Actieve vakantie Tsjechië

Houdt u van avontuur, ontdekken en ervaren? Gan dan op een actieve vakantie in Tsjechië! Tsjechië is enorm interessant. Het land kent indrukwekkende bossen, open landschappen en heuvels met uitzicht. Aan de andere kant vindt u veel geschiedenis, architectuur en gezelligheid. Tsjechië is meer dan alleen de schitterende hoofdstad Praag. Wat weet u bijvoorbeeld van de rijke historische Bohemen? Of van het schilderachtige stadje Litomysl, de geboorteplaats van Smetana? Zoals u leest, heeft Tsjechië veel te bieden. Kijk daarom eens hieronder naar een actieve vakantie en ga op avontuur.

Fietsvakantie Tsjechië

Waarom een actieve vakantie in Tsjechië?

Tsjechië is voor velen een onbekende bestemming. Zonde, want Tsjechië is een geweldige bestemming voor outdoor vakanties. Zo fietst u met de fietsvakantie Bohemen door het historisch Tsjechië en het stroomgebied van de Labe (Elbe). Tijdens deze fietsvakantie bezoekt u Praag, maar ook het historisch centrum van het middeleeuwse Kutná Hora. De stad kende veel rijkdom in de geschiedenis. Het was zelfs een rivaal van de hoofdstad Praag. De Bohemen is een geweldige bestemming als u cultuur, natuur en avontuur wilt combineren.

Langs de Elbe

De Elbe is een prachtige rivier die door meerdere landen in Europa krijgt. Zo ook door Duitsland en Tsjechië. Bij Eigen-Wijze Reizen kunt u kiezen voor een fietsvakantie Langs de Elbe. Tijdens deze fietstocht fietst u van Praag naar Dresden. Twee prachtige steden met indrukwekkende geschiedenissen. Voor een perfecte afwisseling tussen cultuur en natuur is de fietsreis van Praag naar Dresden ideaal. Combineer oude middeleeuwse straatjes in Praag met onvergetelijke landschappen. Maar ontdek ook de natuur van Saksisch Zwitserland naar Pirna en Dresden. 

Actief in Tsjechië met een oudoor vakantie

Boek zeer eenvoudig een prachtige vakantie in Tsjechië bij Eigen-Wijze Reizen. Wist u dat u bij Eigen-Wijze Reizen profiteert van vele voordelen? Zoals:

  • Individuele tochten met menselijke aandacht
  • Persoonlijk uitgezocht door onze tochtverkenners
  • Geheel naar uw wens dankzij onze persoonlijke aanpak
  • Bagagevervoer bij trektochten
  • Hoge klantenbeoordeling: 9!

De allerbeste deals vindt u bij Eigen-Wijze Reizen!

Actieve vakantie Tsjechië

Actieve vakanties in Tsjechië:

Selectie van 2 vakanties

Nazomer korting
Prima contact met het reisbureau. Heel flexibel en klantgericht. Snelle afhandeling. Hotels in orde en bagagevervoer verliep perfect.

Jeannet Snoey

/ 10

Filter op uw wensen

en vind de vakantie die u zoekt