van de bergen naar de kust

Prachtig eiland. Transfers zijn goed geregeld.

 

Geplaatst op: 21-11-2019

» Bekijk deze reis

  • Compleet verzorgde individuele vakanties
  • Al 30 jaar specialist in wandel- en fietsvakanties
  • Incl. bagagevervoer bij trektochten
  • Klantenbeoordeling 8,5