Vernieuwd

Fietsvakantie Rondom de Bodensee

trektocht in Duitsland Zwitserland Oostenrijk

Fietsen door drie landen rondom de Bodensee

 • LOGIES EN ONTBIJT, halfpension mogelijk
 • 6 of 8 dagen
Nazomer korting
vanaf € 590,-
Prijzen en data
Hondje Herfst Routeboekje Elektrische fiets GPS

Bij eigenwijze reizen voel ik me vertrouwd en kan ik de reis met een ontspannen gevoel gaan doen

Anoniem

» Lees meer reviews

Fietsvakantie Rondom de Bodensee

De Bodensee ligt aan de voet van de Voor-Alpen. Achter Bregenz ziet u de bergen hoog oprijzen. Tijdens deze klassieke rondtocht kunt u volop genieten van de afwisselende natuur, lieflijke stadjes en de vele historische bezienswaardigheden. Het grote wateroppervlak zorgt voor een aangenaam, mild klimaat. Vanuit het Oostenrijkse Bregenz steekt u de Rijn over en fietst u over de Zwitserse zuidoever naar de gezellige Duitse stad Konstanz. Over de Duitse noordoever fietst u terug naar Bregenz.

Lees het artikel 'Voor het eerst op fiets- of wandelvakantie?' in ons online-magazine:
Tips voor beginners

» Lees meer

Veelgestelde vragen over Rondom de Bodensee

Hieronder vindt u veelgestelde vragen over de fietsvakantie rondom de Bodensee:

De fietsvakantie rondom de Bodensee start in de stad Bregenz (Oostenrijk) en eindigt in Bregenz (Oostenrijk). Tijdens de fietsvakantie bezoekt u ook Duitsland en Zwitserland.

De fietsvakantie rondom de Bodensee duurt 6 of 8 dagen. U kiest zelf of u de fietsvakantie in 6 dagen wilt fietsen of de uitgebreide variant van 8 dagen wilt fietsen.

Tijdens de fietsvakantie fietst u elke dag een fietstocht (etappe) waarbij u de mooiste bezienswaardigheden bezoekt. De 6 daagse fietstocht bestaat uit 6 etappes en de 8 daagse fietstocht bestaat uit 8 etappes. Uiteraard kiest u zelf of u het programma volgt of van afwijkt.

De totale lengte van de 6 daagse fietsvakantie is ongeveer 160 kilometer lang. De totale lengte van de 8 daagse fietsvakantie is ongeveer 260 kilometer.

Met de fietsvakantie rondom de Bodensee ontdekt u het prachtige landschap rond het prachtige meer. Tijdens de fietsvakantie bezoekt u de landen Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland. Tijdens de fietsvakantie is alles van A tot Z geregeld. Van overnachtingen in hotels met bagagevervoer tot aan routebeschrijvingen en eventueel GPS of huurfietsen. Wilt u ontspannen op vakantie? Kies dan voor de volledig verzorgde fietsvakantie rondom de Bodensee van Eigen-Wijze Reizen.

De Bodensee ligt bij de landen Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland.

Reviews fietsvakantie - Rondom de Bodensee

Deel uw ervaring


Lees de verhalen van onze klanten

Bij eigenwijze reizen voel ik me vertrouwd en kan ik de reis met een ontspannen gevoel gaan doen

2023 - Anoniem

Goed georganiseerde fietsvakantie. Prima hotels en bagageservice goed geregeld.

2023 - Willem Meijer

Goed geregelde fietstocht langs de Bodensee. Voorzien van volledige informatie op reis gegaan.

2023 - Giel Delbressine

Aangename fietstrip door een mooi landschap, maar kan toch niet tippen aan de fietsreis Dresden-Magdeburg of de trip langs de Duitse Waddeneilanden die we eerder al deden.

2023

Prima georganiseerde fietsvakantie rond de Bodensee.

2022 - Elisabeth van de Schraaf-Clarijs

Heerlijke ontspannen fietsvakantie gehad. De reis was prima geregeld. Alleen waren sommige hotels wat ver van de route . Maar dat kwam misschien ook wel omdat wij erg laat geboekt hadden..Bagage stond altijd netjes klaar wanneer wij op de locatie aankwamen. Wij gaan vast nog vaker met eigenwijze reizen op vakantie.

