Fietsvakantie Thailand

Thailand ontdekken? Dát doet u met een fietsvakantie! Ontdek het land van de glimlach met een fietsreis van Eigen-Wijze Reizen. Er valt in Thailand zoveel te ontdekken: de schitterende natuur, het boeddhisme, de heerlijke Thaise keuken en de vriendelijke, gastvrije bevolking. Tijdens uw fietstochten over prima wegen geniet u van een adembenemend landschap langs talloze tempels, vruchtbare valleien en prachtige vergezichten.

Bij Eigen-Wijze Reizen heeft u de keus uit diverse fietsreizen door Thailand. Zo kunt u naar de Gouden Driehoek fietsen, of het noorden van Thailand verkennen met een trektocht rondom de vallei van Chiang Mai. Deze fietsvakanties zijn te verlengen met en verblijf in Bangkok en op de eilanden Ko Samet en Ko Lanta. Bekijk hieronder ons complete aanbod fietsvakanties in Thailand. U vindt hier ook diverse combinatietochten waarin u zowel Laos als Thailand bezoekt.

Fietsvakantie Thailand

Een fietsvakantie in Thailand

Ontdek Thailand op een actieve fietsvakantie. Bezoek de prachtige bezienswaardigheden die het land heeft te bieden en proef de cultuur en sfeer van Thailand. Het land kent prachtige landschappen met unieke geografische kenmerken zoals de rivieren en bergen. Eigen-Wijze Reizen biedt daarom een indrukwekkende fietsvakantie door Thailand aan waarbij u de prachtige bezienswaardigheden ontdekt. Wees er snel bij en boek vandaag nog een fietsvakantie door Thailand!

Alle trektochten en standplaatsvakanties zijn individueel. Dat betekent dat u reist zonder gids, met uw eigen reisgezelschap. Uw fietsvakantie is volledig verzorgd, maar u bepaalt uw eigen tempo en gaat op pad gewapend met een duidelijke kaart en routebeschrijving boordevol bezienswaardigheden. Op een standplaatsvakantie fietst u dagelijks een dagtocht. Op een trektocht fietst u van accommodatie naar accommodatie. Eigen-Wijze Reizen biedt u diverse fietsvakanties in Thailand .

 

Bezienswaardigheden in Thailand


 • Beleef Chiang Mai, een voormalig koningsstad en de grootste stad van Noord-Thailand. 
   
 • Bezoek één van de oudste steden van Thailand: Chiang Saen met de oude zichtbare stadsmuren. 
   
 • Fiets door de brede valleien zoals in Chiang Dao met prachtige uitzichten op de rivier en omgeving. 
   
 •  Ontdek de Tub Tao grotten en tempel
   
 • Langs rijstplantages, authentieke dorpen en tempels
   
 • Avontuurlijke fietstocht door de Gouden Driehoek. 
   
 

 

Bekijk onze fietsvakanties in Thailand

Populaire fietsvakanties in Thailand

 

Fietsvakantie Noord-ThailandFietsvakantie Noord-Thailand

Via de voormalige Koningssteden Chiang Mai en Chiang Rai fietst u naar de Gouden Driehoek, het grensgebied met Vietnam, Laos en Myanmar en het stroomgebied van de rivier de Mekong. De route voert langs landweggetjes en onverharde paden, langs irrigatiekanalen, van dorp naar dorp en van tempel naar tempel. In deze streek wordt veel rijst en exotische groente en fruit verbouwd. De uitzichten op meer dan 2000 meter hoogte zijn van grote schoonheid. Uw fietstochten kunt u afwisselen met een ritje op een olifant of een boottocht op de rivier. Tijdens deze vakantie overnacht u in sfeervolle resorts en hotels, waarvan sommige voorzien van een zwembad.

» Fietstrektocht Noord-Thailand - (op dit moment niet beschikbaar)

 

 

 

Fietsvakantie Langs de Koningssteden ThailandFietsvakantie Langs de Koningssteden

Deze trektocht begint in de bruisende stad Chiang Mai. De voormalige koningsstad staat vol prachtige tempels en heeft een levendige nachtmarkt. Via de voormalige koningsstad Chiang Rai fietst u naar de Gouden Driehoek, het grensgebied tussen Thailand, Laos en Myanmar. Vanaf hier vaart u in twee dagen over de Mekong naar Laos, waar u de voormalige hoofdstad Luang Prabang met haar eeuwenoude tempels en Franse villa's uit de koloniale periode kunt bezichtigen. Uw reis wordt vervolgd door de fraaiste landschappen van Zuidoost-Azië met afwisselende onherbergzame en vruchtbare valleien. De reis eindigt in Vientiane, de hoofdstad van Laos.

