Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

Totaal aantal ervaringen: 1514

St. Johann wandelen - Wandelen in Noord-Tirol

Prachtige wandelreis in een zeer mooie omgeving. Leuk hotelletje op wandelafstand van het centrum van St-Johann.

 

Geplaatst op: 13-11-2019

» Bekijk deze reis

Kastelruth - Wandelen in de Dolomieten

Zeer goed hotel. Jammer dat de kamer erg klein was. Wandelroutes zeer gedetailleerd. Erg prettig.

 

Geplaatst op: 13-11-2019

» Bekijk deze reis

Berlijnse meren - Fietsen langs meren en door bossen

Mooie route,s goede fietspaden met GPS goed te fietsen .

 

Geplaatst op: 13-11-2019

» Bekijk deze reis

Cuneo - Een makkelijke fietstocht door Noord-Italië

Het was een mooie vakantie. De fietstochten waren makkelijk te doen met de gps, heel relaxed. In de zon is de gps niet altijd makkelijk te lezen.even een schaduwplek opzoeken dan. We bestudeerde elke dag de kaarten en de verhalen die er bij horen. Gewoon leuk om zo voorbereidt op weg te gaan. Het begin van de tocht was inderdaad veel landbouw zoals anderen ook al hadden geschreven. Des al niets min toch leuk doordat je door verschillende mooie plaatsjes Rijdt. De berg etappes waren geweldig mooi, heerlijk met een e bike. De fietsen mogen bij aanlevering wel fiets klaar zijn gemaakt. De fiets banden hadden voor vertrek nog wat lucht nodig. En 1 fiets liep een beetje aan, wat ik persoonlijk hinderlijk vind. We hebben 1x een lekke band gehad, we waren gelukkig bijna ‘thuis’ en in het dorp was een fietsenmaker die hem snel geplakt had. In veel gevallen hebben we ook in de hotelletjes gegeten omdat er niet veel anders was maar dat was ook prima. Kort om lekker gefietst en veel van de omgeving gezien. We kijken tevreden terug.

 

Geplaatst op: 13-11-2019

» Bekijk deze reis

Bordeaux Grand Cru - Fietsen langs wereldberoemde wijnhuizen

Mooie, gevarieerde reis met afwisselende routes, veel wijngaarden met daarbij lekkere wijnen om te proeven en gezellige verblijfplaatsen. De hotels waren goed, de chambres d 'hotes uitstekend en bijzonder gastvrij. Bordeaux is een aanrader, zo veel te zien! Zeer goede fietsen!

 

Geplaatst op: 13-11-2019

» Bekijk deze reis

Immenstaad - Varen en fietsen rondom de Bodensee

Alles prima geregeld. Mooi ruim appartement en heerlijk gegeten ( accomodatie voor het diner was wel erg eenvoudig vandaar geen 10)

 

Geplaatst op: 13-11-2019

» Bekijk deze reis

Maussane-les-Alpilles - Fietsen in de Provence van Vincent van Gogh

Heerlijke vakantie in een prachtige omgeving, met lekker hotel en uitstekend eten !

 

Geplaatst op: 13-11-2019

» Bekijk deze reis

Schotland -

Een bijzonder mooie reis, qua natuur. Zeer vriendelijke mensen. Best wel pittige parcours, maar zeker haalbaar voor ervaren wandelaars

 

Geplaatst op: 13-11-2019

» Bekijk deze reis

Rondom de Bodensee - Fietsen door drie landen rondom de Bodensee

Het was een geweldige ervaring, alles prima geregeld, zelfs het weer was zoals wij graag hadden gezien 25-27 graden. Super bedankt!

 

Geplaatst op: 13-11-2019

» Bekijk deze reis

Bergen auf Rügen - Fietsen over het grootste eiland van Duitsland

Wij vonden het een prima reis met een goed hotel. Hebben bij de vvv ook nog een paar bruikbare tips gekregen.

 

Geplaatst op: 13-11-2019

» Bekijk deze reis

La Vélo Francette -

erg mooie reis. hotels erg netjes en schoon. Partheney viel ons erg tegen als beginplaats. jammer dat er weinig in hotels zelf gegeten kon worden.