2022 - Anoniem

Perfect georganiseerde reis we fietsen met gps klopte perfect

2022 - Theo Veenman

Een aanrader om met eigenwijze reizen te reizen

2022 - Anoniem

Route en hotels oké. Hadden half pension bijgeboekt maar dit was kwalitatief ver beneden de verwachting. Nagenoeg geen keuze en variatie, spijt van deze boeking, tijdens de reis gemeld maar niks aan te doen volgens bureau

2022 - Sjaak Cox

Prachtige reis alle dagen mooi weer en het fietsen was goed te doen hotel in Konstanz was niet optimaal wij sliepen op de 5e verdieping en moesten bagage twee trappen op sjouwen de trap naar het appartement was niet goed de laatste tree was zeker 6 cm hoger waardoor ik viel op de vloer . Was even heel naar

2022 - Catharina van den Broek-van Dorresteijn

Prima geregeld reis rondom de Bodensee

2022 - Romke Fabriek

Wij hebben een heel fijne fietstocht kunnen maken aan de hand van de door Eigen Wijze reizen voorbereide toertocht. Af en toe was het wel God zoeken naar het vervolg van de route,maar iedere dag zijn we op de plaats van bestemming aangekomen. Dit was de eerste keer dat we zo’n tocht hebben gemaakt en zal zeker niet de laatste zijn . De hotels waren prima en het eten goed wat toch belangrijk is tijdens zo’n toer.

2022 - Anoniem

Mooie fiets vakantie wel graag meer informatie over de plaats waar je overnacht zal fijn !kom je niet-voor verrassing te staan zoals wij We kwamen aan in Bregenz en daar was een festival en konden in de hele stad geen auto meer kwijt Maar ons hotel stond wel in die stad Gelukkig mochten we hem voor 1 nacht in de parkeer garage zetten van het hotel . De volgende dag wel elders ge parkeerd De tocht een aanrader!

2022 - Janny Oosting-Theodorie

Prima georaganiseerde fietsreis langs de bodensee Heel nette hotels met een goed ontbijt Je fietst ook echt dicht langs de bodensee een enkele keer fiets er van af Maar dit is ook zeker geen straf Genoeg rustpunten om wat te eten en te drinken Top vakantie gehad

2022 - Rene Verhoeven

Aanrader

2022 - Twan Keijsers

Fantastische reis! Prachtige fietspaden met mooi zicht op de Bodensee. Heerlijk in een rustig tempo genieten van de omgeving. Mooie natuur en leuke stadjes/dorpen. De etappes waren goed te doen over vrij vlak terrein. Het bed in ons hotel in Arbon was slecht. Verder overal heerlijk geslapen. Wij hebben de 8-daagse pensionreis gemaakt. Ons hotel in Friedrichshafen lag erg ver van het centrum. De aanvang van de reis is een beetje rommelig. Je moet je melden in Bregenz in het Witte-Kruishotel (je kunt daar niet parkeren en het staat niet goed aangegeven) daarna rijd je naar het eerste hotel. Het parkeren in Bregenz is erg duur. Al met al hebben we erg genoten van deze reis.

2022 - Angela van Kolfschooten

Mooie reis, we appreciëren de volledige vrijheid die we hadden en de tips voor bezienswaardigheden waren oké.

2021 - Anoniem

"Het was onze eerste fietsvakantie met bagage vervoer en dat is goed bevallen. Hotels waren prima De dagafstanden hadden wat ons betreft wel wat langer mogen zijn. De hotels waren goed. Minpuntje vonden we dat niet alle hotels over een restaurant beschikten en soms buiten de stad lagen waardoor je s’avonds nog op zoek moest naar een restaurant. (In Friedrichshafen hebben we echt weer kilometers moeten fietsen omdat er in de omgeving geen restaurant te vinden was)
Maar ondanks dat hebben we een fantastische vakantie gehad en zouden we zo weer boeken bij “Eigen wijze reizen”

"

2021 - Anoniem

Wij hebben steeds één nacht extra geboekt in ieder hotel. Dat is echt aan te raden aangezien er veel te zien en te doen is rond de Bodensee: interessante steden, musea, natuurparken en natuurlijk watersport en relaxen. Tips om te bezoeken en waar je dus extra tijd (overnachting) voor nodig hebt : afgrond bij Dornbirn, huis van Hundertwasser Rorschach, Sankt Gallen, eiland Mainau, burcht bij Salem, altstad Lindau

2021 - Anoniem

Prachtige reis zeker een aanrader.

