Fietsvakantie Vietnam

Fietsen over rustige paadjes door het platteland? Culturele schatten ontdekken op plekken waar nooit een toerist komt? Contact met de lokale bevolking? Wie hiernaar op zoek is, kiest voor een fietsvakantie in Vietnam. Fietsvakantie-specialist Eigen-Wijze Reizen heeft een divers aanbod reizen in dit adembenemende land. Met onze fietsvakanties combineert u fietstochten door het afwisselende landschap met bezoeken aan interessante steden als Hanoi en Ho Chi Minh-stad. Het is ook mogelijk uw fietsvakantie te verlengen met een schitterende mini-cruise in Halong Bay. Op de trektochten overnacht u in sfeervolle en comfortabele hotels en wordt bagagevervoer voor u geregeld. Bekijk hieronder de vakanties.

Fietsvakanties in Vietnam keuze uit 5 fietsvakanties

Selecteer uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt

Combinatie Over de Koningsweg en Vietnam - Laos - Vietnam

Fietsvakantie — 23 dagen — trektocht

Winterzon FVW Tocht

Deze 23-daagse fietsvakantie in Laos en Vietnam, begint in Luang Prabang in Laos. U fietst eerst de tocht Over de Koningsweg en vliegt naar Dà Lat in Vietnam, waar u de fietstocht Vietnam: Over de Ho Chi Minh Road van Dà Lat naar Hoi An fietst. U vliegt terug vanaf Ho Chi Minh Stad (Saigon).

Prijs op aanvraag
Bekijk vakantie

Van Luang Prabang naar Hanoi - Laos - Vietnam

Fietsvakantie — 15 dagen — trektocht

Winterzon Aanrader FVW Tocht

Een pittige fietstocht langs bergvolkeren, lieflijke rivierdalen met pittoreske dorpen en uitgestrekte rijstvelden, afgewisseld met ruige bergkammen. 

vanaf 2835
Bekijk vakantie

Verlenging Hanoi/Halong Bay - Laos - Vietnam

Fietsvakantie — 3 dagen — trektocht

Winterzon

Na afloop van uw fietsvakantie in Vietnam kunt u in stijl uitrusten tijdens deze schitterende bootcruise. U vaart door de adembenemende schoonheid van Halong Bay en langs duizenden eilanden.

Prijs op aanvraag
Bekijk vakantie

Verlenging Ho Chi Minh City - Vietnam

Fietsvakantie — 4/5 dagen — trektocht

Winterzon

De fietsvakantie door Vietnam kunt u verlengen met een vier- of vijfdaags arrangement in Ho Chi Minh City. U maakt een citytour langs de belangrijkste bezienswaardigheden van deze stad. Bij de vijfdaagse tocht maakt u ook nog een fietstocht door de Mekongdelta.  

Prijs op aanvraag
Bekijk vakantie

Vietnam - Vietnam

Fietsvakantie — 15 dagen — trektocht

Winterzon Aanrader FVW Tocht

Deze authentieke fietstrektocht door Vietnam is een prikkeling voor uw zintuigen. U kunt genieten van de afwisselende natuur, de bedrijvigheid in de dorpen en steden en uiteraard de veel geprezen Vietnamese keuken. De Vietnamezen zijn een vriendelijk, hardwerkend en trots volk, dat open staat voor bezoekers.

vanaf 1860
Bekijk vakantie