 

Geplaatst op: 13-11-2019

» Bekijk deze reis

Bourbon - l'Archambault - Fietsen door het hagenlandschap van de hertogen

"Vanuit Bourbon fietsten we rustige, afwisselende routes door glooiende groene (haag)landschappen. Er was weinig autoverkeer, bijna altijd kleine wegen, soms onverhard, dat was lastig, en soms heel pittig, maar met een e-bike was dat geen probleem. Mijn vriend reed met een mountain-bike, hij is sportief, helemaal geen probleem dus.
We zagen kastelen, grote landbouwbedrijven met veel koeien en schapen, kleine dorpen, lieflijke Romaanse kerkjes, het historisch centrum en de indrukwekkende kathedraal van Moulins, en vonden onderweg gezellige terrassen om even te verpozen . We hebben aangenaam, zorgeloos gefietst.
Het Grand Hotel is gelegen aan de voet van de middeleeuwse burcht. We verbleven in een nette, ruime kamer op het gelijkvloers, grenzend aan de mooie, goed onderhouden binnentuin met stoelen en zitbanken, vlakbij de afgesloten schuur waarin onze fiets stond en dichtbij de stenen trap naar het dakzwembad met ligzetels. Na elke rit namen we daar een frisse duik.
Het eten was lekker, 's morgens bij het ontbijt wel zelf je eitje vragen, daar betaal je een klein extraatje voor, de patron was uitermate vriendelijk. Het stadje nodigt uit om te wandelen door de oude straten, om de parken en de burcht te verkennen, op zaterdag is er een druk bezochte (bio)markt.
Voor ons was het een aangename kennismaking met de Auvergne. De culturele bezienswaardigheden en ook het toerisme op deze trip zijn eerder beperkt, de landschappen, de natuur en de vriendelijke mensen onderweg zijn des te mooier.
"

 

Geplaatst op: 13-11-2019

» Bekijk deze reis

Bohemen - Fietsen door historisch Tsjechië, in het stroomgebied van de Labe (Elbe)

7 dagen fietsen door de Bohemen, mooi golvend landschap, hotels / accommodatie in mooie steden / dorpen. Routes over het algemeen prima, afwisselend gewone wegen (rustig), grindpaden en heel af en toe een beetje off road. 1 route mag wel worden aangepast, te lang op een drukke asfaltweg. liever 10 km meer rijden over rustige wegen. ( nu heel veel op een drukke weg, geen goed gevoel qua veiligheid). GPS kwam niet altijd overeen met routekaart, hotels op omschrijving twee keer afwijkend van voucher. Dit aangegeven bij Eigen wijs maar die verwijst naar de Tsjechische organisatie. Ik vind dit meer een taak voor de organisatie waar ik boek en niet aan de lokale organisatie. -1- accommodatie was ver onder maat, weggestopt in een kleine kamer die tevens nooduitgang was.

 

Geplaatst op: 13-11-2019

» Bekijk deze reis

Alpe Adria Radweg van Salzburg naar Villach - Fietsen van Mozartstad Salzburg naar Villach

"Geweldig goed uitgewerkte brochure met super veel info
Gewoon een aanrader jullie organisatie .een dikke pluim voor jullie organisatie "

 

Geplaatst op: 13-11-2019

» Bekijk deze reis

De Waddeneilanden - Fietsvakantie op de waddeneilanden en langs het wad

We hebben genoten van deze reis. Het fietsen over de waddeneilanden, de verschillen tussen de eilanden, de aardige bewoners. Op een eiland voelt de omgeving en de sfeer echt anders dan op het vaste land. Heerlijk dat we dit in Nederland hebben! Wij hebben zelf de locaties voor diner gekozen en we waren blij verrast dat er inmiddels een leuke keuze is uit diverse vegetarische menu"s.

 

Geplaatst op: 12-11-2019

» Bekijk deze reis

  • Compleet verzorgde individuele vakanties
  • Al 30 jaar specialist in wandel- en fietsvakanties
  • Incl. bagagevervoer bij trektochten
  • Klantenbeoordeling 8,5