2021 - Peter Thijssen

Goed verzorgde reis, waarbij we in een relatief korte tijd veel van de prachtige omgeving hebben gezien en genoten. Fijne en goede e-bikes via Eigen-Wijze Reizen gehuurd, voorzien van fietstassen, stuurtas, geweldige service en zeer vriendelijk personeel!

2021 - Anoniem

Goede organisatie perfect geregeld. Mooie omgeving de Bodensee. Dit gaan we zeker vaker doen een fietsvakantie. Een aanrader.

2021 - Marcel Kroeze

aanrader, fijne actieve vakantie en veel te zien onderweg, een belevenis!

2021 - V. Heuvelman

Gewldig mooi

2021 - Peter Thijssen

Hele mooie reis, wij hadden daar e-bikes gehuurd, beslist een aanrader. Dit was onze derde vakantie bij Eigen-Wijze reizenen zeker niet de laatste. Perfecte hotels en zeer goed gegeten daar.

2021 - Peter Thijssen

Prachtige omgeving, heerlijke fietspaden en routes en goede hotels

2020 - anoniem

Het was een geweldige ervaring, alles prima geregeld, zelfs het weer was zoals wij graag hadden gezien 25-27 graden. Super bedankt!

2019 - Gerrie Weggeman

Onze fietstocht is prima verlopen ( op eigen fietsen) en voldeed aan de verwachtingen.
Het routeboek was duidelijk en op een enkele keer na klopte het goed. Persoonlijk vond ik de afstanden op de derde, vierde en zesde dag dag te kort, mijn vrouw vond het overigens geen bezwaar.
Toeristische tips waren met het boekje dat wij van Donau Reisen ontvingen prima.
Het bagagetransport is goed verlopen, koffers waren alle dagen binnen bij aankomst. Tijden waarop ze 's morgen klaar moesten staan varieerden.
De geboekte hotels waren prima op een uitzondering na. Dat was Hotel Krone in Radolfzell. Zwaar ondermaats vergeleken met de andere hotels.
Wij hadden gekozen voor half pension en daar hebben wij toch ook wel verrassende zaken bij ervaren. In Hotel Seegarten kregen wij een voortreffelijke maaltijd voorgeschoteld evenals in Buchhorner Hof. De overige diners vielen tegen. In Mercure in Bregenz kregen wij hetzelfde gerecht aangeboden als bij aankomst, dit werd gelukkig gewijzigd in een ander menu dat ook redelijk was toen wij hier een opmerking over maakten. Een volgende keer zouden wij hier niet meer voor kiezen.

2019 - Anoniem

mooie streek, mooie route, enkel 1 hotel iets minder

2019 - anoniem

Super leuke, sportieve, ontspannende reis. Dit was onze eerste echte fietsvakantie, de Bodensee is echt de moeite ! Overal zijn er badplaatsen, alles is heel proper. Wij deden de zesdaagse reis en bezochten nadien met de auto Stein Am Rein en de Rheinfall. De huurfietsen waren dik in orde en de mensen van Donau Touristik waren zeer vriendelijk. De informatie die we vooraf van Eigenwijze reizen kregen was niet correct. (waar reisbescheiden moest afgehaald worden, waar de huurfietsen stonden) maar ter plaatse werden we zeer goed geholpen, dus alles vlot verlopen !

2019 - Mario Baert

De fietstocht om de Bodenee was geweldig. De hotels-pensions waren goed en de fietstocht zelf was over het algemeen schitterend. Een groot voordeel van deze tocht is dat de route goed aangegeven is. We hebben de routebeschrijving en GPS eigenlijk amper gebruikt. Heel relaxt dus.

2019 - anoniem

"Ik heb bij de hotels onvoldoende aangevinkt. Maar dat betreft alleen de 2 overnachtingen in Bregenz bij het Gasthof Lam.
(De overige hotels waren voldoende). Beide keren was er een voetbalclub welke voor overlast in de vorm van lawaai zorgde. Ik heb dit bij
het hotel gemeld, maar dat hadden ze natuurlijk nooit eerder meegemaakt.
Ook van het Gathof Lam waren de kamers en de badkamer (voor zover je hiervan kunt spreken) echt beneden alle peil. Heel erg klein.
Overigens bij alle overnachtingen was de stalling van de fietsen prima geregeld."

