2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Fietsen in Limburg

Fietsen in Limburg

Fietsen in Limburg is zeer geliefd bij fietsliefhebbers. De avontuurlijke heuvels, de sfeervolle dorpjes en de prachtige landschappen maken Limburg tot een waar fietsparadijs. Eigen-Wijze Reizen heeft om die reden de allermooiste fietsvakanties voor u samengesteld. Tijdens deze fietsvakanties ontdek je alle bezienswaardigheden van de provincie Limburg. Bovendien geniet je van vele voordelen zoals: luxe overnachtingen, bagageservice en routekaarten. Wil je zorgeloos fietsen in Limburg en genieten van indrukwekkende heuvels en prachtige landschappen? Boek dan een fietsvakantie in Limburg!

Fietsen Limburg

Ben je van plan om te gaan fietsen in Limburg? Dan bent u bij Eigen-Wijze Reizen aan het juiste adres. Al jarenlang maken wij samen met fietsliefhebbers de mooiste fietsvakanties. Deze fietsvakanties brengen je langs de mooiste bezienswaardigheden van Limburg. Denk hierbij aan lokale dorpen en stadjes maar ook prachtige natuurgebieden. Hieronder lichten we graag onze Limburgse fietsarrangementen toe:

Fietsen LimburgFietsen Limburg

Fietsvakantie Limburg Culinair

In de fietsvakantie Limburg Culinair ontdek je het sierlijke zuiden van Limburg. In deze indrukwekkende fietstocht volg je de Maas en komt je langs de lokale beekdalen, boswegen en heides. Ook bezoek je kenmerkende dorpjes en stadjes uit de sfeervolle omgeving. Als hoogtepunt in het fietsarrangement dineer je ook nog eens in restaurants die worden genoemd in de Gault Millau, Bottin Gourmand of hebben een Bib Gourmand.

Fietsvakantie Vennbahn

Tijdens de fietsvakantie Vennbahn volg je de historische spoorlijn: “de Vennbahn”. In deze aangrijpende fietstocht bezoek je Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Je fietst over avontuurlijke heuvels, proeft de sfeer van de plaatselijke dorpjes en fietst door prachtig natuurgebied. Boek vandaag nog de avontuurlijke fietsvakantie Vennbahn. 

VennbahnFietsvakantie Vennbahn

Fietstocht Langs de Maas

In deze aangrijpende fietsvakantie volgt u de Maas vanuit Nederland naar Frankrijk. U fietst langs de kenmerkende dorpjes en steden, de prachtige bossen van de Ardennen, de Franse wijngaarden en zelfs langs rotswanden. Zin in een afwisselende en avontuurlijke fietstocht door Nederland, België en Frankrijk? Boek dan de fietsvakantie Langs de Maas!

vakanties gevonden

Vennbahn

België, Duitsland, Luxemburg, Nederland - Fietsvakantie - 8 dagen- Trektocht

 • Maastricht, Eupen, St. Vith, Clervaux, Bütgenbach, Aken
 • Vierlandentocht over groen-gebaande wegen
 • Natuurpark De Hoge Venen
vanaf 790,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSE-bikeZwaarte zwaarte_2

Limburg Culinair

Nederland - Fietsvakantie - 4 of 6 dagen- Trektocht

 • Weert, Roermond, Tegelen, Maaseik
 • Heerlijk fietsen langs de Maas
 • Culinaire tocht
vanaf 630,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSGPSE-bikeHondZwaarte zwaarte_1

Vijflandentocht

België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Nederland - Fietsvakantie - 10 dagen- Trektocht

 • Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland
 • Drielandenpunt
 • Vennbahn
vanaf 1055,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSE-bikeZwaarte zwaarte_23

Weert

Nederland - Fietsvakantie - 5 dagen- Standplaats

 • Hostellerie Munten
 • Gevarieerd fietsen door Nederland en België
 • Kinrooi, Stamproy, Thorn en Tungelroy
vanaf 555,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSE-bike