2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Fietstochten Limburg

Fietstochten Limburg

Benieuwd naar de mooiste fietstochten in Limburg? Bij Eigen-Wijze Reizen boek je de allermooiste fietstochten door het prachtige Limburg. Onze fietstochten zijn samen met lokale fietsliefhebbers samengesteld en brengen je langs de mooiste bezienswaardigheden van Limburg. Bovendien geniet je bij Eigen-Wijze Reizen van vele voordelen. Zo beschikken de fietstochten over sfeervolle overnachtingen, routekaarten en bagageservice. Hierdoor heb je geen extra zorgen en geniet je maximaal van de fietstocht. Boek vandaag nog één van onze populaire fietstochten inclusief alle voordelen voor de allerscherpste prijzen.

Mooiste fietstochten van Limburg

De provincie Limburg is met haar landschappen en uitdagende heuvels een echt fietsparadijs. Met een uitstekend fietsnetwerk aan fietsknooppunten kom je langs de prachtige bossen, rivieren, heuvels en heides van Limburg. Geniet van de prachtige uitzichten en bezienswaardigheden in de mooiste fietstochten van Limburg opgesteld door Eigen-Wijze Reizen. 

Fietstochten LimburgFietstochten Limburg

Fietstocht Limburg Culinair

Ontdek Zuid-Limburg in de indrukwekkende fietstocht: Limburg Culinair. In deze fietstocht is de rivier de Maas de leidraad van de fietstocht. Via indrukwekkende beekdalen, boswegen en heides ontdekt u de historische dorpjes en stadjes van de omgeving. De fietstocht wordt niet alleen beloond met prachtige uitzichten maar ook nog eens met fantastische restaurants. Restaurants die worden genoemd in de Gault Millau, Bottin Gourmand of hebben een Bib Gourmand.

Fietstocht Vennbahn

In deze prachtige fietstocht volg je de Vennbahn, een historische spoorlijn die is omgetoverd tot fietspaden. Deze internationale fietstocht brengt je onder meer in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Ontdek de verschillende heuvels met indrukwekkende uitzichten, sfeervolle dorpen en stadjes met luxe overnachtingen. Op zoek naar een avontuurlijke en internationale fietstocht? Kies dan voor de prachtige fietstocht Vennbahn!

Fietstocht Vennbahn

Fietstocht Langs de Maas

Volg de Maas, maar dan op de fiets. Vanuit het zuiden van Nederland fiets je via België naar Sedan in Frankrijk. Tijdens deze avontuurlijke fietstocht fiets je dwars door de Ardennen, langs wijngaarden, rotswanden en door iconische dorpjes die die zich op de fietstocht bevinden. Maar ook kastelen, restaurantjes en goed onderhouden tuinen. Beleef de afwisselende en avontuurlijke fietstocht Langs de Maas en geniet van de vele bezienswaardigheden langs de Maas!

2 vakanties gevonden

Limburg Culinair

Nederland - Fietsvakantie - 4 of 6 dagen- Trektocht

  • Weert, Roermond, Tegelen, Maaseik
  • Heerlijk fietsen langs de Maas
  • Culinaire tocht
vanaf 655,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSAPPE-bikeHondZwaarte zwaarte_1

Weert

Nederland - Fietsvakantie - 5 dagen- Standplaats

  • Hostellerie Munten
  • Gevarieerd fietsen door Nederland en België
  • Kinrooi, Stamproy, Thorn en Tungelroy
vanaf 555,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSE-bike