2019 - Frans Bosman

Mooie tocht met duidelijke mooie routes en goede hotels. Vaak kiezen wij voor lopen, deze keer fietsen. Erg goede ervaring en nodigt ons uit vaker dit soort fietsvakanties te doen. Bagagehandling erg goed geregeld. Luxe hoor! Wij kozen voor relatief korte etappes (ong. 45km) om onderweg te kunnen genieten van de uitzichten en de dorpjes/stadjes van aankomst.

2019 - Pim Arts

Was heel goed georganiseerd heel mooie reis.

2019 - Verbeeck I

Voor ons was het de eerste keer dat we een fietsvakantie (op onze eigen fietsen) geboekt hebben. Het is heel goed bevallen. Alles was goed georganiseerd met volledige informatie vooraf. Een echte aanrader. Je krijgt kwaliteit voor je geld en wij gaan zeker nog een keer bij deze organisatie een andere fietsvakantie boeken!

2018 - Arrianne van Leerdam

Prachtige fietstocht rond de Bodensee, waarbij de route uitstekend staat aangegeven en de overnachtingshotels van goede kwaliteit zijn.

2018 - Gert Visschers

een echte aanrader! De hele reis is 1 grote ansichtkaart!

2018 - Karin Brugmans

De omgeving van de Bodensee is erg mooi, wij hebben genoten van de fietstochten. Mede dankzij het prima fietsweer wat we troffen. Zou zeker kiezen voor de optie hotels voor de 8-daagse tocht en niet voor pensions. Dit om verwarring te voorkomen, en in de optie pensions is nu Stein am Rhein niet meer opgenomen. Deze plaats is zeer de moeite waard, zou jammer zijn om deze niet aan te doen.

2018 - Annemiek Dekker

Reisinformatie Rondom de Bodensee

De hier getoonde prijzen en data zijn onder voorbehoud

 • Reisdata: 20 april t/m 19 oktober 
 • Aankomstdag: iedere dag
 • Toeslag eenpersoonskamer
  6-daagse: € 230,-
  8-daagse: € 285,-
 • Toeslag halfpension (bij 6 daagse 3xHP en bij 8 daagse 4xHP):
  6-daagse: € 105,-
  8-daagse: € 145,-
 • Huurfiets: (excl. fietsverzekering) € 95,- p.p.
  7 of 21 versnellingen, tas en slot
  Verlenging op aanvraag
 • E-bike: (excl. fietsverzekering) € 195,- p.p. 
  Verlenging op aanvraag
 • Extra nacht(en) Bregenz LO: vanaf € 70,- p.p. per nacht 
  Extra nacht pension Bregenz eenpersoonkamer LO: vanaf € 105,- 

Inclusief

 • 5 resp.7 nachten verblijf op basis van LO of HP
 • Bagagevervoer
 • Routebeschrijving, kaarten en GPS-tracks
 • Veer Staad-Meersburg, incl. fiets
 • Bij de 8-daagse ontvangt u een Bodensee belevenispakket (koffie/thee met gebak in Arbon, 3 bolletjes ijs bij Konstanzer Bürgerstuben en entree tot het Zeppelin Museum in Friedrichshafen

Exclusief

 • Retour Bregenz; wij kunnen de trein op maat voor u reserveren incl. zitplaatsreserveringen
 • Fietshuur
 • Verzekeringen
 • Toeristenbelasting
 • Entreeprijzen, transfers etc. die niet bij inbegrepen vermeld staan
 • Indien per trein: taxi station-hotel, ca. € 13,-
 • Genoemde trajecten per trein en boot
 • Trein Schaffhausen-Radolfzell en Romanshorn-Kreuzlingen, incl. fiets, ca. € 13,- resp. € 8,-

Bijzonderheden

 • Parkeren: vanaf € 10,- per dag 
 • Hond: Kosten ter plaatse betalen wel reserveren bij boeking.
 • De huurfiets is exclusief fietsverzekering. U kunt à € 1,77 per dag een aparte fietsverzekering bij Eigen-Wijze Reizen afsluiten. Uw reisverzekering voorziet vaak niet in een fietsverzekering tegen schade en/of diefstal.
 • Tussen 17 juli en 18 augustus overnacht u niet in Bregenz, maar in de omgeving van Bregenz vanwege de Bregenzer Festspiele.
Boek nu

