Lees hier een update over uw vakantie en het coronavirus

Fietsvakantie Antillen

Met een fietsvakantie op de Antillen combineert u ontspanning en activiteit op een prettige manier. Dankzij het tropische klimaat kunt u het hele jaar door fietsen op de eilanden in het Caribisch gebied. Met Eigen-Wijze Reizen verkent u per fiets de heerlijke eilanden Curaçao en Bonaire. U verblijft in goede hotels en wij vervoeren uw bagage tijdens alle fietstochten. Ook is er de mogelijkheid uw fietsreis op de Antillen te verlengen met een verblijf op het tropische Aruba. Bekijk hieronder ons reisaanbod op de Antillen.

Vakanties op de Antillen

 

Fietsvakantie Antillen: Curaçao en Bonaire

Fietsvakantie Antillen (Curacao en Bonaire)Tijdens een 9-daagse trektocht verkent u te fiets deze prachtige eilanden in het Caribisch gebied. U arriveeert op Curaçao, waar u verblijft in de hoofdstad Willemstad en een boeiende rondrit maakt over het eiland. Daarna maakt u een korte vlucht naar Bonaire, waar u meerdere prachtige fietstochten maakt over het eiland. 

Uw fietsvakantie op de Antillen kan op diverse manieren verlengd worden: Bonaire is een heerlijke bestemming voor duikers en windsurfers. Ook snorkelen is hier prachtig. Uw vakantie kan ook verlengd worden met een verblijf op Aruba, dat bekend staat om het strandleven, of op Curaçao, waar u nog wat langer kunt genieten van de Antilliaanse cultuur en/of de stranden.

Tip: vanwege het klimaat in het Caribisch gebied (zonnig en met een flinke wind) adviseren we u 's morgens te fietsen en 's middags te genieten in of bij het water. Deze fietsvakantie biedt u een combinatie van actief bezig zijn en genieten van zon, zee en strand!

» Fietsvakantie Curaçao en Bonaire

 

Wist u dat... Nederlandse Antillen

De ABC-eilanden Curaçao, Bonaire en Aruba vormden tot 2010 een land binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Al in 1986 ging Aruba verder als zelfstandig land binnen het koninkrijk. In 2010 volgden Curaçao en Sint Maarten. Vanaf dat moment gaan Saba, Sint Eustatius en Bonaire (de BES-eilanden) verder als bijzondere gemeenten, die samen het Caribisch Nederland worden genoemd. De Nederlandse Antillen als voormalig land bestaan sinds 2010 niet meer. Aruba en Curaçao zijn wél nog steeds een zelfstandig land binnen het Koninkrijk der Nederlanden.


Fietsvakanties in Antillen keuze uit 1 fietsvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

vroegboekkorting
Aanbiedingen en last-minutes

Curaçao en Bonaire - Antillen

Fietsvakantie    9 dagen    standplaats

Herfst Winterzon Aanrader FVW Tocht Elektrische fiets
  • Boutique Hotel 't Klooster, Curaçao en Eden Beach Resort, Bonaire
  • Willemstad, Kralendijk, Rincon
  • Een tropische verrassing met een Nederlands tintje
  • Pontjesbrug in Willemstad
  • Washington Slagbaai
  • Dagafstand 8-60 km

INCL. HUURFIETS

vanaf 930,-