Fietsvakantie Vietnam

Fietsen over rustige paadjes door het platteland? Culturele schatten ontdekken op plekken waar nooit een toerist komt? Contact met de lokale bevolking? Wie hiernaar op zoek is, kiest voor een fietsvakantie in Vietnam. Fietsvakantie-specialist Eigen-Wijze Reizen heeft een divers aanbod reizen in dit adembenemende land. Met onze fietsvakanties combineert u fietstochten door het afwisselende landschap met bezoeken aan interessante steden als Hanoi en Ho Chi Minh-stad. Het is ook mogelijk uw fietsvakantie te verlengen met een schitterende mini-cruise in Halong Bay. Op de trektochten overnacht u in sfeervolle en comfortabele hotels en wordt bagagevervoer voor u geregeld. Bekijk hieronder de vakanties.

Fietsvakantie Vietnam

Een fietsvakantie in Vietnam

Proef de sfeer en ontdek Vietnam met een fietsvakantie. Bezoek de prachtige bezienswaardigheden, waaronder de: grote en authentieke stad van Chiang Mai, de indrukwekkende valleien, rijstplantages, tempels, en nog veel meer.  Eigen-Wijze Reizen biedt daarom een indrukwekkende fietsvakantie door Vietnam aan waarbij u de prachtige bezienswaardigheden ontdekt van het land. Wees er snel bij en boek vandaag nog een fietsvakantie door Vietnam!

Alle trektochten en standplaatsvakanties zijn individueel. Dat betekent dat u reist zonder gids, met uw eigen reisgezelschap. Uw fietsvakantie is volledig verzorgd, maar u bepaalt uw eigen tempo en gaat op pad gewapend met een duidelijke kaart en routebeschrijving boordevol bezienswaardigheden. Op een standplaatsvakantie fietst u dagelijks een dagtocht. Op een trektocht fietst u van accommodatie naar accommodatie. Eigen-Wijze Reizen biedt u diverse fietsvakanties in Vietnam .

 

Bezienswaardigheden in Vietnam


 • Fiets over de Ho Chi Minh Trail, de indertijd geheime aanvoerweg voor voedsel, mensen en wapens van Noord- naar Zuid Vietnam, tijdens de oorlog met Amerika. 
   
 • Bezoek de diverse oorlogsmonumenten verspreid door het land. 
   
 • Maak kennis met de charmante stad Dà Lat (1500 m), ook wel Bloemenstad genoemd. 
   
 • Fiets door de grootste stad in de Central Highlands: Buon Ma Thout, de koffiestad van Vietnam. 
   
 • Fiets langs de diverse rijstvelden, koffieplantages en rubberplantages
   
 • Bezoek in Kontum het Hill Tribe Museum
   
 • Bezoek Reunification Palace, voorheen het Presidentiële Paleis, de Notre Dame Kathedraal en Museum of Vietnamese History in Ho Chi Minh City. 
   
 

 

Bekijk onze fietsvakanties in Vietnam

Populaire fietsvakanties in Vietnam

 

Fietsvakantie VietnamFietsvakantie Vietnam Ho Chi Minh City

De fietsvakantie van Eigen-Wijze Reizen in Vietnam bestaat uit een 15-daagse trektocht. U fietst grotendeels over voormalige spoorlijnen. Bent u benieuwd naar Ho Chi Minh-stad, de grootste stad van Vietnam? Dan kunt u uw reis desgewenst verlengen met een vier- of vijfdaags verblijf in de stad die voormalig bekend stond als Saigon. 

» Fietsvakantie Vietnam - Op dit moment niet beschikbaar

 

 

 

Fietsvakantie Ho Chi Minh City VietnamFietsvakantie Vietnam Ho Chi Minh City

De fietsvakantie van Eigen-Wijze Reizen in Vietnam bestaat uit een 15-daagse trektocht.  U fietst grotendeels over voormalige spoorlijnen. Bent u benieuwd naar Ho Chi Minh-stad, de grootste stad van Vietnam? Dan kunt u uw reis desgewenst verlengen met een vier- of vijfdaags verblijf in de stad die voormalig bekend stond als Saigon. 

