Zoek de zon op korting. € 100,- op trektochten en € 50,- op standplaatsen. Klik hier voor de voorwaarden.

2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Fietsen en wandelen in de lente

Actieve vakanties in de lente

De lente is voor velen het mooiste seizoen. De koude en donkere dagen maken plaats voor zon en warmte. Het is daarom het ideale moment om de natuur te ontdekken met een actieve fietsvakantie of wandelvakantie. Ga op avontuur in Nederland of het buitenland tijdens de bloeiende dagen van de lente. Wandel bijvoorbeeld door de prachtige Ardennen of ontdek het Nederlandse waterschapland.

De lente heeft ongelofelijk veel te bieden. Boek vandaag nog een indrukwekkende actieve vakantie in de lente en ontdek de zon. Onze vakanties zijn inclusief sfeervolle hotels, gratis routebeschrijvingen en gratis bagagevervoer bij trektochten!

Fietsvakanties en wandelvakanties in de lente

De lente is niet voor niets zeer geliefd bij wandelliefhebbers en fietsliefhebbers. Het is namelijk een ideaal moment om de natuur in te gaan. De dagen zijn langer licht en de dagen worden warmer. Het perfecte moment voor een actieve vakantie outdoor. Van fietsen door weides en weilanden tot aan wandelen door dichtbeboste bosgebieden. Bij Eigen-Wijze Reizen hebben we een grote keuze aan fietsvakanties en wandelvakanties die zeer geschikt zijn tijdens de lente. Kies daarom een van de onderstaande fietsvakantie of wandelvakantie van Eigen-Wijze Reizen en geniet van de lente!

Bouillonwandelvakanties in de lentewandelvakanties in de lente

Fietsvakantie in de lente

In de lente fietsen is heerlijk. De natuur verandert en dat is te zien. Fiets daarom door prachtige landschappen tijdens de lente met onze fietsvakanties. Hieronder hebben we speciaal voor jou indrukwekkende fietsvakanties geselecteerd voor in de lente:

Wandelvakantie in de lente

Wandel door bossen, heide en weilanden tijdens de lente. Zet als eerste stappen in de natuur na de winter. Bekijk de wandelvakanties die zeer geliefd zijn in de lente van Eigen-Wijze Reizen hieronder:

ToscaneWandelvakantie in de lente

Waarom een actieve lentevakantie bij Eigen-Wijze Reizen?

Boek zeer eenvoudig een prachtige lentevakantie bij Eigen-Wijze Reizen. Wist je dat je bij Eigen-Wijze Reizen profiteert van vele voordelen? Zoals:

  • Individuele tochten met menselijke aandacht
  • Persoonlijk uitgezocht door onze tochtverkenners
  • Geheel naar jouw wens dankzij onze persoonlijke aanpak
  • Bagagevervoer bij trektochten
  • Hoge klantenbeoordeling: 8,5!

De allerbeste deals vind je bij Eigen-Wijze Reizen!

1 vakanties gevonden

Zuid-Hollandse Hoogtepunten

Nederland - Fietsvakantie - 5 dagen- Trektocht

  • Gouda, Leiden, Delft en Rotterdam
  • Fietsen door de Gouden Eeuw en het Groene Hart
  • De molens van Kinderdijk
vanaf 490,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSAPPE-bikeZwaarte zwaarte_1