2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
De mooiste wandelreizen

De mooiste wandelreizen

Ben jij op zoek naar een prachtige wandelreis? Een reis waarbij je heerlijk door de mooie natuur en langs pittoreske dorpjes wandelt? Bij Eigen-Wijze Reizen hebben we een ruim aanbod aan onvergetelijke individuele wandelreizen.

Wat dacht je van Frankrijk of het zonnige Spanje als bestemming voor uw wandelreis? Je geniet van uiteenlopende landschappen en van de heerlijke keuken. Of wandel je liever in Portugal langs romantische vissershavens, stille stranden en authentieke kloosters? Je kan bij ons ook terecht voor wandelcruises naar de Canarische Eilanden of de Middellandse Zee.

Zoals je leest, heb je een ruime keus aan schitterende wandelreizen door heel Europa. Boek vandaag nog een indrukwekkende wandelreis en ga op avontuur!

Prachtige individuele wandelreizen door Europa

Wij streven naar een gevarieerd aanbod! Om dat te bereiken gaan we elk jaar op zoek naar nieuwe wandelreizen. Elk jaar laten we je graag weer nieuwe en bijzondere bestemmingen zien. Van wandelreizen in het zonnige Italië of Frankrijk tot aan wandelreizen in de bergen van Oostenrijk of Zwitserland. Bij Eigen-Wijze Reizen heb je een ruim aanbod aan schitterende wandelreizen. Boek vandaag nog en ga op avontuur!

St. Johann in Tirolwandelreizen Europawandelreizen Europa

Waarom een wandelreis boeken?

Samen met wandelliefhebbers hebben we de mooiste wandelreizen samengesteld in Europa. Hierbij wandel je door prachtige gebieden en bezoek je lokale bezienswaardigheden. Over slaapplekken hoef je geen zorgen te maken, want deze hebben we voor je al uitgekozen! Zo kan je heerlijk en zorgeloos genieten van een welverdiende wandelreis.

Wist je dat al onze trektochten beschikken over bagagevervoer? Ideaal, want zo hoef je niet te wandelen met de bagage en kan jeu volledig focussen op het wandelen.

Populaire wandelreizen in Europa

Hieronder vind je een kleine selectie van populaire wandelreizen in Europa die we graag met je delen:

Wandelreizen Nederland

Wandelreizen Nederland

Bekijk hieronder populaire wandelreizen in Nederland:

Wandelreizen Europa

Wandelreizen Europa

En ook onze populaire wandelreizen in Europa:

Stel zelf uw wandelreis samen

Bij Eigen-Wijze Reizen stelt je zelf jouw wandelreis samen. Je kiest de bestemming en de zwaarte van de reis. De zwaarte is afhankelijk van de lengte, het landschap en het type wandeling. Omdat het een individuele reis is, bepaal je zelf met wie je wandelt. Ook kies je zelf je standplaats. Je kunt kiezen uit een vaste standplaats of een trektocht. Bij de vaste standplaats overnacht je in één sfeervol hotel. Bij de trektocht loop je van hotel naar hotel. Het voordeel van een trektocht is dat je meer van de streek ziet. Je loopt door het prachtige landschap en bezoekt verschillende bezienswaardigheden. Je slaapt elke avond in een andere stad of dorp.

Het voordeel van een vaste standplaats is dat je meer tijd hebt om het dorpje of stadje uitgebreid te bekijken. Vanuit je vaste hotel maak je dagelijks een heerlijke wandeltocht in de omgeving.

We kunnen ons voorstellen dat wandelen met je bagage te zwaar is, daarom wordt uw bagage voor je vervoerd. Je neemt alleen een dagrugzak mee. Dit geldt zowel voor de trektocht als de vaste standplaats.

wandelreis

Al 30 jaar dé specialist in individuele wandelreizen

Eigen-Wijze Reizen is al 30 jaar specialist in individuele fiets- en wandelreizen. Op onze individuele reizen kies je zelf je wandelgezelschap uit. Het voordeel is dat je met mensen wandelt die hetzelfde tempo en dezelfde interesses hebben.

Heb je een keus gemaakt? Reserveer je wandelreis simpel en snel via onze website. Ook telefonisch kan je jouw reis reserveren. Je belt ons dan op +31 (0) 53 430 34 35.

Wil je meer informatie? Dan sturen wij je graag onze gratis reisgids toe. 

vakanties gevonden

Exmoor

Groot-Brittannië - Wandelvakantie - 8 dagen- Trektocht

  • Porlock, Brendon, Lynton, Simonsbath, Exford
  • Steile kliffen en heuvelende heidevelden
  • Kliffenkust tussen Minehead en Combe Martin
vanaf 970,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSZwaarte zwaarte_23

Epen

Nederland - Wandelvakantie - 4 of 6 dagen- Standplaats

  • Hotel Berg en Dal
  • Geuldal
  • Prachtige vergezichten
vanaf 220,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSZwaarte zwaarte_12