2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
actieve vakantie tsjechie

Actieve vakantie Tsjechië

Hou jij van avontuur, ontdekken en ervaren? Gan dan op een actieve vakantie in Tsjechië! Tsjechië is enorm interessant. Het land kent indrukwekkende bossen, open landschappen en heuvels met uitzicht. Aan de andere kant vind je veel geschiedenis, architectuur en gezelligheid. Tsjechië is meer dan alleen de schitterende hoofdstad Praag. Wat weet je bijvoorbeeld van de rijke historische Bohemen? Of van het schilderachtige stadje Litomysl, de geboorteplaats van Smetana? Zoals je leest, heeft Tsjechië veel te bieden. Kijk daarom eens hieronder naar een actieve vakantie en ga op avontuur.

Waarom een actieve vakantie in Tsjechië?

Tsjechië is voor velen een onbekende bestemming. Zonde, want Tsjechië is een geweldige bestemming voor outdoor vakanties. Zo fiets je met de fietsvakantie Bohemen door het historisch Tsjechië en het stroomgebied van de Labe (Elbe). Tijdens deze fietsvakantie bezoek je Praag, maar ook het historisch centrum van het middeleeuwse Kutná Hora. De stad kende veel rijkdom in de geschiedenis. Het was zelfs een rivaal van de hoofdstad Praag. De Bohemen is een geweldige bestemming als je cultuur, natuur en avontuur wilt combineren.

Actieve vakantie TsjechiëActieve vakantie Tsjechië

Langs de Elbe

De Elbe is een prachtige rivier die door meerdere landen in Europa krijgt. Zo ook door Duitsland en Tsjechië. Bij Eigen-Wijze Reizen kun je kiezen voor een fietsvakantie Langs de Elbe. Tijdens deze fietstocht fiets je van Praag naar Dresden. Twee prachtige steden met indrukwekkende geschiedenissen. Voor een perfecte afwisseling tussen cultuur en natuur is de fietsreis van Praag naar Dresden ideaal. Combineer oude middeleeuwse straatjes in Praag met onvergetelijke landschappen. Maar ontdek ook de natuur van Saksisch Zwitserland naar Pirna en Dresden. 

Actief in Tsjechië met een outdoor vakantie

Boek zeer eenvoudig een prachtige vakantie in Tsjechië bij Eigen-Wijze Reizen. Wist je dat je bij Eigen-Wijze Reizen profiteert van vele voordelen? Zoals:

  • Individuele tochten met menselijke aandacht
  • Persoonlijk uitgezocht door onze tochtverkenners
  • Geheel naar uw wens dankzij onze persoonlijke aanpak
  • Bagagevervoer bij trektochten
  • Hoge klantenbeoordeling: 9!

De allerbeste deals vind je bij Eigen-Wijze Reizen!

Actieve vakantie Tsjechië

1 vakanties gevonden

Langs de Moldau

Tsjechië - Fietsvakantie - 8 dagen

  • Ceske Budejovice (Budweis), Tyn, Tabor, Benesov
  • Indrukwekkende kastelen Cesky Krumlov, Hluboka, Konopište, Karlstejn
  • Betoverend Praag (ideaal voor verlenging)
vanaf 895,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSAPPE-bikeZwaarte zwaarte_23