Zoek de zon op korting. € 100,- op trektochten en € 50,- op standplaatsen. Klik hier voor de voorwaarden.

2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Fietsvakanties Friesland

Fietsvakanties Friesland

Ontdek de mooiste fietsvakanties in Friesland! Van prachtige landschappen tot aan authentieke binnensteden. Friesland heeft het allemaal. Fiets bijvoorbeeld de Elfstedentocht of wat dacht je van fietsen op de Waddeneilanden? Geniet van een verzorgde fietsvakantie in Friesland en profiteer van de vele voordelen. Voordelen zoals overnachtingen in sfeervolle hotels, bagagevervoer en uitgestippelde fietsroutes. Wil je maximaal en zorgeloos genieten van jou fietsvakantie? Boek dan één van de scherp geprijsde fietsvakanties van Eigen-Wijze Reizen!

Populaire fietsvakanties Friesland

Eigen-Wijze Reizen heeft samen met fietsliefhebbers zoals jij, de mooiste en leukste fietsvakanties van Friesland samengesteld. Fietsvakanties waarbij je kunt genieten van de Friese bezienswaardigheden. Hieronder lichten we graag onze populaire fietsvakanties toe:

fietsvakanties Frieslandfietsvakanties Friesland

De Elfstedentocht | Friese steden en meren

In onze prachtige fietsvakantie Friese steden en meren fiets je de allerbekendste tocht van Nederland, namelijk de Elfstedentocht. Tijdens deze indrukwekkende fietstocht ontdek je de avontuurlijke Elfstedentocht op de fiets. Zo bezoek je alle 11 steden en fiets je door de imposante landschappen van Friesland. Niets voor niets is deze fietsvakantie één van de meest geboekte fietsvakanties onder de fietsliefhebbers. Heb jij altijd al de Elfstedentocht willen beleven? Boek dan deze onvergetelijke fietsvakantie en profiteer van bagagevervoer en geregelde overnachtingen! 

Fietsen op de Waddeneilanden

Ook biedt Eigen-Wijze Reizen de avontuurlijke ‘fietsvakantie Waddeneilanden’ aan waarbij je kennis maakt met de Waddeneilanden en de prachtige Waddenzee. Geniet van de kust, de zee en het unieke natuurgebied. Niets voor niets staan de Waddeneilanden op de UNESCO werelderfgoedlijst. Boek vandaag nog voordelig de fietsvakantie met bagagevervoer en overnachtingen!

Fietsen op de Waddeneilanden

Fietsroutes Friesland

Het waterrijke Friesland is de perfecte bestemming voor een boot- of zeiltocht. Maar wist je dat je in Friesland ook tal van mooie fietsroutes vindt? De provincie Friesland is erg veelzijdig en heeft veel te bieden voor de fietser. Zo vind je hier naast stranden en meren ook veel bossen en heidevelden. Daarnaast is het vol van bezienswaardigheden en zijn de dorpen zijn ook zeker de moeite waar om te bezoeken. Boek snel een fietsvakantie in Friesland bij Eigenwijze-Reizen.

3 vakanties gevonden

Groningen & Friesland culinair

Nederland - Fietsvakantie - 4 of 7 dagen- Trektocht

  • Culinaire fietstocht
  • Groningen, Beetsterzwaag, Dokkum, Ameland en Onderdendam
  • Heerlijk fietsen in Groningen, Friesland en op de Wadden
vanaf 740,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSAPPE-bikeZwaarte zwaarte_1

Harlingen

Nederland - Fietsvakantie - 5 dagen- Standplaats

  • Hotel Anna Casparii (indien volgeboekt Hotel Harlingen)
  • Bolsward, Franeker, Terschelling, Vlieland
  • Friese steden en Waddeneilanden
vanaf 450,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSAPPE-bikeZwaarte zwaarte_1

Oranjewoud

Nederland - Fietsvakantie - 5 dagen- Standplaats

  • Parkhotel Tjaarda
  • Akkrum, Joure en Heerenveen
  • Nationaal Park Weerribben-Wieden
vanaf 460,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSE-bikeHondZwaarte zwaarte_1