Prijzen en data - Rondom de Bodensee

Maak uw keuze uit de volgende tochten

Tocht keuzehulp

 • Reisdata: 20 april t/m 19 oktober 
 • Aankomstdag: iedere dag
 • Toeslag eenpersoonskamer
  6-daagse: € 230,-
  8-daagse: € 285,-
 • Toeslag halfpension (bij 6 daagse 3xHP en bij 8 daagse 4xHP):
  6-daagse: € 105,-
  8-daagse: € 145,-
 • Huurfiets: (excl. fietsverzekering) € 95,- p.p.
  7 of 21 versnellingen, tas en slot
  Verlenging op aanvraag
 • E-bike: (excl. fietsverzekering) € 195,- p.p. 
  Verlenging op aanvraag
 • Extra nacht(en) Bregenz LO: vanaf € 70,- p.p. per nacht 
  Extra nacht pension Bregenz eenpersoonkamer LO: vanaf € 105,- 

Fietsroutes Rondom de Bodensee

6-daagse tochtfietstocht Rondom de Bodensee

Dag 1 Aankomst in Bregenz

Uw fietsvakantie start in Bregenz. U kunt er ’s avonds heerlijk wandelen langs de oevers van het meer en door het middeleeuwse centrum. Verder vindt u er het amfitheater Seebühne en het klooster Mehrerau. 

Dag 2 Van Bregenz naar Güttingen of Egnach ca. 50 km

Op uw eerste fietsdag fietst u langs het meer en door het natuurreservaat Rheindelta. Vooral het traject tussen Fussach en Gaissau biedt een fraai moerasgebied, met in juni een rijke en zeldzame flora. De Rijn overstekend komt u in Zwitserland en weldra arriveert u in Rorschach, een 1000 jaar oud havenstadje. In het centrum vindt u nog mooie, barokke herenhuizen en een 17e eeuwse kerk. U fietst verder over de Zwitserse oever via de kleine, maar fraaie Altstadt van Arbon naar uw overnachtingsplaats.

Dag 3 Van Güttingen of Egnach naar Konstanz of Kreuzlingen ca. 20 of 44 km

Via Romanshorn, met in het slotpark een 16e eeuwse kerk, en Kreuzlingen fietst u naar Konstanz. Konstanz heeft een gaaf bewaarde en gezellige Altstadt aan het water. Door de korte afstand heeft u genoeg tijd om de stad te bezichtigen of een rondrit te maken naar het nabij gelegen kloostereiland Reichenau.

Dag 4 Van Konstanz of Kreuzlingen naar Friedrichshafen ca. 34 km

Na een bezoek aan het fameuze bloemeneiland Mainau met haar pracht aan bloemen en oude boomgiganten, steekt u met het veer bij Staad over naar het pittoreske wijnstadje Meersburg. Hier kunt u de burcht bezoeken en genieten van het uitzonderlijke uitzicht op de Alpen en het meer. Na Immenstaad vindt u in de Zeppelinstad Friedrichshafen uw hotel.

Dag 5 Van Friedrichshafen naar Bregenz ca. 36 km

De laatste fietsdag brengt u over fietspaden en landwegen dicht langs de oever. Met de Alpenketens op de achtergrond zijn de Bodensee-panorama's hier op z'n allefraaist. U doet de plezierige pleisterplaatsen Nonnenhorn, Langenargen (met kasteel Montfort), Waaerburg (met kasteel, kerk en museum) en de schilderachtige Beierse eilandstad Lindau aan. Daarna fietst u weldra Oostenrijk weer in en beëindigt u het rondje Bodensee waar het ook begon.

Dag 6 Vertrek


8-daagse tocht fietstocht Rondom de Bodensee

Dag 1 Aankomst in Bregenz

Uw fietsvakantie start in Bregenz. U kunt er ’s avonds heerlijk wandelen langs de oevers van het meer en door het middeleuwse centrum. Verder vindt u er het amfitheater Seebühne en het klooster Mehrerau. 

Dag 2 Van Bregenz naar Arbon of Egnach ca. 42 km

Op uw eerste fietsdag fietst u langs het meer en door het natuurreservaat Rheindelta. Vooral het traject tussen Fussach en Gaissau biedt een fraai moerasgebied, met in juni een rijke en zeldzame flora. De Rijn overstekend komt u in Zwitserland en weldra arriveert u in Rorschach, een 1000 jaar oud havenstadje. In het centrum vindt u nog mooie, barokke herenhuizen en een 17e eeuwse kerk. U fietst verder over de Zwitserse oever naar de kleine, maar fraaie Altstadt van Arbon.