» Fietsvakantie Vietnam Ho Chi Minh City - Op dit moment niet beschikbaar

 

 

 

Fietsvakanties in Vietnam en Laos

In ons reisaanbod vindt u ook fietsvakanties waarbij u zowel Laos als Vietnam bezoekt. Laos is misschien niet het eerste land waaraan u denkt bij het woord "fietsvakantie", maar heeft als bestemming heel veel te bieden. De ongerepte natuur, verkeersvrije wegen, schitterende boeddhistische tempels en een zeer gastvrije bevolking typeren dit land. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van de Aziatische cultuur en breng een bezoek aan zowel Laos als Vietnam: wij hebben enkele onvergetelijke trektochten voor u samengesteld.

 

Fietsvakantie Vietnam en Laos HanoiFietsvakantie Van Luang Prabang naar Hanoi

Deze pittige fietstocht biedt een grote verscheidenheid in cultuur en natuur. U maakt kennis met enkele bergvolkeren, ieder met eigen kleurrijke klederdracht, gebruiken en architectuur. Lieflijke rivierdalen met pittoreske dorpen en uitgestrekte rijstvelden worden afgewisseld door ruige bergkammen.

» Fietsvakantie Van Luang Prabang naar Hanoi - Op dit moment niet beschikbaar

 

 

 

Fietsvakantie Noord-VietnamFietsvakantie Verlenging Hanoi/Halong Bay

Na afloop van uw fietsvakantie in Vietnam kunt u in stijl uitrusten tijdens deze schitterende bootcruise. U vaart door de adembenemende schoonheid van Halong Bay en langs duizenden eilanden.

» Fietsvakantie Verlenging Hanoi/Halong Bay - Op dit moment niet beschikbaar

 

 

 

 


Vragen over fietsvakanties in Vietnam

Hieronder vindt u meest gestelde vragen over fietsvakanties in Vietnam:

Een fietsvakantie in Vietnam biedt een combinatie van adembenemende landschappen, rijke culturele ervaringen, gastvrije bevolking, culinaire verrassingen en de mogelijkheid om buiten de gebaande paden te treden, waardoor het een ideale bestemming is voor fietsliefhebbers.

Hanoi en Ho Chi Minh City wordena ls mooie bestemmingen gezien in Vietnam.

Fietsen in de omgeving van Hanoi en Halong Bay worden als prachtige omgevingen gezien. Ook Ho Chi Minh City krijgt lovende reacties als bestemming voor een fietsvakantie.


Fietsen in Vietnam

Fietsen in Vietnam

Eigen-Wijze Reizen is al meer dan 30 jaar uw adres voor individuele wandel- en fietsvakanties in de hele wereld. Behalve reizen dicht bij huis zijn ook onze trektochten door Vietnam erg populair. Alle fietsreizen zijn individueel. Dat betekent dat u zonder gids op pad gaat, gewapend met kaarten en een uitgebreide Nederlandstalige reisbeschrijving. U bepaalt zelf uw eigen reisgezelschap en tempo, maar weet zeker dat alles van overnachting tot bagagevervoer tiptop geregeld is. Vakantie zoals vakantie bedoeld is! Maatwerk is altijd mogelijk. Wilt u een reis naar eigen inzicht aanpassen? Wij denken graag met u mee.

Alle vakanties zijn individueel (u reist zonder gids) maar wel volledig verzorgd. In ons reisaanbod vindt u diverse fietsvakanties waaronder:

 • Trektochten en standplaatsvakanties
 • Diverse bestemmingen en zwaartes
 • Tochten met GPS-track
 • Mogelijkheden voor elektrische fietsen
 • Honden zijn op diverse bestemmingen welkom

 
Uniek zijn onze maatwerk-mogelijkheden. Bijna elke reis kan naar uw wens worden aangepast met bijvoorbeeld een verlenging. Wordt u graag telefonisch te woord gestaan of bent u nieuwsgierig naar onze maatwerk-mogelijkheden? Neem dan contact op met onze lokale medewerkers.

Nederland: +31(0)53 430 34 35

 

Bekijk onze Fietsvakanties in Vietnam


Fietsvakanties in Vietnam keuze uit 0 fietsvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

Nazomer korting

Uw selectie leverde geen resultaten op