2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website

Ontdek de schoonheid van Europa

Ontdek de schoonheid van Europa. Europa heeft veel te bieden als het gaat om prachtige landschappen en historische bezienswaardigheden. Als je graag actief bezig bent en op zoek bent naar een avontuurlijke vakantie, dan zijn deze fiets- en wandelvakanties echt iets voor jou! In deze blog vertellen we je graag meer over enkele mooie vakanties die Eigenwijze Reizen aanbiedt in Duistland, Italië en Oostenrijk.

Fietsvakantie Berlijnse Meren

De Berlijnse Meren fietsvakantie is een 8-daagse fietstocht door de prachtige omgeving van Berlijn. De tocht voert je langs de vele meren en rivieren die deze regio rijk is en door schilderachtige dorpjes en historische steden. Onderweg kom je langs vele bezienswaardigheden, zoals het beroemde paleis van Sanssouci in Potsdam en de bruisende metropool Berlijn. De route is vlak en gemakkelijk te fietsen en voert je over rustige wegen en fietspaden. Elke dag fiets je tussen de 40 en 60 kilometer en overnacht je in comfortabele hotels.

Ontdek de schoonheid van Europa

Fietsvakantie Berlijnse Meren


Fietsvakantie Bolzano

De Bolzano fietsvakantie is een 8-daagse fietstocht door het prachtige landschap van de Dolomieten in Italië. De tocht begint in de gezellige stad Bolzano en voert je langs de kronkelende bergpaden, groene valleien en imposante bergtoppen. Onderweg kom je langs vele bezienswaardigheden, zoals het Gardameer en de kastelen van de Adige Vallei. De route is uitdagend en voert je over heuvelachtige paden en door de natuur. Elke dag fiets je tussen de 45 en 65 kilometer en overnacht je in comfortabele hotels.

Fietsvakantie Bolzano 

bolzano-fietsvakantie


Fietsvakantie langs het IJzeren Gordijn

De langs het IJzeren Gordijn fietsvakantie is een 8-daagse fietstocht langs de voormalige grens tussen Oostenrijk en Tsjechië. De tocht voert je door een prachtig gebied met uitgestrekte bossen, rivieren en historische stadjes. Onderweg kom je langs de vele bezienswaardigheden, zoals het kasteel van Gmünd en het klooster van Zwettl. De route is afwisselend en voert je over rustige wegen en fietspaden. Elke dag fiets je tussen de 40 en 70 kilometer en overnacht je in comfortabele hotels.

Fietsvakantie langs het IJzeren Gordijn

ijzerengordijnWandelvakantie Kastelruth

De Kastelruth wandelvakantie is een 8-daagse wandeltocht door de prachtige Alpen in Italië. De tocht begint en eindigt in het schilderachtige dorpje Kastelruth en voert je langs imposante bergtoppen, groene valleien en kristalheldere bergmeren. Onderweg kom je langs vele bezienswaardigheden, zoals de bergtop van Seiseralm en de historische stad Bolzano. De route is uitdagend en voert je over heuvelachtige paden en door de natuur. Elke dag wandel je tussen de 12 en 18 kilometer en overnacht je in comfortabele hotels.

Wandelvakantie Kastelruth 

alpenitalie


Eigenwijze Reizen is de perfecte keuze als je opzoek bent naar een actieve vakantie in Europa. Al meer dan 35 jaar organiseren ze prachtige fiets- en wandelvakanties met veel persoonlijke aandacht en vrijheid. Ze werken samen met comfortabele accommodaties en stellen uitdagende routes samen, waarbij ze reken8ing houden met duurzaamheid en lokale producten en accommodaties. Ook wordt er gezorgd voor vervoer van je bagage, zodat je optimaal kunt genieten van de prachtige omgeving. Kortom, met Eigenwijze Reizen ben je verzekerd van een mooie en verantwoorde vakantie, waarbij je de natuur van Europa op de meest bijzondere manieren ontdekt.