Dag 3 Van Arbon naar Gailingen of Ramsen ca. 62 km

Deze dag fietst u door Romanshorn en kunt heerlijk pauzeren in het slotpark, met een 16e eeuwse kerk. Via Kreuzlingen komt u bij de oever van de Untersee. Gottlieben, Ermatingen en vooral Steckborn zijn de schilderachtige plaatsjes onderweg naat het pittoreske middeleeuwse stadje Stein am Rhein. U overnacht in Gailingen of in in Ramsen. 

Dag 4 Rondrit naar Schaffhausen en de Rheinfall ca. 32 km

Tijdens deze rondrit fietst u over de Rijnoever naar Schaffhausen. Hier kunt u de spectaculaire Rheinfall bezichtigen, de grootste waterval van Europa. Na een bezoek aan de Altstadt van Schaffhausen en de imposante vesting Munot, fietst u terug naar uw hotel.

Dag 5 Van Gailingen of Ramsen naar Konstanz of Kreuzlingen ca. 33 of 53 km

Over het schiereiland Höri fietst u naar Radolfzell en dan naar het bijzondere kloostereiland Reichenau. U fietst er langs een drietal Romaanse kerken die op de Unesco werelderfgoedlijst staan. Dan fietst u verder naar Konstanz, de grootste en meest bezienswaardige stad aan de Bodensee. Op zomeravonden kunt u genieten van één van de vele concerten in de stadstuin. U overnacht hier of in Kreuzlingen aan de overkant van de Rijn. 

Dag 6 Van Konstanz of Kreuzlingen naar Friedrichshafen ca. 34 km

Na een bezoek aan het fameuze bloemeneiland Mainau met haar pracht aan bloemen en oude boomgiganten, steekt u met het veer bij Staad over naar het pittoreske wijnstadje Meersburg. Hier kunt u de burcht bezoeken en genieten van het uitzonderlijke uitzicht op de Alpen en het meer. Na Immenstaad vindt u in de Zeppelinstad Friedrichshafen uw hotel.

Dag 7 Van Friedrichshafen naar Bregenz ca. 36 km

De laatste fietsdag brengt u langs Monfort en de oude Beierse eilandstad Lindau naar Bregenz. In het schilderachtige Lindau lijkt het alsof de tijd heeft stil gestaan. De vele prachtige barokke kerken en historische gebouwen zijn zeker het bekijken waard. In Lindau geniet u ook van de leuke terrasjes en de levendige boulevard. U fietst daarna verder naar Bregenz.

Dag 8 Vertrek
 

Aanvullende informatie 6- en 8-daagse tocht

Tussen 17 juli en 18 augustus overnacht u niet in Bregenz, maar in de omgeving van Bregenz vanwege de Bregenzer Festspiele.


Boek nu

 

Maak het uzelf gemakkelijk

Alle informatie over deze reis op uw gemak nalezen?
Dat kan!

Uw wensen staan centraal

Binnen ons aanbod staan uw wensen centraal. Wilt u reizen op andere dagen of de vakantie uitbreiden met extra dagen? Onze medewerkers zitten voor u klaar en informeren u graag over de mogelijkheden.

bel +31 (0)53 430 34 35

Nazomer korting

Misschien vindt u deze tochten ook interessant

Donauradweg, van Passau naar Wenen, 8 dagen hotels - Oostenrijk

Fietsvakantie    8 dagen    trektocht

Hondje Herfst Routeboekje Elektrische fiets GPS
 • Hotels/luxe hotels met bagagevervoer
 • Passau, Schlögener Schlinge, Linz, Wallsee, Maria Taferl, Krems, Wenen
 • Klassieke fietstocht van Passau naar Wenen
 • Klooster van Melk
 • Wijngebied Wachau
 • Dagafstand 40-74 km

 

vanaf 525,-

Rond het IJsselmeer - Nederland

Fietsvakantie    7 dagen    trektocht

GPS FVW Tocht Elektrische fiets Aanrader Benelux
 • Hotels met bagagevervoer
 • Hoorn, Medemblik, Lemmer, Lelystad, Amsterdam
 • Dé fietsklassieker van Nederland
 • Afsluitdijk
 • Vissersdorpen Edam en Urk
 • Dagafstand 45-69 km
vanaf 665,-