Fietsvakantie Thailand

Thailand ontdekken? Dát doet u met een fietsvakantie! Ontdek het land van de glimlach met een fietsreis van Eigen-Wijze Reizen. Er valt in Thailand zoveel te ontdekken: de schitterende natuur, het boeddhisme, de heerlijke Thaise keuken en de vriendelijke, gastvrije bevolking. Tijdens uw fietstochten over prima wegen geniet u van een adembenemend landschap langs talloze tempels, vruchtbare valleien en prachtige vergezichten.

Bij Eigen-Wijze Reizen heeft u de keus uit diverse fietsreizen door Thailand. Zo kunt u naar de Gouden Driehoek fietsen, of het noorden van Thailand verkennen met een trektocht rondom de vallei van Chiang Mai. Deze fietsvakanties zijn te verlengen met en verblijf in Bangkok en op de eilanden Ko Samet en Ko Lanta. Bekijk hieronder ons complete aanbod fietsvakanties in Thailand. U vindt hier ook diverse combinatietochten waarin u zowel Laos als Thailand bezoekt.

Fietsvakanties in Thailand keuze uit 6 fietsvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

Langs de Koningssteden - Laos - Thailand

Fietsvakantie — 18 dagen — trektocht

Winterzon Aanrader FVW Tocht

Per fiets de bekoorlijkheden van Thailand en Laos ontdekken: het boeddhisme, de prachtige natuur, de alom geprezen Thaise keuken en de ongekend vriendelijke bevolking. In Noord-Thailand fietst u vrij vlak, met uitzicht op de omringende bergen. Onderweg ziet u rijstplantages, authentieke dorpen en mooie tempels. Laos kent een overweldigende natuur en er rijden nog nauwelijks auto's. Het is een Franse kolonie geweest, wat nog te zien is aan de vele koloniale villa's in de Laotiaanse steden.

vanaf 2070,-
Bekijk vakantie

Noord-Thailand - Thailand

Fietsvakantie — 12 dagen — trektocht

Winterzon Aanrader FVW Tocht

Per fiets de bekoorlijkheden van dit deel van Zuidoost-Azie ontdekken: het boeddhisme, de prachtige natuur, de alom geprezen Thaise keuken en de ongekend vriendelijke bevolking. U fietst vrij vlak, met uitzicht op de omringende bergen. Onderweg ziet u rijstplantages, authentieke dorpen en mooie tempels. Kortom: een waar paradijs voor uw fietsvakantie.

vanaf 1365,-
Bekijk vakantie

Verlenging Bangkok - Laos - Thailand - Cambodja

Fietsvakantie — 3 dagen — trektocht

Winterzon Aanrader

Het hectische Bangkok is zeker een bezoek waard bij uw fietsvakantie in Thailand. Bekijk haar kanalen, haar drijvende markten haar vele tempels of ga winkelen in Chinatown.

vanaf 245,-
Bekijk vakantie

Verlenging Ko Samet - Laos - Thailand - Cambodja

Fietsvakantie — 4 dagen — standplaats

Winterzon

Ko Samet is een tropisch eiland met veel palmen, mooie witte stranden en kristalhelder water. Het is onderdeel van het Marine National Park. Het eiland is nog niet ontdekt door het massatoerisme, zodat het strandleven hier nog rustig is. Kortom: de ideale bestemming bij uw fietsvakantie in Thailand.

vanaf 380,-
Bekijk vakantie

Verlenging River Kwai - Laos - Thailand - Cambodja

Fietsvakantie — 3 dagen — trektocht

Winterzon

Na afloop van uw fietsvakantie in Thailand, Laos of Vietnam kunt u in stijl uitrusten op het Jungle Rafts Floatel. Wilt u niet alleen uitrusten, dan kunt u vanuit uw hotel een fietstocht maken. Ook is een excursie mogelijk naar de Brug over de River Kwai en een bezoek aan het Say Yok National Park.

vanaf 285,-
Bekijk vakantie
Winterzon

Ko Lanta staat bekend om haar fraaie zandstranden en vriendelijke sfeer. Het binnenland is bergachtig en heeft een tropisch regenwoud. In dit tropische paradijs kunt u heerlijk bijkomen van alle indrukken van uw fietsvakantie door Azië.

vanaf 595,-
Bekijk vakantie