2286 reviews
Vind je volgende vakantie

Of zoek door de gehele website
Actieve vakanties in de zomer

Actieve vakanties in de zomer

Witte stranden, helder blauw water en tropische temperaturen. De formule voor een heerlijke zomervakantie. Bij Eigen-Wijze Reizen combineren we zomerse bestemmingen met onze populaire fietsvakanties en wandelvakanties. Geniet van schitterende fietstochten en wandeltochten langs het strand. Pauzeer bij lokale strandtenten en wandel of fiets door de duinen en meer. Met de actieve zomervakanties van Eigen-Wijze Reizen verblijf je in lokale en sfeervolle hotels. Bovendien ontvang je gratis routebeschrijvingen en gratis bagagevervoer. Boek vandaag nog een indrukwekkende actieve zomervakantie!

Fietsvakanties en wandelvakanties in de zomer

Maar waarom een fietsvakantie in de zomer? Bij Eigen-Wijze Reizen kies je uit een indrukwekkende fietsvakantie of wandelvakantie op zomerse bestemmingen. Denk hierbij aan het tropische Griekenland, Spanje en Portugal maar ook Italië, Kroatië en nog veel meer. Ontdek de diverse stranden in Europa en geniet van de lokale cultuur. Drink een verfrissend drankje in een strandtent of ga na een fietstocht zwemmen in zee. Bovendien zijn hotels al geregeld voor je. Wij hebben namelijk comfortabele en sfeervolle hotels voor je geregeld, net als gratis routebeschrijvingen en gratis bagagevervoer bij trektochten. Alles voor een zorgeloze zomervakantie!

Wijnvelden in Bordeauxwandelvakanties in de zomerwandelvakanties in de zomer

Fietsvakantie in de zomer

Zomers fietsen met een fantastisch uitzicht op het strand en zee is voor velen een droom. Fietsen in de zomer met warme temperaturen is een heerlijke manier om een omgeving te ontdekken. Hieronder hebben we speciaal voor u indrukwekkende fietsvakanties geselecteerd voor in de zomer:

  • Fietsvakantie langs de Costa Brava - Spanje
  • Fietsvakantie Venetië naar Kroatië - Italië en Kroatië
  • Fietsvakantie Algarve - Portugal

Wandelvakantie in de zomer

Bewandel bergen met uitzichten op stranden. Of wandel door prachtige witte duinen met de zee op de achtergrond. Ga op een actieve wandelvakantie in de zomer en combineer lekker weer met fantastische wandelroutes. Bekijk de zomerse wandelvakanties van Eigen-Wijze Reizen hieronder:

Hotel Chateau JulieWandelvakantie in de zomer

2 vakanties gevonden

Alpe Adria Radweg van Villach naar Grado

Italië, Oostenrijk - Fietsvakantie - 7 dagen- Trektocht

  • Fietsen van Villach naar het vissersplaatsje Grado
  • Kabelbaan naar Madonna de Lussari met fenomenaal uitzocht op de Alpen
  • Stervormige 16e-eeuwse vestingstad Palmanova
vanaf 835,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSE-bikeZwaarte zwaarte_2

Zuid-Hollandse Hoogtepunten

Nederland - Fietsvakantie - 5 dagen- Trektocht

  • Gouda, Leiden, Delft en Rotterdam
  • Fietsen door de Gouden Eeuw en het Groene Hart
  • De molens van Kinderdijk
vanaf 490,- p.p.
excl. bijkomende kosten
Bekijk
GPSAPPE-bikeZwaarte zwaarte_1