» Fietstrektocht Langs de Koningssteden - (op dit moment niet beschikbaar)

 

 

Fietsvakantie Verlenging ThailandVerlenging van uw vakantie in Thailand

Eigen-Wijze Reizen maakt het mogelijk uw fietsvakantie in Thailand (of Laos en Thailand) te verlengen met een week op een plek naar eigen keuze. De mogelijkheden zijn divers.

Denk bijvoorbeeld aan een week op een Thais eiland. Ko Samet is een tropisch eiland met vele palmen en mooie witte stranden. Het eiland is nog niet ontdekt door het massatoerisme en het is daardoor een ideale plek om rustig bij te komen van uw fietstrektocht. Ko Lanta ligt in het zuiden van Thailand, voor de kust van Krabi. Het eiland is 27 kilometer lang. Met fraaie zandstranden en een bergachtig tropisch regenwoud in het binnenland is dit een tropisch paradijs. Het is toeristischer dan Ko Samet. 

Een andere mogelijkheid is de verlenging River Kwai. Na afloop van uw fietsvakantie in Thailand, Laos of Vietnam kunt u in stijl uitrusten op het Jungle Rafts Floatel. Het hotel bestaat uit drijvende bungalows gebouwd op bamboe-vlotten, die omgeven worden door de prachtige jungle. Vanuit het hotel op de rivier kunt u ook heerlijke fietstochten maken en er zijn diverse excursies mogelijk.

Tot slot kunt u kiezen voor een week in de Thaise hoofdstad Bangkok. Een levendige stad met kanalen, drijvende markten, vele tempels en bezienswaardigheden. Maak kennis met deze wereldstad! Onder andere een fietstocht door de stad en een stadsexcursie behoren tot de mogelijkheden.

 • Verlengingsweek Ko Samet - (op dit moment niet beschikbaar)
 • Verlengingsweek Ko Lanta - (op dit moment niet beschikbaar)
 • Verlengingsweek River Kwai - (op dit moment niet beschikbaar)
 • Verlengingsweek Bangkok - (op dit moment niet beschikbaar)

 


Vragen over fietsvakanties in Thailand

Hieronder vindt u meest gestelde vragen over fietsvakanties in Thailand:

Een fietsvakantie in Thailand biedt een combinatie van diverse landschappen, rijke culturele ervaringen, gastvrije bevolking, heerlijke keuken en goed ontwikkelde fietsroutes, waardoor het een ideale bestemming is voor fietsliefhebbers.

Wilt u fietsen in Thailand? Dan is dit een must. deze mooie fietsroutes in Langs de koningssteden vindt u prachtige fietsroutes. Een bekende fietstocht is onze fietsvakantie Noord-Thailand. Een echte aanrader voor fietsliefhebbers.

Volgens fietsliefhebbers zijn de mooiste fietsvakanties in Thailand, de Fietsvakantie Verlenging Bangkok, de Fietsvakantie Verlenging Ko Samet en de Fietsvakantie Verlenging River Kwai prachtige fietsvakanties met unieke bezienswaardigheden.


Fietsen in Thailand

Fietsen in Thailand

Eigen-Wijze Reizen is al meer dan 30 jaar uw adres voor individuele wandel- en fietsvakanties in de hele wereld. Behalve reizen dicht bij huis zijn ook onze trektochten door Thailand erg populair. Alle fietsreizen zijn individueel. Dat betekent dat u zonder gids op pad gaat, gewapend met kaarten en een uitgebreide Nederlandstalige reisbeschrijving. U bepaalt zelf uw eigen reisgezelschap en tempo, maar weet zeker dat alles van overnachting tot bagagevervoer tiptop geregeld is. Vakantie zoals vakantie bedoeld is! Maatwerk is altijd mogelijk. Wilt u een reis naar eigen inzicht aanpassen? Wij denken graag met u mee.

 

Alle vakanties zijn individueel (u reist zonder gids) maar wel volledig verzorgd. In ons reisaanbod vindt u diverse fietsvakanties waaronder:

 • Trektochten en standplaatsvakanties
 • Diverse bestemmingen en zwaartes
 • Tochten met GPS-track
 • Mogelijkheden voor elektrische fietsen
 • Honden zijn op diverse bestemmingen welkom

 
Uniek zijn onze maatwerk-mogelijkheden. Bijna elke reis kan naar uw wens worden aangepast met bijvoorbeeld een verlenging. Wordt u graag telefonisch te woord gestaan of bent u nieuwsgierig naar onze maatwerk-mogelijkheden? Neem dan contact op met onze lokale medewerkers.

Nederland: +31(0)53 430 34 35

 

Bekijk onze Fietsvakanties in Thailand


Fietsvakanties in Thailand keuze uit 0 fietsvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

Nazomer korting

Uw selectie leverde geen resultaten op