Fietsvakantie in Cambodja

In Cambodja dompelt u zich onder in een heel andere wereld! Een geweldige en veelzijdige trektocht door Cambodja is een vakantie die u niet snel zal vergeten. Zo maakt u bijvoorbeeld kennis met het wereldberoemde tempelcomplex Angkor Wat, de majestueuze rivier Mekong en de prachtige, ongerepte kust van Zuid-Cambodja. U ontdekt gebieden waar toeristen normaal gesproken zelden of nooit komen en maakt zo écht kennis met dit indrukwekkende land. Een fietsvakantie in Cambodja staat garant voor spectaculaire landschappen, indrukwekkende natuurgebieden en een zeer interessante cultuur. Een onvergetelijke fietsvakantie? Daarvoor moet u naar Cambodja!

Fietsvakantie Cambodja

Een fietsvakantie in Cambodja

Ontdek Cambodja op de fiets in onze prachtige en indrukwekkende fietsvakanties door Cambodja. Kom op plekken waar toeristen niet snel komen en kom meer te weten over rijke geschiedenis en cultuur. Onze fietsvakanties laten u alle interessante bezienswaardigheden van het land zien met achtergrondinformatie. Geniet van de ontzettend mooie landschappen met unieke dorpjes en stadjes. Boek vandaag nog een onvergetelijke fietsvakantie door Cambodja. 

Alle trektochten en standplaatsvakanties zijn individueel. Dat betekent dat u reist zonder gids, met uw eigen reisgezelschap. Uw fietsvakantie is volledig verzorgd, maar u bepaalt uw eigen tempo en gaat op pad gewapend met een duidelijke kaart en routebeschrijving boordevol bezienswaardigheden. Op een standplaatsvakantie fietst u dagelijks een dagtocht. Op een trektocht fietst u van accommodatie naar accommodatie. Eigen-Wijze Reizen biedt u diverse fietsvakanties in Cambodja.

 

Bezienswaardigheden in Cambodja


 • Bezoek de wereldberoemde tempelcomplexen: Angkor Wat, Ta Phrom, Angkor Tom en Beanteay Srei
   
 • Aanschouw Mekong met verborgen koloniale Franse architectuur en een levendige avondmarkt. 
   
 • Bekijk de vele rijstvelden op het platteland. 
   
 • Een rivier ‘van duizend Lingas’ die sinds mensenheugenis het hele gebied voorziet van water, vruchtbaarheid en voorspoed. 
   
 • Ontdek de hoofdstad Phnom Penh, een drukke en altijd bewegende stad. 
   
 • Bezoek in de hoofdstad het koninklijk paleis, het nationale museum en de zilveren Pagode en het Toul Sleng-museum
   
 • Ervaar een mooi uitzicht op het Bokor-bergmassie
   
 

 

Bekijk onze fietsvakanties in Cambodja

Populaire fietsvakanties in Cambodja

 

Fietsvakantie Cambodja trektochtFietsvakantie Cambodja

Tijdens onze 13-daagse fietstrektocht door Cambodja maakt u kennis met dit gastvrije en indrukwekkende land. Tijdens de rondritten bezoekt u de meest bezienswaardige tempels, zoals Angkor Wat, Ta Phrom, Angkor Tom en Beanteay Srei. U verkent de oevers van de rivier de Mekong en Kbal Spaen en bezoekt ook de hoofdstad van Cambodja, Phnom Penh. De reis laat u kennismaken met het Cambodjaanse platteland, grootstedelijke Aziatische hectiek, pittoreske vissersdorpjes, prachtige landschappen en natuurlijk de Hindoestaanse tempels, sculpturen en cultuur. 

Een trektocht door Cambodja staat garant voor een onvergetelijke fietsvakantie. U overnacht in comfortabele hotels op basis van halfpension. Op de fietstochten wordt het bagagevervoer voor u geregeld.

» Fietsvakantie Cambodja - Op dit moment niet beschikbaar.

 

 

Aziatische bestemmingen

Behalve Cambodja bieden wij ook fietsvakanties naar andere populaire Aziatische bestemmingen, zoals Vietnam, Laos en Thailand. Deze bestemmingen zijn allen ook geschikt voor de wintermaanden. Maatwerk is altijd mogelijk: informeer gerust naar de mogelijkheden. Onze medewerkers zijn op de hoogte van het klimaat in Cambodja en de overige Aziatische bestemmingen en kunnen u ook adviseren in een geschikte reisperiode.

 


Vragen over fietsvakanties in Cambodja

Hieronder vindt u meest gestelde vragen over fietsvakanties in Cambodja:

Een fietsvakantie in Cambodja biedt een combinatie van historische en culturele schatten, prachtige natuurlijke landschappen, gastvrije bevolking, authentieke ervaringen en de mogelijkheid om het land op een unieke en milieuvriendelijke manier te verkennen, waardoor het een ideale bestemming is voor fietsliefhebbers.

Volgens fietsliefhebbers zijn de mooiste fietsvakanties in Cambodja rond de Ko Samet en River Kwai. Ook de o Lanta (Krabi) wordt als een mooie bestemming gezien.


Fietsen in Cambodja

Fietsen in Cambodja

Al meer dan 30 jaar is Eigen-Wijze Reizen dé specialist op het gebied van wandel- en fietsvakanties. Wij organiseren individuele trektochten en standplaatsvakanties waarbij u zonder gids met uw eigen reisgezelschap op pad gaat. Gewapend met kaarten en een uitgebreide routebeschrijving vindt u zelf uw weg door de Nederlandse Cambodja. Bepaal zelf uw tempo en geniet van het ultieme gevoel van vrijheid terwijl alles voor u geregeld is. Heeft u liever maatwerk? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

 

Alle vakanties zijn individueel (u reist zonder gids) maar wel volledig verzorgd. In ons reisaanbod vindt u diverse fietsvakanties waaronder:

 • Trektochten en standplaatsvakanties
 • Diverse bestemmingen en zwaartes
 • Tochten met GPS-track
 • Mogelijkheden voor elektrische fietsen
 • Honden zijn op diverse bestemmingen welkom

 
Uniek zijn onze maatwerk-mogelijkheden. Bijna elke reis kan naar uw wens worden aangepast met bijvoorbeeld een verlenging. Wordt u graag telefonisch te woord gestaan of bent u nieuwsgierig naar onze maatwerk-mogelijkheden? Neem dan contact op met onze lokale medewerkers.

Nederland: +31(0)53 430 34 35

 

Bekijk onze Fietsvakanties in Cambodja


Fietsvakanties in Cambodja keuze uit 0 fietsvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

Nazomer korting

Uw selectie leverde geen resultaten op