2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Fietstocht Enschede

Fietstocht Enschede

Het Twentse landschap leent zich uitstekend voor een actieve fietsvakantie. Rondom Enschede bevinden zich tal van fietsroutes die u leiden naar de mooiste plekjes van de streek. De kronkelende landwegen, de historische boerderijen en het mooie coulisselandschap; de tocht rondom Enschede zal u positief verrassen. Bekijk het aanbod van Eigenwijzen Reizen en boek een fietsvakantie in Enschede. 

Fietsvakantie Enschede 

Enschede is een bruisende plaats met gezellige terrassen en een uitgebreid winkelcentrum. Tijdens de 4–daagse fietsvakantie vanuit de standplaats in Enschede maak je 3 mooie fietsroutes door de omgeving. Hierbij pak  je zelfs een stukje van Duitsland mee. De routes leiden je langs parken en tuindorpen. Daarnaast kan je kiezen of je verblijft in het 4-sterren hotel Landgoed De Wilmersberg of het 3-sterren hotel ‘t Kruisselt. Vertrek je liever vanuit een rustigere standplaats? Dan is de fietsvakantie de Lutte wellicht iets voor jou. Vanuit de standplaats vlakbij Oldenzaal maak je een paar prachtige fietstochten in de regio en breng een bezoekje aan Enschede. 

EnschedeFietsvakantie EnschedeFietsvakantie Enschede

Twente culinair 

De fietsvakantie Twente culinair is een vakantie die de zintuigen zal prikkelen. Overdag fiets je een afwisselende route langs de mooiste plekjes van Nederland. 's Avonds keer je terug in het comfortabel hotel waar je verwend wordt met een heerlijke maaltijd geserveerd door de beste restaurants in de streek. In een woord; genieten! 

Onbezorgd genieten van jouw vakantie 

Wij bij Eigen-Wijze Reizen vinden het belangrijk dat jouw vakantie voldoet naar wens en dat je onbezorgd op weg kan. Zo krijg je van ons een accurate en gecheckte routeomschrijving. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je onderweg niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast kan je ervoor kiezen de fietstocht rondom Enschede te volbrengen op een elektrische huurfiets zodat je net wat meer comfort ervaart tijdens de rit.  

Fietsvakantie Enschede